- Konu Sahibi gulayaydogmus
-
- #2.221
21/12/2012 belinay 1 yaşına girdi hersey çok güzel geçti fakat yaklaşık 15 gündür hiç birşey yemiyor kaşığı görünce bağırıyor kaçıyor Dr gittik kan tahlili yapıldı çok şükür birşey çıkmadı diş çıkarttığı için iştahsız olabilir denildi önceden kuzum hersey yiyiyordu şimdi ne kahvaltı ne çorba ne meyve yani sevdiği hiçbirşeyi yemiyor çok üzülüyorum ne yapcağımı şaştım
amiiinnn.. kızım19 aralıkta 1yaşını doldurdu. ve ne yazık ki yoğurt yemiyo hiç.. yoğurtlu çorba ve meyveli yoğurtta pek sıkıntı yok ama sade yoğurt da yesin istiyorum, bir türlü başaramadım.. ne yapabilirim acaba yemesi için, bi fikri olan var mı?
slm kızlar nasılsınız
amiiinnn.. kızım19 aralıkta 1yaşını doldurdu. ve ne yazık ki yoğurt yemiyo hiç.. yoğurtlu çorba ve meyveli yoğurtta pek sıkıntı yok ama sade yoğurt da yesin istiyorum, bir türlü başaramadım.. ne yapabilirim acaba yemesi için, bi fikri olan var mı?
21/12/2012 belinay 1 yaşına girdi hersey çok güzel geçti fakat yaklaşık 15 gündür hiç birşey yemiyor kaşığı görünce bağırıyor kaçıyor Dr gittik kan tahlili yapıldı çok şükür birşey çıkmadı diş çıkarttığı için iştahsız olabilir denildi önceden kuzum hersey yiyiyordu şimdi ne kahvaltı ne çorba ne meyve yani sevdiği hiçbirşeyi yemiyor çok üzülüyorum ne yapcağımı şaştım
ben gruba geri dönmedim grubun kurucusu sevdiğim bir insan ve bana yazmasanda ekli kal dediği için sadece grubu ekledim okadar boşuna zorlama yani herkes sen değil :)
herkes ben olamaz hele sen hiç olamazsın zaten ben olman için senin şu cehaletten kurtulman lazım acilen ben kendimle seni aynı cümlede bile geçirtmem gruba geri dönmedim demişsin ama sonuçta gruba eklesin bu ne biçim ironi puhahahahah sen orda değilsin aslına bir boşluktasın değilmi ahahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?