2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

Kizlar aralik ayina girdik
Hepinizin yavrularinin dogumgunleri sizin ise anneliginizin ilk.yili kutlu olsun
Yavrularinizla nice.mutlu yillara ..

Kizlar aralik ayina girdik
Hepinizin yavrularinin dogumgunleri sizin ise anneliginizin ilk.yili kutlu olsun
Yavrularinizla nice.mutlu yillara ..

Teşekkürler Amin .

Bizde cuma günü 1 yaşı doldurucaz inşallah.

Kuzularımıza sağlıklı , huzurlu , kısmetli bir ömür nasip etsin Allah ım aileleriyle beraber.

Slmlar arkadaslar.benim kizimda iki araalikta yani ptesi yasina girdi.bi suru dogum gunu partisi yptk.anneannede ayri bavaannede ayri.o kaadar mutlu olduki minigim.ama uc asi birde kan verince etti dort igne mahvokdu kuzum.neyseki bugun iyi artik.ates yapmisti baya.kuZulari opuykrum.fogumgunleri simdiden kutlu olsun..

slm kızlar oğlumda ayn 7 sinde 1 yaşına girdi doğum günü partimizi de atlattık aşılarımızı da olduk bütün minişlerin doğum günü kutlu olsun

Miniklerin doğum günleri kutlu olsuuuuunnnn... bizim daha var, 24 aralıkta yaşına girecek inşallah kızım..
8 dişimiz var ve 11.12.2013 itibariyle yürümeye başladık çok şükür :)

maşallah,biz de yürüseydik.Elinden tutunca bile isteksiz benimki,oturuveriyor

Küçük bey keyfine pek düşkün anlaşılan

Bizim 2 aşımız vardı , hafta sonu aşılarımızı olduk . Her zaman sıkıntılı geçiyor bizim ama bu kez çok fena etkiledi. Cumartesi gecesi sıkı sıkı sarılı , sürekli ağladı , nerdeyse hiç uyumadı. Ateş te yaptı yine . Neyse ki bugün biraz daha iyiyiz , normale dönüyoruz artık

Haftasonu ilk göz muayenesini de olduk . 1 - 1,5 hipermetropi var dedi doktor. 4 yaşına kadar , 4 dereceye kadar normal kabul ediliyormuş. Çoğunlukla kendiliğinden düzeliyormuş. 6 ay sonra tekrar baktırırsanız iyi olur dedi doktor. İnşallah kendiliğinden düzelir.

Bizimki artık dolap ,çekmece nereyi açık görür veya açabilirse , içini boşaltıp girmeye çalışıyor. Ablamız zaten dağınık , ikisi tam tencere kapak oldu Düzene gelemiyorlar , arkamı dönmemle nasıl bir rahatsızlık hissediyorlarsa hemen bozmaya devirmeye başlıyorlar
Eşim artık birak toplama 2 dk sonra aynı diyo ama öylede olmuyor . Bazen nereyi toparlıyıcağımı şaşırıyorum .

aynen nurlum,ben de ev toplamaktan bıktım usandım valla.Mutfak dolaplarını da sürekli döküyor zaten.Canavar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…