2012 de anne olacak kütahyalılar buraya :)

kütahyalı hanımlar merabalar bende kutahyalıyım 2 senedır bebegım olmuordu sanırım bu ay tutu:)

22 ocak 2012de adet oldum martın 2sındeyız ama hala adet olmadım 11 gun gectıı:) bende sanırım aranıza katılıcam

bırde hamıle bayanlar sızz hamılelıgınızı adetınız kac gun gectıkten sonra ogrendınz bana bıraz tuyo mu dıyeyım ne dıyeyım galıııı:))

canım hoşgeldin aramıza inşallah sende anne olursun en kısa zamanda test yaptın mı hiç evde yapılan testlerden idrarla bakılandan yapmadıysan hemen yap derim ben 1 hafta gecikmeli yapmıştım çıktı senin de pozitifse hemen çıkar

Merhaba canım :) adetime 2 gün kala test yapmıştım dayanamyıp baktım 2. çizgi çok silik çıkmıştı ertesi gün tekrar yaptığımda 2. çizgi koyulaştı :)) bu kadar bekleyebilmek bişey demiyorum sabrına hayran kaldım

canım gördün mü mustafa bebişi nasılmış inşallah sağlıklıdır :116: büyümüş dimi
evet canım hemde nasıl büyümüşş..çok özlemişim oğlumu çok şükür herşey yolunda

canım hoşgeldin aramıza ne güzel..bende adetimden bir gün önce öğrenmiştim dayanamayanlardanım yanii :)

h.bulduk 10.gunde negatıf cıktı bende ama ebe dedı bazı ınsanlarda bır hormon avrmıs o etkılıomus ama kanda cıkar dedı hala olmadım ılk defa gecıkıor ıns hamıleyımdırr

h.bulduk 10.gunde negatıf cıktı bende ama ebe dedı bazı ınsanlarda bır hormon avrmıs o etkılıomus ama kanda cıkar dedı hala olmadım ılk defa gecıkıor ıns hamıleyımdırr

bence bi gidip kan tahlili yaptır canım..inşallah hamilesindir..güzel haberler alırız senden

aminnnnnn inş :26: saolun kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah hiç bir anneyi evlat acısıyla sınamasın bizlerede bir daha o kötü günleri tekrar yaşatmasın çok zor günlerdi tek tesellim cennette olduklarını bilmek inşallah bizler için şefaatçi olurlar

Amin canım inşallah :2:

çok sevindim herşeyin yolunda olmasına biz ayrıntılı ultrason da üzülmüştük biraz omur ilik sıvısında belirginleşme vardı çok şükür doğumdan önce normale döndü

canım bence de hemen bi beta hcg baktır o en güvenilir yöntem inşallah pozitif olur sonuç

inşallah canım...

selam kızlar gecen cumartesi bebişimin kesesini gördük 5+3günlük dedi doktor 11 gün sonra tekrar gidicem inşallah kalp atısınıda duyarım dua edin lütfen...

rihana canım ne yaptın merak ettim sonucu inşallah pozitifdir değilse de üzülme Rabbim en iyi zamanı bilir sabret ve bol bol dua et inşallah güzel haberini alırız

merhaba arkadaşlar nasılsınız burası boş kalıyor hep arada yazın kızlar

evet canım kimse yazmıyo artık ben çok şükür iyiyim oğluşumla uğraşıyorum 1,5 aylık oldu tabi bide kıskanç ablamız var canımı çıkarıyolar

ayy ne güzel Allah böyle telaşe yorgunluk versin.. kızın daha alışacak bakalım ablalığa daha çok yeni annesi

ayy ne güzel Allah böyle telaşe yorgunluk versin.. kızın daha alışacak bakalım ablalığa daha çok yeni annesi
inşallah canım inşallah alışır bu sene bi de okula başlayacak asıl o zaman başlayacak benim yorgunluk Rabbim sağlık versin de gerisi geçer gider sen ne yaptın nasıl gidiyo hayat

inşallah canım inşallah alışır bu sene bi de okula başlayacak asıl o zaman başlayacak benim yorgunluk Rabbim sağlık versin de gerisi geçer gider sen ne yaptın nasıl gidiyo hayat

Napim canım bende pek telaşe yok sıkılıyorum aksine arada KK giriyorum oğlum 9 yaşında söylemiştim sanırım abi oldu artık bana pek ihtiyacı olmuyor ders yaparken bazen yardım istiyor okula öğlen 12'de okula gidiyor akşam 6:15 gibi geliyor hafta sonları kursa falan gidiyor ben çalışmıyorum zaten anlıycan sıkılıyorum bi bebek lazım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…