yatakta aşkın tadını alamayan kadın yerdeki tozun peşine düşermiş
az önce bizim yengede duydum, filiz çok titiz ya, ay çok güldüm
yatakta aşkın tadını alamayan kadın yerdeki tozun peşine düşermiş
az önce bizim yengede duydum, filiz çok titiz ya, ay çok güldüm
olsun güsel şeyler düşün,güsel olsun canım benim
kızlar galiba kararımı verdim,kınamda gelinlik giyeceğim düğün gibi olsun Edirne'ye gelemeyecek akrabalarım için.dış mekan fotoğraf çekimini de İstanbul'da o gün yaparız,hem daha güsel hem daha fazla mekan var.
kuaförde gelinliğimi giyer,saçımı makyajımı yaptırır,resim çektiririz güsel bir mekanda sonra kına yerine gideriz nasipse.kına yakılırkende hürrem kıyafetimi giyerim,akşam döner gene evime gelirim anacımın yanına,2 gün sonrada Edirne'de düğün ve düğünde nikahım olur inş.düğün bitimide yeni gelin evime giderim kocişimle nasipseee ahh aahhh
sizce nasıl fikrim kızlar?
ayy evet ya tırcı kadın söylemişti,ama mantıksız bence bi kadın evde hizmetçi,yatakta eşinin ........... olmalı dememişler mi büyükler
haha bende de bir temizlik takıntısı varyok yok bence ilgisi yok
zaten gelinlikti saçtı baştı çeyizdi oydu buydu bunlar gecelerimi benden alan. güzel şeyler ama stresben şimdiden böyleysem yaklaştıkça nasıl olurum düşünemiyorum
süper fikir çok mantıklı, bak en güzel planı yapmışsın kendin için :112:kızlar galiba kararımı verdim,kınamda gelinlik giyeceğim düğün gibi olsun Edirne'ye gelemeyecek akrabalarım için.dış mekan fotoğraf çekimini de İstanbul'da o gün yaparız,hem daha güsel hem daha fazla mekan var.
kuaförde gelinliğimi giyer,saçımı makyajımı yaptırır,resim çektiririz güsel bir mekanda sonra kına yerine gideriz nasipse.kına yakılırkende hürrem kıyafetimi giyerim,akşam döner gene evime gelirim anacımın yanına,2 gün sonrada Edirne'de düğün ve düğünde nikahım olur inş.düğün bitimide yeni gelin evime giderim kocişimle nasipseee ahh aahhh
sizce nasıl fikrim kızlar?
benimde bir arkadaşım kınasında gelinlik giymişti farklı şehirler söz konusu olduğu için. bence olması gereken bu sanırım canım.
ben kirlenir gelinliğim diye giymek istemiyordum ama,1 günde temizlerlerse kuru temizlemeciler bu iş olurtabi nasip kısmetse
ben kirlenir gelinliğim diye giymek istemiyordum ama,1 günde temizlerlerse kuru temizlemeciler bu iş olurtabi nasip kısmetse
selam kızlar ben geldım
dısarda şidetlı bı yagmur var odamın panjularını ındırdım gece lambamı actım kafe yaptım pcmı actım keyf yapıyorum sızler nasılsınız okuyum bakıyım neler
yazısmıssınız
selam kızlar ben geldım
dısarda şidetlı bı yagmur var odamın panjularını ındırdım gece lambamı actım kafe yaptım pcmı actım keyf yapıyorum sızler nasılsınız okuyum bakıyım neler
yazısmıssınız
selam kızlar ben geldım
yazısmıssınız
anneme söyledim de şimdi bi kaç şey kafasına takıldı.
dedi ki (annem emekli kuaför bu arada) bana 2.düğünü için gelinbaşı geldiğinde kuru temizlemeden çıkan gelinlikler sönük sönük oluyordu,bence hiç vermeyelim kuru temizlemeye ne kirlencek ki o kadar dedi.
bir de kına cuma akşamı olursa insanların işten çıkışı gelişi falan zor olmaz mı cumartesi kına,pazar düğün olsun işte dedi.off ne biliim öylede çok yorulcaz
sizce kızlar cuma akşamı kötü bir zaman mı?
hoşgeldim canım,benim meselemle kızları meşgul ediyordum bende
dedi ki (annem emekli kuaför bu arada) bana 2.düğünü için gelinbaşı geldiğinde kuru temizlemeden çıkan gelinlikler sönük sönük oluyordu,bence hiç vermeyelim kuru temizlemeye ne kirlencek ki o kadar dedi.
bir de kına cuma akşamı olursa insanların işten çıkışı gelişi falan zor olmaz mı cumartesi kına,pazar düğün olsun işte dedi.off ne biliim öylede çok yorulcaz
ojgeldin yavyuu
oku bakim :)
hosbulduk canım okudum okudum sedoşumuzun dugun telasesı
sonbahar geldı artık mıllet dugun ne zaman dedıklerınde yaza dıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?