2012 de anne olacak kütahyalılar buraya :)

ayyy canım çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır Allah'ın dediği olur veren de O alan da Rabbim gönlüne göre tekrar verir inşallah sağlıklı bi şekilde 2. kez anne olursun kızların da seni bekler cennet kapısında bak duygulandım şimdi zor günler geçirmişsin

çok üzüldüm bende 3sene önce aynı sebepten ikiz kızlarımı kaybetmiştim çok zor zamanlar geçirdim sırf aynı durumu tekrar yaşama korkusundan bunca zaman hiç düşünmedim. hep erteledim bu zamana kadar. halada cesaretim yok. allahım kimseye aratmasın böyle durumları hiç kimseye yaşatmasın. isteyene istediği zaman nasip etsin inşallah.

uzun zaman bakamadım bu sayfaya..yeni gelen kütahyalı arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldinizz aramıza :) güzel bebişlerinizde hoşgeldi..ben 20+5 oldum artık.Allah nasip ederse bi oğlum olacak heyecanla onu bekliyorummm.çok şükür şimdilik herşey yolunda..gün geçtikçe çoğalıyoruz artık kütahyalılar olarak kızlar.çok sevindimm :)

Bir prensesim daha olacak Allah nasip ederse canım herşeyin hayırlısı canım

Bir prensesim daha olacak Allah nasip ederse canım herşeyin hayırlısı canım

mrb nasılsın :) uzun zamandır karşılaşamamıştık :) çok sevindim canım Allah sağlıcakla kuçağına almayı nasip etsin inş. canım ya sen hangi doktora gidiyorsun?

çok teşekkür ederim arkadaşım biraz geç oldu ama bebişime kavuştuğum için pek vakit bulamıyorum durmuyor kerata cinsiyeti erkek senin cinsiyet belli oldu dimi Rabbim yardımcınız olsun

canım ne güzel güle güle büyüt çok sevindim :) ewet cinsiyeti belli erkek olacak canım.seninkine arkadaş geliyor :)amin canım hepimizin yardımcısı olsun..

evet öyle derler allahım seninde gönlüne göre versin inş. canım..

selam kızlar ben kütahyadayım ve yeni hamile oldugumu öğrendim 4haftalık hamileymişim:))

hoşgeldin aramızaa :) çok sevindim..inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım :)

evet benimkine arkadaş isim düşündünmü

kızlar hepinize teşekkür ederim cogunuzun cinsiyeti belli olmuş ne güzel saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah...bende cumartesi kontrole gidicem tekrar keseyi görmeye inşallah...iyi akşamlar şimdilik..

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.. bende yarın ayrıntılıya gideceğim inş. oğluşum iyice büyümüştür çok özledim onu artık saatler geçmez banaa :)

ayy ne zor oluyodu bi dahaki muayene gününü beklemek hep heyecanla girdim ultrasonlara her seferinde biraz daha fazla duygulanarak çıktım doktorun odasından bir an önce büyüyüp gelsin istedim şimdi içime geri alasım var Rabbim ne güzel yaratmış Allah sizleri de sağ salim bebeklerinize kavuştursun son haftalar geçmek bilmiyodu şimdi biz 33 günlük olduk

maşallah canım.darısı başımıza artık.hemde nasıl büyük bi heyecannn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…