2012' de yazın evlenecekler

yatakta aşkın tadını alamayan kadın yerdeki tozun peşine düşermiş

az önce bizim yengede duydum, filiz çok titiz ya, ay çok güldüm

ayy evet ya tırcı kadın söylemişti,ama mantıksız bence bi kadın evde hizmetçi,yatakta eşinin ........... olmalı dememişler mi büyükler

yatakta aşkın tadını alamayan kadın yerdeki tozun peşine düşermiş

az önce bizim yengede duydum, filiz çok titiz ya, ay çok güldüm

haha bende de bir temizlik takıntısı var yok yok bence ilgisi yok

olsun güsel şeyler düşün,güsel olsun canım benim

zaten gelinlikti saçtı baştı çeyizdi oydu buydu bunlar gecelerimi benden alan. güzel şeyler ama stres ben şimdiden böyleysem yaklaştıkça nasıl olurum düşünemiyorum

kızlar galiba kararımı verdim,kınamda gelinlik giyeceğim düğün gibi olsun Edirne'ye gelemeyecek akrabalarım için.dış mekan fotoğraf çekimini de İstanbul'da o gün yaparız,hem daha güsel hem daha fazla mekan var.
kuaförde gelinliğimi giyer,saçımı makyajımı yaptırır,resim çektiririz güsel bir mekanda sonra kına yerine gideriz nasipse.kına yakılırkende hürrem kıyafetimi giyerim,akşam döner gene evime gelirim anacımın yanına,2 gün sonrada Edirne'de düğün ve düğünde nikahım olur inş.düğün bitimide yeni gelin evime giderim kocişimle nasipseee ahh aahhh
sizce nasıl fikrim kızlar?

benimde bir arkadaşım kınasında gelinlik giymişti farklı şehirler söz konusu olduğu için. bence olması gereken bu sanırım canım.

ayy evet ya tırcı kadın söylemişti,ama mantıksız bence bi kadın evde hizmetçi,yatakta eşinin ........... olmalı dememişler mi büyükler

hahhha tabiki mecaz da var canım cümlede
bu arada sedoşum o cümleye tamamen katılyıorum

süper fikir çok mantıklı, bak en güzel planı yapmışsın kendin için :112:

Son düzenleme:
benimde bir arkadaşım kınasında gelinlik giymişti farklı şehirler söz konusu olduğu için. bence olması gereken bu sanırım canım.

ben kirlenir gelinliğim diye giymek istemiyordum ama,1 günde temizlerlerse kuru temizlemeciler bu iş olurtabi nasip kısmetse

ben kirlenir gelinliğim diye giymek istemiyordum ama,1 günde temizlerlerse kuru temizlemeciler bu iş olurtabi nasip kısmetse

olur tabi yaa, kuru temizlemeciyle konuşup önceden ayarladıktan sonra hemi de nassıı süper olur

selam kızlar ben geldım

dısarda şidetlı bı yagmur var odamın panjularını ındırdım gece lambamı actım kafe yaptım pcmı actım keyf yapıyorum sızler nasılsınız okuyum bakıyım neler

yazısmıssınız

anneme söyledim de şimdi bi kaç şey kafasına takıldı.
dedi ki (annem emekli kuaför bu arada) bana 2.düğünü için gelinbaşı geldiğinde kuru temizlemeden çıkan gelinlikler sönük sönük oluyordu,bence hiç vermeyelim kuru temizlemeye ne kirlencek ki o kadar dedi.
bir de kına cuma akşamı olursa insanların işten çıkışı gelişi falan zor olmaz mı cumartesi kına,pazar düğün olsun işte dedi.off ne biliim öylede çok yorulcaz
sizce kızlar cuma akşamı kötü bir zaman mı?

ojgeldin yavyuu
oku bakim :)

selam tatlım istanbul.da da yağmur var artık yaz bitti diyebiliriz valla sendeki keyfe özendim bende bir kahve yapıp geleyim kendime. afiyet bal şeker olsun canım benim ohhhhh

hoşgeldim canım,benim meselemle kızları meşgul ediyordum bende

canım benim bu kına günü meselesi beni çok düşündürüyo yaaa
hele bi de benimki karşıda oturuyo ve akrabaları da hep orda
yani hafta içi onlar için zor olacak biliyorum ama ben hafta içi yapacağım, çünkü insanlar yetişmekte zorlanacak diye ben en güzel günlerimi yorgunluktan pert olmuş bi halde geçiremem, zaten kına gecesi dediğimiz şey geç vakitte esas insanların havaya girdiği bişey, en azından bizde öyle
yani ben prş veya en geç cuma yapmayı düşünüyorum ki düğünle arasında en az birkaç gün olsun
hatta ve hatta esas istediğim, çarşamba kına, cumartesi düğün

hoşgeldim canım,benim meselemle kızları meşgul ediyordum bende

aaaaa meselemle kızları meşgul ediyorum falan ne demek lûtfen, biz ne için burada bulunmaktayız, reca ederim bu bahsi kapatalım

kendimi çok türk filminden fırlamış gördüm

Son düzenleme:

sedoş canım dugun yaz mevsımınde olacaga ıcın gunler uzuyor zaten ınsanlar aksamları bı yerlere gıtmek ıster yaz aksamları bence hıc sanmıyorum

ben sanmıyorum zor olsun zaten benım cevremde de dugunler senın dedgın sekıl oluyor hatta cuma nişan cumartesı kına pazar dugun hepsı bır arada :1

tabı anneler herzaman dogruyu dusunur eger öyle dıyorsa dınlemekte fayda vardır sonra kucuk bısı olsa ben demıstım dedıklerınde cekılmez olurlar

amaaa kuru temızleme konsunda annene kesın katılıyorum ne gerek var batmazkı zaten tasların parlaklıgı felan gıder

bence sen cok guzel dusunmussun kınanda da gıy gelınlıgını bıde akarabların edırneye dugune gelemıceklerse onlarında senı öyle görmelerı hakkı cok sevınırler senı beyazlar ıcınde görduklerı zaman

teşekkür ederim kızlaaaar...
bu arada bende sizden özendim gittim annemle bana türk kahvesi yaptım,balkonda içioz manzaraya karşı

bende kına gecesini nikahtan 1hafta öncesi c.tesi düşünüyorum olur mu acaba? o zaman ne yorgunluk ne de stres. ama yok olmazsa bence cuma günü akşama olabilir canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…