2012 de anne olacak kütahyalılar buraya :)

selam kızlar nasılsınız bende nasip olursa kent hastanesinde doğum yapıcam volkan bey doktorum önceki gebeliğimde de kentte Volkan bey normal doğum yaptırmıştı bu arada grafikeranne hoşgeldin aramıza

hosbuldum kızlar ...........bende volkan beye gıdıyorum normal dogum yaptırıyormus sorun olmadıg muddetce ama fıyat konusunu cok merak edıyorum herkes baska birsey söylüyor.........

cunku skk dan artık yuzde doksana kadar ucret alıyolar..

Volkan bey normal doğum yaptırıyormu herkese yada kişinin tercihine mi bırakıyor bilemiyorum ama benim kendi tercihimdi çünkü iki kez normal doğum yaptım bu yüzden kesinlikle sezeryan olmak istemiyorum... fiyatlara gelince geçen yıl abimin eşi Kent hastanesinde Volkan bey sezeryanla doğum yaptırdı bir gün hastanede yattı oda parası içinde 400 lira aldılar fiyatlar aynı mı bilemiyorum muhtemelen aynı değildir muayene ücretleri bile arttı 42 lira alıyorlar tarama testleri için bile ayrıca para aldılar ama hastaneyi arayıp bu konu hakkında bilgi alabilirsin canım detaylı bilgi veriyorlar bu arada bende hiç duymadım böyle bişi lazerle dikişler yakılacakmış ekstra ücret alınacakmış 1.500 falan ücret tutmuş böyle bişi olduğunu sanmıyorum...

Son düzenleme:

sordum cnm normal dogum 250 tl dedıler

ama sezeryan 350 tl dedıler..

odalarda 48 tl ve 60 tl :) ne kadar gercek dogumdan sonra fatura yuksek cıkarsa bılemıyorum..

sordum cnm normal dogum 250 tl dedıler

ama sezeryan 350 tl dedıler..

odalarda 48 tl ve 60 tl :) ne kadar gercek dogumdan sonra fatura yuksek cıkarsa bılemıyorum..

yok canım ya fiyatları bu şekilde söyledilerse doğrudur sanmam yani ne kadar abartabilirler ki faturayı benim bildiğimde fiyatlar bu çevremde Kent Hastanesinde doğum yapanlar 400'den fazla fatura ödeyeni duymadım ben

bende hiç bilmiyordum ama uygun o zaman çok abartılı değil..yalnız bana bakın dogumuma şurda ne kadar az kaldı hiç bilmiyorum fiyatlarını :)

bende hiç bilmiyordum ama uygun o zaman çok abartılı değil..yalnız bana bakın dogumuma şurda ne kadar az kaldı hiç bilmiyorum fiyatlarını :)

evet senin doğum az kalmış Allah sanada kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah darısı bizim başımıza

evet senin doğum az kalmış Allah sanada kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah darısı bizim başımıza

amin canım inşallah..Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin..sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza :)

Bütün Kütahyalı hamişler bu topiği terk etmişler nerdesiniz hanımlar

tsk ederım iyi gidyoruz ıns sonuna kadar boyle gıder..

heyacan var ama sakın olmaya calsıyorum aslında bebiş erkek..... :)

valla benim üçüncü gebeliğim olmasına rağmen çok heycanlıyım inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız hangi doktora gidiyorsun ?

:) bılmem belkıdee son 1 aydır gıtmıyorum ıns haftaya ctesı orda olursa gıtmek ıstıyoruz esımle ılcede olunca gelıp gıtmek zor tek :)

benim erken doğum riskim var o yüzden her hafta doktordayız malesef siz hangi ilçedesiniz?

Son düzenleme:
benim erken doğum riskim var o yüzden her hafta doktordayız malesef siz hangi ilçedesiniz?

altıntas cnm ıns erken dogum olmaz yınede hayırlısı olsun ıknız ıcınde saglıkla al evladını kucagına cnm ben suan 32 haftadayım bende cok korkuyorum sukur sorun yok gıbı

bebegın kac kg pekı

altıntas cnm ıns erken dogum olmaz yınede hayırlısı olsun ıknız ıcınde saglıkla al evladını kucagına cnm ben suan 32 haftadayım bende cok korkuyorum sukur sorun yok gıbı

bebegın kac kg pekı

inşallah cnm zamanında sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi... oğlum 34 haftalık doğdu 2800 gr'dı sağlıklı bir bebekti emme reflekside çok iyiydi küveze bile almadılar 2gün sonra hastaneden çıktık 1 ay sonra 4 kilo olmuştu paşam ikiz bebeklerimde o kadar şanslı değildim malesef 20 haftalık doğdular yaşamadılar bakalım inşallah bu vaktinde gelir gerçi sende bende tehlikeli dönemi atlattık çok şükür ama insan yinede panik yapıyor bu bebişim gelişimi normal boyu iyi bacak ve kol uzunluğu falanda iyi dedi ama kilosu biraz az< zayıf dedi toplu bir bebek değilmiş 1800gr'mış geçen hafta gittiğimde, üzüldüm açıkçası pek besleyemedim sanırım kızımı bugüne kadar 5 kilo aldım pek iştahım yok ilk 4 ay zaten bulantıda bişi yiyemedim demir hapınıda sürekli kullanmıyorum vitamin zaten kullanmıyorum senin bebişin boyu kilosu nasıl ve sen kaç kilo aldın ilaç kullanıyormusun?

ben kılosunu bılmıyorum haftaya ıns ogrenıcem cnm saglıklı olmasıı onemlı bence herkesın farklı oluyor kılosu benım bı arkadasta var oda 31 haftalık 1700 grmıs bende merak edıyorum acıkcası

ılac vıtamın kullandım magnezum kulandım kramplarım cok vardı cunku suanda yok 1 haftadır almıyorum bıttı zaten

kan ılacımı alıyorum bır tek suanda ınsallah saglıkla alırız...üzülme bence

ben baya aldım bulantım vs hıc olmadı sukur basından bellı hamılelıgın

63 de basladım 71 olmusum

2 gündür Kent hastanesinde yatıyorum Dizanteri olmuşum bulantı karın ağrısı ve isal şikayetiyle Volkan bey'e geldim tahlillerim yapıldı ve tekrar dizanteri teşhisi koydu amip mikrobu varmış 3 ay öncede aynı şikayetle hastaneye yatmıştım yine dizanteri olmuştum hayatımda ilk kez böyle bişi başıma geliyor bir türlü kurtulamıcam bu hastalıktan nerden alıyorum bu mikrobu aklım almıyor yıkamadan hiç bir şey yemem hatta meyve ve sebzeleri sirkeli suda bekletiyorum doktorum bence sulardan diyor çeşme suyuda içmiyorum aslında nasıl oluyor anlamadım:26: bu arada 33 haftalıkken 2080 gr olmuş kızım sanırım fazla kilo alamıycak kızım bu hastalık yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…