2012 Aralık bebekleri büyüyorrr....

21/12/2012 belinay 1 yaşına girdi hersey çok güzel geçti fakat yaklaşık 15 gündür hiç birşey yemiyor kaşığı görünce bağırıyor kaçıyor Dr gittik kan tahlili yapıldı çok şükür birşey çıkmadı diş çıkarttığı için iştahsız olabilir denildi önceden kuzum hersey yiyiyordu şimdi ne kahvaltı ne çorba ne meyve yani sevdiği hiçbirşeyi yemiyor çok üzülüyorum ne yapcağımı şaştım

Belki karışımdan sıkıldı diye düşündüm kahv.küçük parçalar halinde yedireyim dedim maalesef çorbadan sıkıldı dedim tavuk balık etköfte pilav makarna vs değişimli yedireyim dedim çok ama çok az yiyiyor puding seviyordu maalesef meyve seviyordu onuda yemiyor sadece anne sütüde yetersiz tabiki normal sütte içmiyor neyapacağım Dr boyunun kilosunun normal olduğunu söyledi balıkyağı zinco verdi onuda tükürüyor bilmiyorum çıldırdım artık

yiyen çocuk birden yemiyorsa ya hastadır ya diş çıkarıyordur.Yani ben hep bunu gördüm.İnsan üzülür ve sinir olur elbet,zor bir durum ama eminim ki geçicidir.

İnş miskokulum inş dediğin gibi geçicidir çok üzülüyorum bugün sadece 1 öğün yedi be nezorluklarla yedirdim Dr gittik kan idrar tahlili yapıldı çok şükür birşey çıkmadı diş zor çıkarıyor ondandır dedi dr

amiiinnn.. kızım19 aralıkta 1yaşını doldurdu. ve ne yazık ki yoğurt yemiyo hiç.. yoğurtlu çorba ve meyveli yoğurtta pek sıkıntı yok ama sade yoğurt da yesin istiyorum, bir türlü başaramadım.. ne yapabilirim acaba yemesi için, bi fikri olan var mı?

içine az tarçın atsan yer mi acaba,veya da az kuru nane.Tatlandırmış olursun.

slm kızlar nasılsınız

iyiyiz canım,umutçuk nasıl ?

canım pekmez katabilirsin severmi bilmem tabiki bızdık ben pek sevmem oğlumda sevmedi :) ama azıcık şeker kattım çok sevdi sende artık azda olsa şekerleyip verebilirsin hiçbişeycik olmaz bu arada benim oğlumda bugün tam 14 aylık oldu

Son düzenleme:

canım oğlumda geçen haftalarda öyleydi dr dişten dedi sakın zorlama ve öğün aralarını en az 5 saat yap dedi o acıkınca azda olsa yer dedi dediğini yaptım ve faydasını gördüm hıı birde sakın zorlama yemiyorsa çünkü bu dönemde bunu alışkanlık haline getirir sonra hiç yemez dedi huysuz bir bebek olur dedi şükür dediklerini yaptım ve eskiye döndük yemeyen çocuk gerçekten çok zormuş ama yaaa

Slm arkadaslar çorba yada karışım bunları hala yemiyor ama önceye nazaran sofra yemeklerinden biraz biraz yiyiyor Dr çorba felan vermeyin 13 aylık olmuş sofra yemeğinden yedin dedi evet Dr da dişden dolayı huysuzlanıp yemeye bilir dedi Allah hepimize yardin etsin

ben gruba geri dönmedim grubun kurucusu sevdiğim bir insan ve bana yazmasanda ekli kal dediği için sadece grubu ekledim okadar boşuna zorlama yani herkes sen değil :)

Son düzenleme:
ben gruba geri dönmedim grubun kurucusu sevdiğim bir insan ve bana yazmasanda ekli kal dediği için sadece grubu ekledim okadar boşuna zorlama yani herkes sen değil :)

herkes ben olamaz hele sen hiç olamazsın zaten ben olman için senin şu cehaletten kurtulman lazım acilen ben kendimle seni aynı cümlede bile geçirtmem gruba geri dönmedim demişsin ama sonuçta gruba eklesin bu ne biçim ironi puhahahahah sen orda değilsin aslına bir boşluktasın değilmi ahahahahahaha

cidden sadece gülüyorum sana
sen önce yazdıklarına bak birde yaptığına . aynı cümlede geçmiyorsun doğru! yazdıklarımı tamamen alıntı yapmışsın
inan bana hayatımın sonuna kadarda senin gibi biri olmaya hiç niyetim yok merak etme
ayrıyetten cehalet felan diyorsunda ben bu lafı ciddiye almıyorum çünkü bir insan bir laf söylüyorsa ortada bişey olur, senin bu lafına karşılık ortaya atacak bi örneğin bile yok . çünkü öyle bişey yok.
evet grupta ekliyim ve yok gibiyim yalakalarına sor kaç tane konu açmışım, kaç kişiye yorum yapmışım hasta çocuğu olan gülşah dışında
sen eğer yukarıda bahsettiğin kadar yükseklerdeysen birdaha sırf laf yetiştireceğim diye cevap yazmazsın çünkü yazdıklarının hiç bir anlamı yok hepsi boş laf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…