kızlar ben cıkıyorum acıl cıkmam gerekıyor tlfn geldı öpuyorum sızı gecenız guzel olsun![]()
tmm cnm hdı görşmk üzre öpldn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben cıkıyorum acıl cıkmam gerekıyor tlfn geldı öpuyorum sızı gecenız guzel olsun![]()
canlar bende çıkayım yavaştan iyi geceler sizlere.öpüyorum kocamaaan.tatlı rüyalaaar![]()
muck canım baş baaşşcanlar bende çıkayım yavaştan iyi geceler sizlere.öpüyorum kocamaaan.tatlı rüyalaaar![]()
canım kcocası tarafından sırtından bıçaklanıp öldürülmüş kadının cesedinin yarı çıplak fotosunu sansürsüz olarak sürmanşetten verdi habertürk, korkunç bir fotoğrafaaa kızlr benm haberm yok nolduuuuuuuuuuuuu?
inş. canım, bak şöyle yapıyolar, normal şekilde nevresimler seriliyo, bir de yastığın altına öylesine bir çarşaf bırakıyorlar çeyizi sererken, siz eve gittiğinizde sen o ekstra çarşafı katlayıp yatağın üzerine koyuyosun(yani katlayıp derken tek kat değil de 1-2 defa katlayıp yatağın uygun bir yerine seriyosun, 2 kat yapıyosun ki alta asıl temiz kalması gereken çarşafa bişey geçmesin) , yani o iş için ikinci bir çarşaf seriyosun o kirleniyonetde bulamdm kuzm ya valla sererim gtdgmde kaldırırım olmassa napayım...İnş herşey yolunda gider![]()
neyseki çoluk çocuk yok evdee..o kadınında vardı evlilik hayalleri zamanında..............neyse ben bi balkon yapayımmm... huzur dolu, değer dolu, saygıdan sonra sevgi dolu , keyif dolu yuvalarımız olsun. bir gün daha yaklaştık hakkımızda hayra inşallah...keyifli sohbetler yol arkadaşlarım..bir buluşma sonrasıı,yeni bir buluşma için,merhaba demek için hoşçakalın..![]()
Görşmek üzere cnm öpldnneyseki çoluk çocuk yok evdee..o kadınında vardı evlilik hayalleri zamanında..............neyse ben bi balkon yapayımmm... huzur dolu, değer dolu, saygıdan sonra sevgi dolu , keyif dolu yuvalarımız olsun. bir gün daha yaklaştık hakkımızda hayra inşallah...keyifli sohbetler yol arkadaşlarım..bir buluşma sonrasıı,yeni bir buluşma için,merhaba demek için hoşçakalın..![]()
Aaaa bakmıyayım o zaman fotoya gece gece. tamamdır cnm anladım en mantıklısı o zamanmuck canım baş baaşş
canım kcocası tarafından sırtından bıçaklanıp öldürülmüş kadının cesedinin yarı çıplak fotosunu sansürsüz olarak sürmanşetten verdi habertürk, korkunç bir fotoğraf
o yüzden yıkıldı ortalık
inş. canım, bak şöyle yapıyolar, normal şekilde nevresimler seriliyo, bir de yastığın altına öylesine bir çarşaf bırakıyorlar çeyizi sererken, siz eve gittiğinizde sen o ekstra çarşafı katlayıp yatağın üzerine koyuyosun(yani katlayıp derken tek kat değil de 1-2 defa katlayıp yatağın uygun bir yerine seriyosun, 2 kat yapıyosun ki alta asıl temiz kalması gereken çarşafa bişey geçmesin) , yani o iş için ikinci bir çarşaf seriyosun o kirleniyo
sonra da onu ister atarsın ister yıkar temizler kaldırırsın![]()
Görşmek üzere cnm öpldn
Aaaa bakmıyayım o zaman fotoya gece gece. tamamdır cnm anladım en mantıklısı o zaman![]()
hayırdır yavruuşş ne zamann?
teskerede cnmInş hallolur da geliriz. şimdi ıkı secenegımız var nısanlım ya buraya gelecek burdan gidicez ama hıc dınlenemıycek bıle otogardan hemen farklı otobüse yada dırekt ucakla gecıcek bu seferde ben tek gelmiş olucam. Bakalım bi kesinleşsinde şu tatil işimiz
Aaaa aşşadaki hatunlar neden sustunuz ki![]()
İnşallah cnm peki nereleri gezmemi önerirsin bana? Geçen sene geldim istanbula ama tabı her yeri gezmedim.heee ben de senin bi işin çıktı daha önce kendin geliyosun sandım
oo hadi bakalıımm inş. buraya gelirsiniz yaa, güzel geçer burda günleriniz![]()
ee madem bı konu açymmmkızlar evinizin dekoru hakkında neler düşünuorsnz ne renkler kullancksnzz??
İnşallah cnm peki nereleri gezmemi önerirsin bana? Geçen sene geldim istanbula ama tabı her yeri gezmedim.
canım ben beyaz çok seviyorum, çok aydınlık ferah oluyo ama salonumda kullanamam yaa başa çıkamam yani
o yüzden yatak odamı beyaz yapmayı düşünüyorum inş.
salonumu da ceviz olabilir, seviyorum cevizi ağır duruyor, tül ve koltuk döşeme renkleriyle ferahlatırım biraz odayı diye düşünüyorum
veya salonumu bambu-lake de yapabilirim, o da çok şirin sıcak ve aynı zaman da beyazdan dolayı şık oluyor, az da olsa beyaz var çünkü bambu da bir sıcaklık katıyo
mutfağım ve banyomu bilmiyorum çünkü alınacak eve bağlı
ama mutfakta siyah-beyaz-kırmızı seviyorum ben
bu arada salonumda ve yatak odamda inş. bir duvarı mutlaka iri desen duvar kağıdı yapıcam, acayip klas bi hava veriyo odaya :112:
ee madem bı konu açymmmkızlar evinizin dekoru hakkında neler düşünuorsnz ne renkler kullancksnzz??
bambuyla beyaz lake çok hoş olur cnm.bende beyaz çok sewıorum ama kulananmam ki çok çabuk kirlenir.salon takımını kadife ıstıorum.pembe kadıfe olursa bayılırmmm :)) yemek odası ıstemıorm zaten takım halınde sadece masa sandelye ve konsol gbi ufak bışey almayı planlıorm..köşe takımı aldk geçen gun biz kahverengı onu turkuaz ıle tamamlamayı duşunuorm o şekılde olursa enerjık gorunurmuş..bir tarafımda kiremit ve koyu sarı dıor..siz ne dersnz kızlarr,?
ne tarafta olacağınız belli mi canım? bir de altınızda araba olacak mı? ona göre söyliyim