2012' de yazın evlenecekler

teşekkür ederim kuzum,Allah bi daha göstermesin inş. bana ve kimseye,zor dönemler,hele patoloji sonucunu beklemek çok sancılı:59:

hormon hapı etkiler kesinlikle canım,bir de şu kedicik yüzünden kaç gündür ağlıyorum diyorsun düzeninde bozulmuş,korkma 1-2 güne olursun Allahın izniyle.teşekkür ederim bu arada kuşum..
amin canım benim, evet patoloji den sonuç beklemek çok zor kuzucum, hemen de vermiyolar, en az birkaç gün beklemen gerekiyo falan, Rabbim bir daha sağlık sorunu yaşatmasın inş. :70::70:

amin canım benim, evet patoloji den sonuç beklemek çok zor kuzucum, hemen de vermiyolar, en az birkaç gün beklemen gerekiyo falan, Rabbim bir daha sağlık sorunu yaşatmasın inş. :70::70:

evet tam 15 gün sonra verdiler gerçi operasyonda ilk çıkardıkları an kisti hemen patolojiye gidiyormuş temiz haberi gelirse dikiş yapıyorlarmış,benim o haber iyi gelmişti ama yine de 2.kesin patoloji raporunu insan heyecanla bekliyor yinede..amin inş.kimselere yaşatmasın Rabbim..

ne alaka ne ısı var öyle bısı varmı gelse bıle benım bıldıgım yatsı ezanından sonra gıdıyorlarmıs
anaaam bizde yok öyle bişey, istemem ben kimseyi evimde o gün :20::20:
işimiz var gücümüz var Allah Allaaaahh :9::9::9:

kızlarr ben çıkıyorum çok yorgunumm yarın görüşürüzz öptümm sizii muaaahh tatlı rüyalarr :3: :54::54:

baş baaş iyi geceler :3::3::3::3:

teşekkür ederim kuzum,Allah bi daha göstermesin inş. bana ve kimseye,zor dönemler,hele patoloji sonucunu beklemek çok sancılı:59:

hormon hapı etkiler kesinlikle canım,bir de şu kedicik yüzünden kaç gündür ağlıyorum diyorsun düzeninde bozulmuş,korkma 1-2 güne olursun Allahın izniyle.teşekkür ederim bu arada kuşum..
Muhtemelen cnm olucakmısım gb zaten afedersin ama kanamadan önceki akıntı var gb şuan stres yaptım sanırım şafakta azalıyor ya sabrım tukenme aşamasında:1:
yok kızzz ne işi var :53:
vala öle bişey duydum ama zorla grcek değiller evımıze tabıkı
ne alaka ne ısı var öyle bısı varmı gelse bıle benım bıldıgım yatsı ezanından sonra gıdıyorlarmıs
aman ya kmse gelmesın
kızlarr ben çıkıyorum çok yorgunumm yarın görüşürüzz öptümm sizii muaaahh tatlı rüyalarr :3: :54::54:

bende öyle gıdecem ya doktora nısanlımla ınsallah oda sorun cıkarmaz bılelım herseyı ıkımızde ben cok kötu seyler duyuyorum

bu arada kızlar sızde adetmıdır ertesı gun carsafa bakılırmı ben malesef öyle bısı yasıcak gıbıyım:44:

bende öyle gıdecem ya doktora nısanlımla ınsallah oda sorun cıkarmaz bılelım herseyı ıkımızde ben cok kötu seyler duyuyorum

bu arada kızlar sızde adetmıdır ertesı gun carsafa bakılırmı ben malesef öyle bısı yasıcak gıbıyım:44:
bizde öyle bir adet yok kuzum zaten olsa da nişanlım hayatta izin vermez öyle birşeye.
inş cnm :1: stres boğuyor

inşallah canımmm...

sanmıyorum cnm nişanlm ole bsey yaptrmz bende asla yaptrmam ayıp ya

bizde öyle bir adet yok kuzum zaten olsa da nişanlım hayatta izin vermez öyle birşeye.

inşallah canımmm...

hadı ya onlarda varmıs nısanlım bana demedı ama onun kuzenı benım kucukluk arkdsım cok samımıyız o demıztı bızım oralarda adettır dıe ertesı gun

herhalde kaynana bakarmıs carsafa ben öyle bısı yapmam ama eger ısterse nısanlım gösterır annesıne

yelizzzzzzzzzzzzzzz nerelerde kızlar?
bugün gündüz konuştuk buralardaydı
yarın gidecek ya belki hazırlık falan yapıyodur veya erken yatmıştır belki :26:

yok canım benim bizde yok ben hiç görmedim şimdiye kadar göstereni, nişanlım zaten istanbullu onlarda olmaz böyle şeyler
e çok eskide kalmadı mı ya bu
inşallah yaşamazsın canım benim ama konuş nişanlınla, bence o da izin vermez böyle bir muameleye :20:

Son düzenleme:
Back
X