2012' de yazın evlenecekler

hoşbulduk tatlım :52: evde 1 kediciğim var zaten sokakta besledıgımz kedileri saysam bitmez bir de bu ufaklıgı bulduk nolck bılmıyorum ılan da verdım kk da. biberonla beslıyorum surekli mıyavlıyor ve normal ev kedimizde farklı odada düşün işte çektiğimiz zorlugu :14::14: İnş saglıcakla tez zamanda askerime kavusurum cnm az kaldı.:72::72:

şafak kaç çağlacımm :72:

hoşbulduk tatlım :52: evde 1 kediciğim var zaten sokakta besledıgımz kedileri saysam bitmez bir de bu ufaklıgı bulduk nolck bılmıyorum ılan da verdım kk da. biberonla beslıyorum surekli mıyavlıyor ve normal ev kedimizde farklı odada düşün işte çektiğimiz zorlugu :14::14: İnş saglıcakla tez zamanda askerime kavusurum cnm az kaldı.:72::72:

evde başka kedi varsa bu minik misafiri kıskanıyordur. bende gözü hasar görmüş ve grip olmuş bir kedi bulmuştum benim odamda baktık sonra kedi gittikten sonra benim kızım ne bana yaklaştı uzun bir süre ne de odama girdi. beni ve odayı görünce tüylerini kabartıyor tıslıyordu. valla işin zor canımcım. vicdanımızda el vermiyor ki bu canları sokağa atalım:59: evet canım sürekli görüyordum az kalmış. umarım askerin geldiğinde bütün hazırlıklarınız tamgaz devam eder:69::69:

şafak kaç çağlacımm :72:
atarsa 60 cnm :1:
evde başka kedi varsa bu minik misafiri kıskanıyordur. bende gözü hasar görmüş ve grip olmuş bir kedi bulmuştum benim odamda baktık sonra kedi gittikten sonra benim kızım ne bana yaklaştı uzun bir süre ne de odama girdi. beni ve odayı görünce tüylerini kabartıyor tıslıyordu. valla işin zor canımcım. vicdanımızda el vermiyor ki bu canları sokağa atalım:59: evet canım sürekli görüyordum az kalmış. umarım askerin geldiğinde bütün hazırlıklarınız tamgaz devam eder:69::69:

Valla vicdanım el vermıyor cnm ya napıcamızı ınan şaşırdık... Git gide yaklaşıyorum valla askerime kız çok heycnlı bı an önce şu gunlerde bıtse gecse artık

Valla vicdanım el vermıyor cnm ya napıcamızı ınan şaşırdık... Git gide yaklaşıyorum valla askerime kız çok heycnlı bı an önce şu gunlerde bıtse gecse artık

2 ay sonra sizin için doğacak güneş:34::69: askerin askeriyede sen burda yediniz bitirdiniz askerliği:34::69::69::69::69: hem 2012.ye beraber gireceksiniz güzel bir plan organizasyon yapmak lazım. :34::73:

hadi bakalım hayırlısıyla atsın yavru sağsağlim gelsin inşallah 2 ay sonra yanı başında ohh :38:

2 ay sonra sizin için doğacak güneş:34::69: askerin askeriyede sen burda yediniz bitirdiniz askerliği:34::69::69::69::69: hem 2012.ye beraber gireceksiniz güzel bir plan organizasyon yapmak lazım. :34::73:

kızlar valla guzel bi organizasyon düşünüyoruz tatile çıkıcaz muhtemelen:69::69: 15 aylık hasret kolay değildi :69::69:

haklısın canım gerçekten ayrı geçen zaman insanın canını çok acıtıyor:59: neyse siz kavuşuyorsunuz varmı ayarladığınız bir yer :73:

valla cnm aralık ayında gelıyor nişanlım ALLAHIN iznyle mağlum havalar sıcak olmuycak ağva düşündük ama evlı oldgumuzda oraya gtmemızn daha mantklı oldgunuda düşündük ... İstanbul yapalım diyoruz bakalım kesinleşmedi henüz:69::69:

valla cnm aralık ayında gelıyor nişanlım ALLAHIN iznyle mağlum havalar sıcak olmuycak ağva düşündük ama evlı oldgumuzda oraya gtmemızn daha mantklı oldgunuda düşündük ... İstanbul yapalım diyoruz bakalım kesinleşmedi henüz:69::69:

hımm hangi şehirde yaşıyorsunuz ki canımcım:26: İstanbul.da da aşk başkadır:69:

Son düzenleme:
gasolinecim ya bu kadar olur İstanbul'da en çok sevdiğim yerler:1:

istinyeparka hiç gitmedim ama marmara forumu ben pek sevemedim yaa,nişanlımda beğenmemişti çok dağınık gibi:1: en güseli İstanbul forum ve cevahir üstlerine tanımam,akvaryumda süper bence mutlaka gidilmeli,biz aşkucumla gitmiştiiik:69:
vaaay zevklerimiz uyuşuyor demek ki :34:
istanbul u gezmek, havasını içime çekmek gibisi yok, istanbul benim ikinci aşkım yaa :69::69:
canım marmara foruma ilk gittiğim gün nefret etmiştim ama bir vesileyle tekrar gittim, sonra tekrar sonra tekrar ve tekrar :9::9::9:
neden diye sorarsan, çok büyük ve her markanın en güzel mağazası orda, ben çok gezdiğim için markaların mağazalrına da dikkat ediyorum, en çok da mango koton batik severim, özellikle kotonun oradaki mağazasını çok seviyorum, kafeleri de güzel, yani beni orda çeken şey alışveriş :9::9::9::9:
istanbul forum benim eski iş arkadaşlarımla buluşma ve yemek yeme mekanım, heleo minik ahşap köprülerinin akşam görüntüsüne bayılıyorum :))
akvaryuma hiç gitmedim bak, gideyim oraya bi gün :)

gasolinemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm muah muah hojjjjjjjjjjjjjjjjgeldin :1: :70:
yavruuuuuuuuummm uuujjjbuldummmm :70::70:

nabıyonuz bakem hatun kişileerrr? :16::16:

Son düzenleme:
gasoline hoşgeldin canım. valla 5 dk içeri gittim herkes gitmiş:59: ben iyiyim canım umarım sende iyisindir günün güzel geçmiştir inş.:71:

Back
X