2012' de yazın evlenecekler

Kızlarrrr koçişim bana bi sürpriz yaparak geldiiiiiiiiiii :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Cumartesi gelceğini sanıyodum bennn kandırdı beni iyiki de kandırdııı :66::66::66::66::66:

ınsallah sedoshh ıns...

bu arada bılıyorsunudr belkı benım kuzenlerım rahım böglerıne doktor ınce bır tel takmıs bes yıl cocukları olması ımkansızmıs hıc hısetmedıklerını söyluyorlar ama bunu takması ıcın bır dogum yapman gerekıyormus:61: böyle bırseyde dusunebılırsınız eger dogumkontrl hapı kullanırsanda adet dönemın 9 gune kadar uzayabılıyormus

spiral canım sanırım bahsettiğin tel, evet doğum yapmış olman gerekiyor onu taktırabilmen için

d.k.hapı genelde adet süresini 3-4 güne düşürüyo diye biliyodum ben de ama demek ki her bünyede aynı olmuyo tabi:26:

Kızlarrrr koçişim bana bi sürpriz yaparak geldiiiiiiiiiii :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Cumartesi gelceğini sanıyodum bennn kandırdı beni iyiki de kandırdııı :66::66::66::66::66:
süperrrrrrrrrrrr gözün aydın cnm
ayy canım benım ne guzel duymak böyle ınsallah allah hayırlı bır evlat nasıl eder:emir_bebek:

amin cnm hepimize inş o haberleride verıcemız gun gelıcek

SEDOŞ benim tsh hormnm braz yuksek cıktı 2 puan falan bugun yarın adet olmam lazımdı hafıf agrı var ama olamadım nedense ılaclarmı yaptı acaba yada bu ay 1,2gun gecıkcek normlde cok duzenlı oluyorum

canım bazı aylarda,dönemsel olarak değişim olabiliyor günlerde.stres,ilaçlar ya da mevsim dönüşleri de etkileyebilir,sorun olmaz bence,meraklanma.
doktorum bana 32-35 güne kadar normal sayıyoruz aksamaları ama fazla sürerse muayene gerekir demişti.
bende mesela kist çıktığında hiç aksama falan yoktu düşün kistim 9.5 cm bir bebek kafası kadarmış ama düzenli oluyordum adetimi,tesadüfen k.ciğerime ultrason çektirmeye gittiğimizde tüm batın ultrasonda yumurtalığımdaki kist farkedildi ve şükür ki farkedildi ve k.ciğerim temiz çıktı.

dimii bencede :34: şı kırmızı boxer olayıda iyimişşş:17::17::17::17::17::17::17:

guzel olmasına guzelde ben bırkere benımkıne bıraz kaslı olsan hıc fena olmaz demıstım cok zayıf öyle laf olsun dıye demıstım

bana demedıgını bırakmadı ben bır kızmısım hıc böyle denırmıymıs boxer alsam adam bana yapmadıgını bırakmaz valla

ama hepsını sorcam ona bı evlenelım ozaman kalbımı cok kırmıstı ozaman 18 yasındayım o gundur bu gundur hıc bırdaha bısı demedım

Son düzenleme:
anladım canım, bu arada muayene olmak zorunda değilsin yavruşum, herkes muayene olmak için gitmiyor zaten
hormon testlerini yaptır yeterli bence, ben öyle yapıcam :12:

yoook canımmm ben muayene falan olamam o dönemde zaten insan ister istemes gerilir ben şuan rahatım ama gerilebilirim o döneme yakın o yüsden artı bi stres daha ekleyemem..o hormon testinde ne olucak yaaa ben nie bilmiorum bunlarııı kimse bişy demedi bana o kadar evli arkadaşım var yaaa:50::50::50::50:

spiral canım sanırım bahsettiğin tel, evet doğum yapmış olman gerekiyor onu taktırabilmen için

d.k.hapı genelde adet süresini 3-4 güne düşürüyo diye biliyodum ben de ama demek ki her bünyede aynı olmuyo tabi:26:

aynen canım spiral evet evet onu duydum valla kızlar ben hıc anlamıyorum bu hormonlardan bu dogum haplarından felan ama evlenmeden

acık acıga dıcem önce doktora gıdecem herseyı ögrenmek ıstıyorum oda bılsın oda bısı bılmıyordur cunku hıc konuslmuyor bu konular eskılerde gıbı sadıctan ögrenmek ıstemıyorum

oooo pınaarr, kız seninki geldi diye mi yoksun sen hiç buralarda :8:
tebrik ederim bu arada ne güzel yapmış sürpriz yaparak gelmiş :70:

canım bazı aylarda,dönemsel olarak değişim olabiliyor günlerde.stres,ilaçlar ya da mevsim dönüşleri de etkileyebilir,sorun olmaz bence,meraklanma.
doktorum bana 32-35 güne kadar normal sayıyoruz aksamaları ama fazla sürerse muayene gerekir demişti.
bende mesela kist çıktığında hiç aksama falan yoktu düşün kistim 9.5 cm bir bebek kafası kadarmış ama düzenli oluyordum adetimi,tesadüfen k.ciğerime ultrason çektirmeye gittiğimizde tüm batın ultrasonda yumurtalığımdaki kist farkedildi ve şükür ki farkedildi ve k.ciğerim temiz çıktı.
canım geçmiş olsun diyeceğim ama gerçi geçmiş zaten, çok şükür çok ciddi sıkıntılar çıkmamış :70:

cnm her zaman düzenli olurum ama sentetik horman hapı kullanıyorum acaba o yuzdenmi gecktı tabı daha 1 yada 2 gun gecıktı strese bagladım .neysekı erkenden farkedilmiş cnm.çok geçmiş olsun.

aynen canım spiral evet evet onu duydum valla kızlar ben hıc anlamıyorum bu hormonlardan bu dogum haplarından felan ama evlenmeden

acık acıga dıcem önce doktora gıdecem herseyı ögrenmek ıstıyorum oda bılsın oda bısı bılmıyordur cunku hıc konuslmuyor bu konular eskılerde gıbı sadıctan ögrenmek ıstemıyorum

ya kızlar sadıç ilk gece evimize gelıcekmı ben asla ıstemem

ben mesleğim gereği ve geçirdiğim operasyondan dolayı acayip bilgi sahibi oldum sayılır bu konularda:1:
doktora gidilmesi mecbur değil kızlar ama giderseniz çok iyi olur diye düşünmekteyim.zaten biz bakire olduğumuzdan korkmayın,ultrason ile üstten bakılıyor yumurtalıklara,tabi rahim ve zar için alttan muayenede yapılıyor ama herhangi bir zarar vermeden.zaten hormon testleri için de sadece koldan kan vereceksiniz,bence bir sorun yok.

yoook canımmm ben muayene falan olamam o dönemde zaten insan ister istemes gerilir ben şuan rahatım ama gerilebilirim o döneme yakın o yüsden artı bi stres daha ekleyemem..o hormon testinde ne olucak yaaa ben nie bilmiorum bunlarııı kimse bişy demedi bana o kadar evli arkadaşım var yaaa:50::50::50::50:

hatunlarım doktora gidin, onlar zaten bilgilendiriyolar sizi, yani hangi yöntemler var korunmak için, hangisi en uygunu sizin için
yani eğer siz karar vermemişseniz, buna karar vermek için doktora danışmalısınız
hormon testleri de zaten yaptırmak lazım, bir sorun varsa eğer zamanında tedavi olmak lazım ki çocuk istediğimiz zaman sıkıntı yaşamayalım

benim yenge teyze kuzen maşallah çok olduğu için biliyorum ben bunları çok eskiden beri, bir de çok okurum tabi
benim bi yengem spiralle hamile kaldı, çok istisnai bir durum ama oldu işte, hatta istemiyodu ağlamaktan bi hal oldu :84:
kuzenim geleneksel yöntemle korunuyodu, o da 1,5 ay sonra hamile kaldı, kaza oldu yani o zaten hiç güvenli bi yöntem değil
gerçi hiçbir yöntem %100 korumuyor ama işte en uygununu seçmeye çalışıcaz, biz konuşuyoruz konuşuyoruz karar veremeden kapatıyoruz konuyu her seferinde :9::9::9:

Son düzenleme:
oooo pınaarr, kız seninki geldi diye mi yoksun sen hiç buralarda :8:
tebrik ederim bu arada ne güzel yapmış sürpriz yaparak gelmiş :70:

canım geçmiş olsun diyeceğim ama gerçi geçmiş zaten, çok şükür çok ciddi sıkıntılar çıkmamış :70:
teşekkür ederim kuzum,Allah bi daha göstermesin inş. bana ve kimseye,zor dönemler,hele patoloji sonucunu beklemek çok sancılı:59:
cnm her zaman düzenli olurum ama sentetik horman hapı kullanıyorum acaba o yuzdenmi gecktı tabı daha 1 yada 2 gun gecıktı strese bagladım .neysekı erkenden farkedilmiş cnm.çok geçmiş olsun.

hormon hapı etkiler kesinlikle canım,bir de şu kedicik yüzünden kaç gündür ağlıyorum diyorsun düzeninde bozulmuş,korkma 1-2 güne olursun Allahın izniyle.teşekkür ederim bu arada kuşum..

Back
X