2012' de yazın evlenecekler

hımm evet forum ist. o
ben çok severim orayı, değişik güzel bir mimarisi var, gitmeye gezmeye değer yani, diğer avm lerden farklı bir yer
bence de canım romantizm yapın tabi ama eğlenirsiniz de :34:
bu arada kaç günlük olduğu belli miydi şeker tatilinizin?

tatlım valla daha gelıcemız dahı kesin değil hemen kapılmayayım ama gelırsek 5 gun falan kalırız cunku kayınvaldmlerde sabrszlkla nşanlımın gelmesnı beklyckler onlarda cok özledi oğluşlarını:1:

$tn_BOr25532.webp kızlar buyukluk boy olarak bu şekilde olsa nasıl olur odamın genıslıgınıde baglı
tabıkı ama bu moblya degl kesnlkle guzel fakat bana bıraz agır geldi daha hafif olablr fıyatlardada cok ucmak ıstemıyorum olmadı daha ufagını aldırırım artık

Eki Görüntüle 269617 kızlar buyukluk boy olarak bu şekilde olsa nasıl olur odamın genıslıgınıde baglı
tabıkı ama bu moblya degl kesnlkle guzel fakat bana bıraz agır geldi daha hafif olablr fıyatlardada cok ucmak ıstemıyorum olmadı daha ufagını aldırırım artık

tatlım bu salona daha uygun olur heralde..gerçi oturma odan çok buyuk olursa olur tabıkı bu boy..gezıp gorunce daha net karar verırısn ölçülerine :)

istedıgım köşe takımı bu sekılde kızlar buyukluk olarak falan çileklikofretden alıntı yapıyorum cok cok begendım evının her bir köşesini valla gule gule otrsun mukemmel her odasıda...$g.webp$ggg.webp

Eki Görüntüle 269617 kızlar buyukluk boy olarak bu şekilde olsa nasıl olur odamın genıslıgınıde baglı

yk cnm bu seklde ıstemyrm cok agır salonada köşe olmck zaten senınkı gb yada braz daha buyugu olblr

cnm bence boşwer avm gezmeyı oturun başbaşa sohbet edın hasret gıderin:69: büyükçekmece sahili çok guzel ama serın olabılır.birde köprunun ustunde kafele warya orasıda çok guzel buyukçekmecede..hanı golun uzerındekı koprude adını hatırlayamdm da..:1:

bacılar ben yatayım, daha doğrusu yatıyorum da uyuyayım artık
saat 2yi geçiyo
sizi çook üptüm
yarın görüşürüz inş.
:3::3::3::3:

inşallah allah gönlüne göre versin cnm..sizin tarıh bellı mı ?

iyi uykular tatlım görşmk üzere öpldn :70:

YOK CANIM TARİH BELLİ DEĞİL NİŞANLIM ASKERDE GELİNCE ARTIK BAŞLIYCAZ SALON İŞLERİNE YAVAŞTAN.TEMMUZ DÜŞÜNÜYORUZ. SANIRIM BÜYÜKÇEKMECE ÖYLE ÇOK BUYUK BIR YER DEĞİL DEDİĞİN YERİ BULMAYA ÇALIŞCAM KESİN :1:

iyi uykular tatlım görşmk üzere öpldn :70:

YOK CANIM TARİH BELLİ DEĞİL NİŞANLIM ASKERDE GELİNCE ARTIK BAŞLIYCAZ SALON İŞLERİNE YAVAŞTAN.TEMMUZ DÜŞÜNÜYORUZ. SANIRIM BÜYÜKÇEKMECE ÖYLE ÇOK BUYUK BIR YER DEĞİL DEDİĞİN YERİ BULMAYA ÇALIŞCAM KESİN :1:

hahaha :)) gölün üzerindeki köprü dedgn zaman evet tek bır yer oluor cnm ama ınsallah bulursnz :))

:47::47:günaydın kızlaaar nasılsınız bakalım....başkalarının laflarıyla boğuşuyorum ben

hayirdir yavru kus? Kim sıktı canini, adam lazimsa toplasip gelelim icabinda?:70:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

ben iyiyim..vee beylikdüzünde oturucam gizmvs komşu olcaz :8::8:

kızlar ben gaz ve karın şişkinliği ile boğuşuyorum heleki şu gaz napcam ya nasıl geçicek dikkat ediyorumda abartılımı ne oluyor:26::78:

öncelikle günaydınlar hatunlar,askerimi bekliorum nete girsin diye,çarşı iznine çıktı,kahvaltı ediyorda.bende buraya bir uğrayayım dedim:1:

yok cnm arabyla gtmıyoruz ama yaknlrmz var problem cok fazla olmaz. büyük çekmece beylik düzü tarfnda olucaz

canım bende b.çekmeceden ileride sinanobada oturuyorum,b.çekmece sahil,kültürpark ve ordaki kafeler ve atirus avm dışında gezilecek başka yer yok b.çekmecede ama buralarda güsel hele sahil:1:
anladım canım araba sorunu yoksa başlıyorum şuan aklıma gelenlerle :10:
bir kere mutlaka ortaköye gidin ama şöyle, beşiktaşa gidin ordan ortaköye yürüyün, o caddede yürümeye ben bayılıyorumm, ortaköyde de e mutlaka bi kumpir yiyin
bir gün de tramwayla çemberlitaşa gidip ordan sultanahmete yürüyün ve sultanahmet köftesi yiyin, benim en büyük hastalıklarımdan biridir de :9:
eğer nezih temiz bi yerde yemek yiyelim deniz kenarında da yürüyüş yapalım derseniz florya sosyal tesislerine gidin mutlaka, sahili uzundur güzeldir
haliç te pierre lotiye gidip manzarayı izlerken bi türk kahvesi içmezseniz hatrım kalır :9:
adalara bence mutlaka gidin bir gün, büyükada da gezecek ddaha çok yer var, büyükadaya gidebilirsiniz, hem vapur yolculuğu çok keyifli hem de adanın biraz tepelerine çıkınca manzara tek kelimeyle muhteşemdir :81:
üsküdara geçip salacağa gidebilirsiniz kız kulesine gidebilirsiniz veya kız kulesine gitmeyip karşısında oturup romantizm yapabilirsiniz :69:
anadolu kavağı çok şirin bir yerdir, orada balık yiyip anadolu feneri ve yoros kalesine gitmeniz lazım eğer yol çok problem olmazsa, çünkü manzara muazzamm, bir tarafta boğaz marmara denizi bir tarafta karadeniz, alabildiğine deniz yani, hepsini aynı anda görüyosun, harika bir yer
ben mihrabat korusunu çok severim, biz sık sık gideriz, hem köprü ve boğaz manzaralı hem de yemyeşil çok güzel
taksimi ben sevmiyorum ama istiklalde yürüyüş yapabilirsiniz :31:

şimdilik bu kaaa :9::9::9:
gasolinecim ya bu kadar olur İstanbul'da en çok sevdiğim yerler:1:
dur sana benim sevdiğim avm leri de 2 dk yazayım :9::9::9:

ist.forum
cevahir
marmara forum
capacity

istinya park ı ben sevemiyorum, çok soğuk geliyo bana, ünlüler takılıyo ya ondan galiba, hiç sevemedim orayı :19:
istinyeparka hiç gitmedim ama marmara forumu ben pek sevemedim yaa,nişanlımda beğenmemişti çok dağınık gibi:1: en güseli İstanbul forum ve cevahir üstlerine tanımam,akvaryumda süper bence mutlaka gidilmeli,biz aşkucumla gitmiştiiik:69:
cnm bence boşwer avm gezmeyı oturun başbaşa sohbet edın hasret gıderin:69: büyükçekmece sahili çok guzel ama serın olabılır.birde köprunun ustunde kafele warya orasıda çok guzel buyukçekmecede..hanı golun uzerındekı koprude adını hatırlayamdm da..:1:

canım kültürparkın içinden gidiliyor v adı mimarsinan köprüsü..

beylikdüzü civarında ev arayanlar bence bizim bu tarafa da bir bakmalı,büyükçekmeceden ileride sinanobada oturuyorum dediğim gibi,emlakkonut evleri..güsel bir site, harika bir bahçemiz,deniz gören balkonumuz ve odalarımız,genişçe bir evimiz var.bizde geçen sene taşındık bu eve,inş.hayırlısıyla otururuz.bende evlenince burda oturmak istiyorum ama nişanlımın işi dolayısıyla Edirne Keşan'da oturacağız büyük ihtimalle..:59:

Back
X