canım gördün mü mustafa bebişi nasılmış inşallah sağlıklıdır :116: büyümüş dimimaşallah canım.darısı başımıza artık.hemde nasıl büyük bi heyecannn..
kütahyalı hanımlar merabalar bende kutahyalıyım 2 senedır bebegım olmuordu sanırım bu ay tutu:)
22 ocak 2012de adet oldum martın 2sındeyız ama hala adet olmadım 11 gun gectıı:) bende sanırım aranıza katılıcam
bırde hamıle bayanlar sızz hamılelıgınızı adetınız kac gun gectıkten sonra ogrendınz bana bıraz tuyo mu dıyeyım ne dıyeyım galıııı:))
kütahyalı hanımlar merabalar bende kutahyalıyım 2 senedır bebegım olmuordu sanırım bu ay tutu:)
22 ocak 2012de adet oldum martın 2sındeyız ama hala adet olmadım 11 gun gectıı:) bende sanırım aranıza katılıcam
bırde hamıle bayanlar sızz hamılelıgınızı adetınız kac gun gectıkten sonra ogrendınz bana bıraz tuyo mu dıyeyım ne dıyeyım galıııı:))
evet canım hemde nasıl büyümüşş..çok özlemişim oğlumucanım gördün mü mustafa bebişi nasılmış inşallah sağlıklıdır :116: büyümüş dimi
h.bulduk 10.gunde negatıf cıktı bende ama ebe dedı bazı ınsanlarda bır hormon avrmıs o etkılıomus ama kanda cıkar dedı hala olmadım ılk defa gecıkıor ıns hamıleyımdırr
ayyy canım çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır Allah'ın dediği olur veren de O alan da Rabbim gönlüne göre tekrar verir inşallah sağlıklı bi şekilde 2. kez anne olursun kızların da seni bekler cennet kapısında bak duygulandım şimdi zor günler geçirmişsin
çok üzüldümbende 3sene önce aynı sebepten ikiz kızlarımı kaybetmiştim çok zor zamanlar geçirdim sırf aynı durumu tekrar yaşama korkusundan bunca zaman hiç düşünmedim. hep erteledim bu zamana kadar. halada cesaretim yok. allahım kimseye aratmasın böyle durumları hiç kimseye yaşatmasın. isteyene istediği zaman nasip etsin inşallah.
aminnnnnn inş :26: saolun kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah hiç bir anneyi evlat acısıyla sınamasın bizlerede bir daha o kötü günleri tekrar yaşatmasın çok zor günlerditek tesellim cennette olduklarını bilmek inşallah bizler için şefaatçi olurlar
evet canım hemde nasıl büyümüşş..çok özlemişim oğlumuçok şükür herşey yolunda
canım hoşgeldin aramıza ne güzel..bende adetimden bir gün önce öğrenmiştimdayanamayanlardanım yanii :)
h.bulduk 10.gunde negatıf cıktı bende ama ebe dedı bazı ınsanlarda bır hormon avrmıs o etkılıomus ama kanda cıkar dedı hala olmadım ılk defa gecıkıor ıns hamıleyımdırr
aminnnnnn inş :26: saolun kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah hiç bir anneyi evlat acısıyla sınamasın bizlerede bir daha o kötü günleri tekrar yaşatmasın çok zor günlerditek tesellim cennette olduklarını bilmek inşallah bizler için şefaatçi olurlar
selam kızlar gecen cumartesi bebişimin kesesini gördük 5+3günlük dedi doktor 11 gün sonra tekrar gidicem inşallah kalp atısınıda duyarım dua edin lütfen...
merhaba arkadaşlar nasılsınız burası boş kalıyor hep arada yazın kızlar
evet canım kimse yazmıyo artık ben çok şükür iyiyim oğluşumla uğraşıyorum 1,5 aylık oldu tabi bide kıskanç ablamız var canımı çıkarıyolar
inşallah canım inşallah alışır bu sene bi de okula başlayacak asıl o zaman başlayacak benim yorgunluk Rabbim sağlık versin de gerisi geçer gider sen ne yaptın nasıl gidiyo hayatayy ne güzel Allah böyle telaşe yorgunluk versin.. kızın daha alışacak bakalım ablalığa daha çok yeni annesi
inşallah canım inşallah alışır bu sene bi de okula başlayacak asıl o zaman başlayacak benim yorgunluk Rabbim sağlık versin de gerisi geçer gider sen ne yaptın nasıl gidiyo hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?