Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adamcağız hala o kırmızı boxerı giymeyi bekliyo hee vaahh vaah yazık artık evlenin bir an önce![]()
yani evlendıkten 2 yıl sonra bundan 2 yıl sonra degılole olursa evlendkten 1 yıl sonra oluyor cunku.
anaam kıyamam sana ben bunu mu kıskanıomuş ona böle kişisel bişiler yap ya da al tatlım mesela bi pijama takımı al hani aşkım bak sana aldım çeyize koycam evlenince giycen falan![]()
ınsallah sedoshh ıns...
bu arada bılıyorsunudr belkı benım kuzenlerım rahım böglerıne doktor ınce bır tel takmıs bes yıl cocukları olması ımkansızmıs hıc hısetmedıklerını söyluyorlar ama bunu takması ıcın bır dogum yapman gerekıyormusböyle bırseyde dusunebılırsınız eger dogumkontrl hapı kullanırsanda adet dönemın 9 gune kadar uzayabılıyormus
süperrrrrrrrrrrr gözün aydın cnmKızlarrrr koçişim bana bi sürpriz yaparak geldiiiiiiiiiii
Cumartesi gelceğini sanıyodum bennn kandırdı beni iyiki de kandırdııı![]()
ayy canım benım ne guzel duymak böyle ınsallah allah hayırlı bır evlat nasıl eder![]()
SEDOŞ benim tsh hormnm braz yuksek cıktı 2 puan falan bugun yarın adet olmam lazımdı hafıf agrı var ama olamadım nedense ılaclarmı yaptı acaba yada bu ay 1,2gun gecıkcek normlde cok duzenlı oluyorum
dimii bencedeşı kırmızı boxer olayıda iyimişşş
![]()
hehehehe yok kız giydi giydi,hatta ayakkabısını bağlamak için eğildiğinde kotundan çıkmıştıda bel kısmı boxerın çok hoşuma gitmişti giymiş diye![]()
Kızlarrrr koçişim bana bi sürpriz yaparak geldiiiiiiiiiii
anladım canım, bu arada muayene olmak zorunda değilsin yavruşum, herkes muayene olmak için gitmiyor zaten
hormon testlerini yaptır yeterli bence, ben öyle yapıcam![]()
dimii bencedeşı kırmızı boxer olayıda iyimişşş
![]()
spiral canım sanırım bahsettiğin tel, evet doğum yapmış olman gerekiyor onu taktırabilmen için
d.k.hapı genelde adet süresini 3-4 güne düşürüyo diye biliyodum ben de ama demek ki her bünyede aynı olmuyo tabi:26:
oooo pınaarr, kız seninki geldi diye mi yoksun sen hiç buralardaKızlarrrr koçişim bana bi sürpriz yaparak geldiiiiiiiiiii
canım geçmiş olsun diyeceğim ama gerçi geçmiş zaten, çok şükür çok ciddi sıkıntılar çıkmamışcanım bazı aylarda,dönemsel olarak değişim olabiliyor günlerde.stres,ilaçlar ya da mevsim dönüşleri de etkileyebilir,sorun olmaz bence,meraklanma.
doktorum bana 32-35 güne kadar normal sayıyoruz aksamaları ama fazla sürerse muayene gerekir demişti.
bende mesela kist çıktığında hiç aksama falan yoktu düşün kistim 9.5 cm bir bebek kafası kadarmış ama düzenli oluyordum adetimi,tesadüfen k.ciğerime ultrason çektirmeye gittiğimizde tüm batın ultrasonda yumurtalığımdaki kist farkedildi ve şükür ki farkedildi ve k.ciğerim temiz çıktı.
canım bazı aylarda,dönemsel olarak değişim olabiliyor günlerde.stres,ilaçlar ya da mevsim dönüşleri de etkileyebilir,sorun olmaz bence,meraklanma.
doktorum bana 32-35 güne kadar normal sayıyoruz aksamaları ama fazla sürerse muayene gerekir demişti.
bende mesela kist çıktığında hiç aksama falan yoktu düşün kistim 9.5 cm bir bebek kafası kadarmış ama düzenli oluyordum adetimi,tesadüfen k.ciğerime ultrason çektirmeye gittiğimizde tüm batın ultrasonda yumurtalığımdaki kist farkedildi ve şükür ki farkedildi ve k.ciğerim temiz çıktı.
aynen canım spiral evet evet onu duydum valla kızlar ben hıc anlamıyorum bu hormonlardan bu dogum haplarından felan ama evlenmeden
acık acıga dıcem önce doktora gıdecem herseyı ögrenmek ıstıyorum oda bılsın oda bısı bılmıyordur cunku hıc konuslmuyor bu konular eskılerde gıbı sadıctan ögrenmek ıstemıyorum
yoook canımmm ben muayene falan olamam o dönemde zaten insan ister istemes gerilir ben şuan rahatım ama gerilebilirim o döneme yakın o yüsden artı bi stres daha ekleyemem..o hormon testinde ne olucak yaaa ben nie bilmiorum bunlarııı kimse bişy demedi bana o kadar evli arkadaşım var yaaa![]()
aynen canım spiral evet evet onu duydum valla kızlar ben hıc anlamıyorum bu hormonlardan bu dogum haplarından felan ama evlenmeden
acık acıga dıcem önce doktora gıdecem herseyı ögrenmek ıstıyorum oda bılsın oda bısı bılmıyordur cunku hıc konuslmuyor bu konular eskılerde gıbı sadıctan ögrenmek ıstemıyorum
teşekkür ederim kuzum,Allah bi daha göstermesin inş. bana ve kimseye,zor dönemler,hele patoloji sonucunu beklemek çok sancılıoooo pınaarr, kız seninki geldi diye mi yoksun sen hiç buralarda
tebrik ederim bu arada ne güzel yapmış sürpriz yaparak gelmiş
canım geçmiş olsun diyeceğim ama gerçi geçmiş zaten, çok şükür çok ciddi sıkıntılar çıkmamış![]()
cnm her zaman düzenli olurum ama sentetik horman hapı kullanıyorum acaba o yuzdenmi gecktı tabı daha 1 yada 2 gun gecıktı strese bagladım .neysekı erkenden farkedilmiş cnm.çok geçmiş olsun.
ya kızlar sadıç ilk gece evimize gelıcekmı ben asla ıstemem