2012 de anne olacak kütahyalılar buraya :)

inşallah canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı bi evlat versin sana benim kız da senin oğlan kadar büyür mü acaba kendi işini kendi yapsa yeter inan lavaboya bile zor gidiyorum akşamları da bi biri ağlıyor bi biri yardımcı da olmayınca işim hayli zorlaşıyor senin oğlan büyük tam zamanı bebek için Rabbim hayırlısını versin

nasılsınız kızlar doğru valla boş kalıyor burası..bu kadarcık kütahyalıyız sanırım kocaman kk da

Kızlarr bizde 6. ayımıza girdik sayılırız kızımla :)) vakit ne çabukk geçiyorr yaa hem mutlu oluyorum bebişimi kucağıma alacağım diye hemde korkuyorum doğumdan :18: Çünkü bu benim nasip olursa 2. bebeğim olacak ilkinde hiç korkmamıştım çünkü ne yaşacağını bilmiyorsun ama ikincisinde doğum tecrübeside ekleniyor işin içine ve şimdiden içimi korku kaplamıyor desem yalan olur Rabbim herkese kolay az sancılı doğumlar nasip etsin Hepimizi düz kurtarsın inşallahhhhhhhhh sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alabilelimmm kızlar hangi doktora gidiyorsunuz ve gebeliğinizden bu yana kaç kilo aldınız ben 68,5 ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum ilk gebeliğimde 57 ile hamile kalmıştım ve 82 kilo ile doğum yaptımm bir senede vermiştim tüm kilomu ama gerçekten gebelikte çok kilo almak iyi bir şey değil çünkü anne ne kadar kilo alırsa bebek o kadar az kilolu doğuyor ilk kızım 3 kilo doğmuştu. Bakalım bebişim kaç kilo olacak bu cumartesi muayenem var anomali taraması ve 4 boyutlu ultrasona giricem 2 doktora gidiyorum Bi kent hastanesindeki Volkan Aksakallı'ya birde Yard. Doç Nadi Keskin'e ee benden şimdilik bu kadar sizde anlatın bakalım

Birde bebişlerinize isimler düşündünüzmüüü biz hala bulamadıkkk

büyür hemde öle çabuk büyük ki zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bende oğlum küçükken sen düşünürdüm ama senin zorluğun bir kat daha fazla iki bebekle uğraşıyorsun gerçekten yardımcı olmayınca bazen insanın uykusuzluktan yorgunluktan sinirleri gerilebiliyor benim annemde kayınvalidemde yardımcı oldular bu konuda aynı şehirde olmanın avantajı

canım umarım doğumun kolay olur bir avazda kurtulursun inşallah korkma dua et bazı dualar var onlardan oku doğumun kolay olur Allahın izniyle bu arada ben oğluma 54 kilo ile hamile kalmıştım 62 yada 63 kiloydum doğum yaptım tam hatırlamıyorum ama fazla kilo almamıştım 8-9 kilo falan almıştım ama bu arada oğlum 8 aylık doğdu onu belirtmek isterim 2.850 gr doğmuştu küveze falan almadılar gayet sağlıklıydı kuzucum.. ama o zamanlar bilinçli bir anne değildim ne yalan söylim ne faydalı olur ne yarar bilmediğimden her zamanki düzenimde besleniyordum şimdi anneler çok şanslı internetten herşeyi öğrenip bilinçleniyor gebeliğini hafta hafta takip edebiliyor hele kk sayesinde prof. olduk maşallah evde kendim bile doğum yapabilirim o kıvama geldim yani

kızlar size bi tavsiye de bulunayım bol bol hurma yeyin doğumu kolaylaştırıyor ben ilk bebeğim kızdı 56 ile başlayıp 65.5 la doğum yaptım kızım 3 kilo doğdu kilolar hemen gitti oğlum da 3 kilo doğdu ona da 56 ile başlayıp 68le doğum yaptım şimdi 59-60 gibi bişeyim kaşar peyniri bebeğe çok yarıyormuş bi site de okumştum ne kadar doğru bilemem kolay doğum için çok hareket edin ben kızım da çok hareketliydim 35.haftamda ev bile taşıdım 12 saatten fazla sancı çektim ama hafif son 2 saat çok zor geçti ama kolay doğum oldu oğlumda da idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve son zamanlarım kışa geldi (27 ocakta doğdu bebişim ) o yüzden evden dışarı çıkamadım son günlerde hafif sancılarım oldu ve son 5 saat dayanılmazdı ama doğum anım yine kolaydı 2 tecrübe yaşamış biri olarak söylüyorum çok hareket ve bol bol hurma :)

ah canım ahhh sorma ne annem ne kayınvalidem kimseden fayda yok eşim desen sabah 8 de çıkıyo evden akşam 7 de yorgun geliyo dün gece bebişi 3 de zor uyuttum 6.30 da kalktım sonra 1 saat daha uyumuşum uykusuzluk yorgunluk aşırı kıskanç bi abla ve kucaktan düşmeyen bi bebek ama yine de öyle böyle geçiyor zaman Rabbim den sabır istiyorum sağlıklı olsunlar da giden benden gitsin

mrb canım bizde oğluşumla 6. aya girdik sayılır artık :) benim ilk bebeğim Allah nasip ederse normal doğum istiyorum.doğru diyorsun canım ilk olduğundan daha cesur olabiliyor insan :) ben 59 ile hamile kaldım şimdi 69 oldum yani kilo aldı başını gidiyor nerdeyse ben kentte pınar hanıma gidiyorum.ayrıntılıyı olduk 4 boyutluyada girdik geçen ay biz çok güzeldi :) bu ayda gösterir sanırım..iki doktora gitmek istemedim kafamı çok karıştırırdı ama pınar hanımdan çok memnunum.saolsun ilgileniyor.böbrek ağrısı yaşadım sanırım bebiş baskı yapıo artık..bendende bu kadar şimdilik :)

selam kütahyalı hamişler :) ben hamile degilim ama kütahya başlığını görünce gireyim dedim allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah,benimde iki oğluşum var biri 5 diğeri 1.5 yaşında erkek annesi olmak zormuş allah uzun ömürler versin bebişlerimize inşallah

Aynen canım. Ben kızlarımı çiftliyorum Rabbim nasip ederse.

Pınar hanımda çok iyi bir doktor devlet hastanesindeyken bir sürü hastası vardı bir sürü tanıdığım o doktora gitmişti benimde geçen hafta muayenem vardı ama gidemedim nasip olursa bu hafta sonunda gidicem çalıştığım için. Benimde ilki normal doğumdu neler yaşayacağımı az çok tahmin ediyorum ama doğumun normali varken neden anormalini tercih edeyim dimi :) tabi eğer sezeryan gerektirecek durumlar söz konusuysa o başkaaa

Eğer bu aya kadar bebeğin cinsiyetini göstermediyse muhtemelen kız bebektir beklediğin ben iki kız annesi olacam nasipse tecrübeyle sabittir yani kızlar biraz nazlı oluyorlar o yüzden göstermiyorlar cinsiyetlerini

canım bebeğimin cinsiyeti çok oldum öğreneli erkek :) hatta pipisinin fotosunu bile verdi doktor teyzemiz :)aynen canım bende sezeryan gerektiren bi durum olmadığı sürece normal istiyorum.bakalım daha o konuları son ay konuşacakmışız doktorumuzla inş. herşey ormal gider de sağlıcakla alırım oğlumu kucağıma..hepimiz de sağ sağlim kavuşuruz bebişlerimize :)

kızlar benden bu kadar Allah hamişlerin yardımcısı olsun hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğsun bebişleriniz bebiş isteyenlere de Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin

Canım sana şeker yüklemesi yapılırken aç karnınamı yaptırdın normalde aç karnına yapılıyor ogtt testi ona göre aç veya tok gidicem ??

Canım sana şeker yüklemesi yapılırken aç karnınamı yaptırdın normalde aç karnına yapılıyor ogtt testi ona göre aç veya tok gidicem ??

canım ne zamandr giremedim nete bana daha bu hafta yapılacak şeker yüklemesi ama aç karna gideceğim :)

selam kızlar nasılsınız

canım artık yazmayacaktım ama senin güzel haberini görünce dayanamadım hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin ve bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın oğluşun abi oluyor benim oğluşum da

amiinnn inşallah çok teşekkür ederim canım umarım bu sefer hamileliğim güzel geçer ve bebişimi sağlıkla kucağıma almak nasip olur oğlum abi olacağı için çok mutlu meğer ne kadarda hazırmış kuzucum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada neden yazmayacaktın canım arada yazın haberdar olalım birbirimizden

kimse yazmıyor artık napimmmm boş boş bakınıyorum hem bebeğimi de doğurdum hamiş değilim artık :) sadece bir kütahyalı olarak yazıyordum ama işte dediğim gibi kimse yazmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…