annecine de geçmiş olsun canım..
sağol canım benim. tek hastalığı bu olsa keşke:44:
görüşürüz canım kendne iyi bak.kızlar size doyum olmaz,annem çamaşırları katlamamı tembihleyip duaya indi komşuya..akşama görüşmek üzere,öpüyorum sizleri...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annecine de geçmiş olsun canım..
görüşürüz canım kendne iyi bak.kızlar size doyum olmaz,annem çamaşırları katlamamı tembihleyip duaya indi komşuya..akşama görüşmek üzere,öpüyorum sizleri...
hoşgeldin tatlım valla kaynatıyoruz sen neler yapıyorsun![]()
güzel görünüyor resimde cnm ..albümde tesbihböceğinin nişanın fotoarı var ben onun elbisesini çok beğendim inanın burda bulsam alırım hem çok güzel elbise hemde çok güzel taşımış maşallah..bende yarın bi bakayım diyorum ama buakşamdan itibaren sağnak yağış başlıcakmış belediye bağırdı dikkatli olun diye.
annene geçmiş cnm gerçekten ..
birde buluşma için bende gelirdim ama uzak evlendikten snr bulussak :92::92::92:
allah annein duasını kabul etsin kim yazmıştı sedah mu demişti hatırlamıyorum hiç ama![]()
ıyım canım benım annemle konusyorum tlfnda benım ceyızlerım cıkmıs onları anlatıyordu cok guzel olmus dıyor resımlerını bana gönderecek bende buraya eklerım artıkdenızcı olmak zordur canım ya allah sabır versın bıde marrta gelecekmıs senınkı ama olsun ondan sonra hıc ayrılmıcakmısssınız
![]()
çeyizlerin mi çıkmış anlayamadım canım? ekle ekle ekle ekle
evet canım çok zor. ama Allah sabrını veriyor ama. zaten bu son ayrılık diye avutuyoruz![]()
canımınıcı mutfak takımlarım pıke takımlarım vardı ceyızcı onları dıkıyor kılıflara yıkıyor temızlıyor onlar cıkmıs annem onları almıs ama hepsı degıl cıkanları getırmıs annem. bu ılk gece ıcın adetmıs özel carsaf yapılır bızım oralarda heryerde öylemı bılmıyorum yatagan kenarlarından sarkan dantel oluyormus
bende bu sene ögrendım carsafın yanlarında 35 40 cm dantel sarkıyor kat kat cok agır bı çarşaf sadece ılk gece ıcın kullanılırım. ama sırf adet dıe..
serılecek yoksa asla kullanmam. bana kalsa ben hello kytti nevresım takımı kullanırım
ahh ahh canım bende asker yolu beklıyorum gercı ondan öncede gurbet vardı bes yıldır beraberız ama toru topu toplasan en fazla 3 ay yuz yuze
gelmısızdır onun harıcı hep kamara cok zor dayanıyor ınsan sevdıgın uzaktaysabende aynen senın gıbı avutuyorum kendımı bıtecek dıyorum ama
hıssedıyorum az kaldı
allahın ıznıyle![]()
anladım canım ay insan heyecanlanıyor değil mi hazırlıkların yavaş yavaş da olsa ilerlediğini görmeye ve sevdiğinle kullanabilmek için sabırsızlanıyor değil mi? herşeyi sevdiğinle hayırlısıyla kullanabilmeyi nasip ettin tatlım
evet gurbetlikte çok zor canımcım. allah yardımcımız olsun. ama 2012 bitti mi bak o zaman zaman su gibi akıp gidecek![]()
evet ben biliyorum senin dediğini benimde damat bohçasına koyucağımız çeyizcide pembe renkli nevresim gibi olucak ben çok merak ediyorum normalde beyaza yaparlarmış ben pembe kumaşa sardırıyorum çıksın hemen resim eklerim bir tanede daha ağır var oda pike olucak kısmetse bende ilk gece kullanıyım bari bizde öyle adet varmı bilmiyorum genelde doğumda kullanıcaksın lohusayken denir ama olsun ben birini ilk gece diğerini doğumda kullanırım allah nasip ederse...şu 2012 ye girseydik sanki zaman daha çabuk geçicek ekim kasım aralıkpek bişey kalmadı:81::81:
Amin
evet canım olmazmı heycan hem heycan hem duygusallık yenı bır hayat yenı bır duzen yenı alıskanlıklar ıstedıgın kurallar ıstedıgın esya dekor bunları hayal
etmek cok guzel ben anneme nasıl dayanacam ya dunya bır yana annem bır yana
cok zor gelıyor bana emınım sızede öyledır ben anneme cok baglıyım offf keske o ıc guvey gelse ne guzel olur ozaman hersey.
ınsallah akıp gıder bıran önce hersey yoluna gırsın ıstıyorum bu dönemler cok zor gecıyor bıtsın ıstıyorum bıran evvel![]()
canım benim kıyamam üzülme... canımcım çok zor anneden babadan ayrılmak ama yanında sevdiğin olacak böyle düşün o kadar yıl ayrı kaldınız ve kavuşacaksınız. bence olumusz seni üzecek hiç birşey düşünme tatlım![]()
ınsallah canım dogru söyluyorsun bende öyle dusunuyorum
canımınıcı arkdsm aradı carsıya gel dıyor ben cıkyım beste bulusacaz saclarımı felan yapıyım yıne görsuruz
öpuyorum cok hepınızı![]()
sultancım benim nişanıma bi ekim kaldığı için mecbur sayıyorumm
tamam resim mutlaka eklerim 15 gün içinde olur demiş biz vereli 15 gün olmadı heralde hatırlamıyorum ki bende çok merak ediyorum inşallah güzel olmuşturda beyaz istemediğime pişman olmam azda kullanıcak olsam güzel olsunsende ekle mutlaka ben birtanede daha yaptırıcam o buna göre daha ağır bu hafif bana fikir olur seninki en azından..ilerde oda vitrin takımlarını falan eklerim..birde ben mutfak peçetesi almıcam yani mıtfak takımı çok gereksiz siz napcaksınız adet diye alıcakmısınz
resim bekleriz canımcımben danteldi mutfak peçetesi takımıydı yatak örtüsüydü (hani şöyle allı pullu taşımakta zorlanacağım yerine pike örterim
) filan almayı düşünmüyorum tatlım.
yatak örtüsünü bende çok şaşalı bişey istemiyorum ama bir tane krem yada beyaz olsun istiyorum misafir ağırladığımda yayarım hevesim geçene kadar ..sonra günlük pike yayrım bende diğeri zor hemde kaldır indir kaldır indir canmı dayanır..
yemekle aranız nasıl ben pek bilmiyorum aslında öğrensem iyi olur tarif yazıyorum ama ilk çönce çorba öğrenicem tarifleri yazıcam aşkıma değişik değişik yapıcam..kendisi bugün yemek yapmışta çok böbürleniyor ondan aşağı kalmamam lazım![]()
bende görüntüsü güzel olan yemekler yapmak isityorum ama bizim yemek kültürümüz yok öyle evdede hani şaşalı yemekler yemiyoruz soframız güzel değildir yani hani kimi insanlar süslü süslü özene bözene yaparlar yemekleri sofrayıda bir kurarlar ya çok imrenip beğeniyorum aslında yemek tarifleri falan yazsak birbirimize çok iyi olur bir kere şehriyeli çorba yaptım evde kimse yoktu azıcık 1 tabak yaptım bir güzel yapmışım ki sorma snr birgün tekrar yapayım dedim tam çorba pişti söylemesi ayıp şehriye bozukmuş meğersem gitti emeklerim hopp çöpe tadınıda çok merak etmiştim..birde ilk kez poğaça yaptığımdada çok güzel olmuştu ama hep sıradan değişik şeyler çok isterimm bakalım öğreniriz cnmcım ya evlenmem son aylarda mutfağa girip daha fazla yemek yapıcam şimdi işten geç geldiğimden anca hazıra konuyorum işten çıkınca öğrenirim inşallah..
bugünde kimsecikler yok ama muhabbet süper yine seviyorum 2012 gelinlerini..inşallah muhabbetmiz hiç bitmez![]()