ayyy canım çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır Allah'ın dediği olur veren de O alan da Rabbim gönlüne göre tekrar verir inşallah sağlıklı bi şekilde 2. kez anne olursun kızların da seni bekler cennet kapısında bak duygulandım şimdi zor günler geçirmişsinevet canım benim ki abi oldu ergenliğe girecek nerdeyseben erken anne olanlardanım 29 yaşındayım geçen yılda ikiz kız bebeklerimi erken doğum nedeniyle kaybettim bakalım nasip Allah izin verirse 30 yaşında ikinci kez anne olup bebeğimi kucağıma almak istiyorum
evet canım benim ki abi oldu ergenliğe girecek nerdeyseben erken anne olanlardanım 29 yaşındayım geçen yılda ikiz kız bebeklerimi erken doğum nedeniyle kaybettim bakalım nasip Allah izin verirse 30 yaşında ikinci kez anne olup bebeğimi kucağıma almak istiyorum
selam kızlar ben kütahyadayım ve yeni hamile oldugumu öğrendim 4haftalık hamileymişim:))
teşekkür ederim canım bebişim doğdu çok şükür sağlıklı biraz ufağız ama
benim de 1 kızım var 4.5 yaşında 2.nin cinsiyet ne senin
Allah sağlıklı bi şekilde hamileliğinizi tamamlamayı nasib eder inşallah çok güzel bi duygu 2.kez anne olmak
selam kızlar ben kütahyadayım ve yeni hamile oldugumu öğrendim 4haftalık hamileymişim:))
Bir prensesim daha olacak Allah nasip ederse canım herşeyin hayırlısı canım
çok teşekkür ederim arkadaşım biraz geç oldu ama bebişime kavuştuğum için pek vakit bulamıyorum durmuyor kerata cinsiyeti erkek senin cinsiyet belli oldu dimi Rabbim yardımcınız olsun
Merhaba kızlar bende Kütahyalıyım bu topiği gördüğüme sevindimhamiş değilim henüz ama bende bebiş istiyorum artık oğluşuma bir kardeş gerek kocaman oldu 9 yaşında bu arada Allah sizlerede bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin bir avazda kurtulursunuz inş öle derler dimi
Bir prensesim daha olacak Allah nasip ederse canım herşeyin hayırlısı canım
canım ne güzel güle güle büyüt çok sevindim :) ewet cinsiyeti belli erkek olacak canım.seninkine arkadaş geliyor :)amin canım hepimizin yardımcısı olsun..
evet öyle derler allahım seninde gönlüne göre versin inş. canım..
hoşgeldin aramızaa :) çok sevindim..inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :)
evet benimkine arkadaş isim düşündünmü
güzel isim baba ismi mi mustafadüşünüyoruz daha canım iki isim koyacağız Allah nasip ederse.mustafa kesin olacak ama bir isim daha vereceğiz :)
kızlar bende varım
kızlar hepinize teşekkür ederim cogunuzun cinsiyeti belli olmuş ne güzel saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah...bende cumartesi kontrole gidicem tekrar keseyi görmeye inşallah...iyi akşamlar şimdilik..
ayy ne zor oluyodu bi dahaki muayene gününü beklemek hep heyecanla girdim ultrasonlara her seferinde biraz daha fazla duygulanarak çıktım doktorun odasından bir an önce büyüyüp gelsin istedim şimdi içime geri alasım var Rabbim ne güzel yaratmış Allah sizleri de sağ salim bebeklerinize kavuştursun son haftalar geçmek bilmiyodu şimdi biz 33 günlük olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?