selam tatlım istanbul.da da yağmur var artık yaz bitti diyebilirizvalla sendeki keyfe özendim bende bir kahve yapıp geleyim kendime. afiyet bal şeker olsun canım benim ohhhhh
bende kına gecesini nikahtan 1hafta öncesi c.tesi düşünüyorum olur mu acaba? o zaman ne yorgunluk ne de stres. ama yok olmazsa bence cuma günü akşama olabilir canımcım
bende kına gecesini nikahtan 1hafta öncesi c.tesi düşünüyorum olur mu acaba? o zaman ne yorgunluk ne de stres. ama yok olmazsa bence cuma günü akşama olabilir canımcım
aynen öylee
bıtsın bıtsın ben hıc sevmıyorum yazı zatengunese karsı alaerjım var
sonbahar ve kış benım ayım bayılırım soguk, fırtına, yagmur ve karanlıga. ben bu dördu sevıyorum böyle olunca cok mutluyum sonbaharın gelmesıne
sanada afıyet olsun canım ıc ıc ıcın ısınır
teşekkür ederim kızlaaaar...
bu arada bende sizden özendim gittim annemle bana türk kahvesi yaptım,balkonda içioz manzaraya karşı
olur tabi ya niye olmasın, ama hani alışmışız ya 1-2 gün önce olmasına, yoksa neden olmasın ne zaman istersen o zaman yaparsın
benim 14 ya da 15 temmuz düğün tarihim kesinleşirse 1 hafta öncesinde yapamam kınayı,çünkü o haftasonu kpssye gireceğim nasipse:26:
ama senin sorunun yok sınav gibi,neden olmasın ki olur 1 hafta öncesinden de güselim
evet gasolınım bu arada ben yatak odası ıcın lıste yaptım aksam buraya koycam bıtmesıne az kaldı
mutfak bıttı yatak odasıda bıtınce salona gececem dogtasın mobılyaları fecı hosuma gıttı bı kac resım var onları da buraya koyacam en guzellerını secıyımde
dun gece kör olacaktım secemedım bı turlu bese gelıyordu yattıgımıda.
oyy kıyamam canım benim yaa inş.hayırlısıyla kavuş hem annene hem de sevdiceğine..vay vayy anne kız pazarın tadını cıkartıyorsunuz ohhh ne guzelll
bende annemı özledım ya :44:
afıyet olsun canım yanınada lokum yada cıkolata ıyı gıder turk kahvesının yanında
evet bende böyle düşünüyorum ama bizim daha nerde nasıl olacağı belli olmadığından sadece düşünüyorumay hepimizinki herşeyi kusursuz bir şekilde sonuçlanır
sağol canım benim ohhh yudumluyorum valla iyi geldi kahveyağmurun sesine dinle AŞK.a davet ediyor
evet bende böyle düşünüyorum ama bizim daha nerde nasıl olacağı belli olmadığından sadece düşünüyorumay hepimizinki herşeyi kusursuz bir şekilde sonuçlanır
gelmezmı ya fılter kafesı benım favorım
yagmur ve ask demısken bız bırkere benımkıyle sırım sıklam olmustuk yagmurda hehe arabanın klımasıyla kurutmaya calısıyorduk kendımızı :18:
oyy kıyamam canım benim yaa inş.hayırlısıyla kavuş hem annene hem de sevdiceğine..
aslında yememem lazım ama annem getir kız ordan çikolata,yapalım bi kaçamak dedi,yedik valla
amın canımcım.. yıyın ne guzel anne kız pazarın tadını cıkartın turk kahvesının yanında olmazmı hıc cıkolata
bence canım sende ye gıtsın dusunme cok dusundukce ınsan daha cok kılo alıyor benım hıc umrumda degıl kılo sorunu
ama bılmıyorum boyum 1.57 kılom 52 nomralmı yoksa ınmelımıyım ben cok korkmaya basladımben duzenlı gunde ıkı lıtre su ıcıyorum
sende kılonu boyunu bı sıteye yazzsan gunde ne kadar su ımcen gerekıtı pat dıye cıkıyor karsına
kızlar sıze bısı soracam hıc nısanlılarınızla acayıp bı olay yasadınızmı cok tuhafınza gıden
oyy kıyamam canım benim yaa inş.hayırlısıyla kavuş hem annene hem de sevdiceğine..
aslında yememem lazım ama annem getir kız ordan çikolata,yapalım bi kaçamak dedi,yedik valla
amın canımcım.. yıyın ne guzel anne kız pazarın tadını cıkartın turk kahvesının yanında olmazmı hıc cıkolata
bence canım sende ye gıtsın dusunme cok dusundukce ınsan daha cok kılo alıyor benım hıc umrumda degıl kılo sorunu
ama bılmıyorum boyum 1.57 kılom 52 nomralmı yoksa ınmelımıyım ben cok korkmaya basladımben duzenlı gunde ıkı lıtre su ıcıyorum
sende kılonu boyunu bı sıteye yazzsan gunde ne kadar su ımcen gerekıtı pat dıye cıkıyor karsına
canım ben siteye yazarsam boyumu kilomu,içmem gereken su miktarı herhalde bir damacana çıkar ee bende bir günde o kadar su içersem,su zehirlenmesi olurum
ama çok güsel di mi sevdiğinle ıslanmak, bizde Edirne'de bi kere sırılsıklam olmuştuk aşkucumla
ay bilemedim şimdiikızlar sıze bısı soracam hıc nısanlılarınızla acayıp bı olay yasadınızmı cok tuhafınza gıden
evet tuhaf değil ama çok komik bir anımız var.Edirne'de Trakya Üniversitesinin çay bahçesi gibi bir yer var,ünvye ait,Meriç nehri kenarında.Bir kere oraya gitmiştik hemde çok güsel giyinmiştik aşkımda bende,uzun bir aradan sonra görüşecektik.bende de etek vardı yazdı.
hani tahta masalar olur ya piknik yerlerinde onlarda vardı,her yer doluydu,bir arkadaş grubu vardı onlardan bir çocuğun tek başına oturduğu tahta masalardan vardı,bizde izin istedik oturmak için,aşkımla ikimiz çocuğun karşısına geçtik malum iri bir çiftiz,çocukta bizi rahatsız etmesin diye ben kalkayım dedi,onun kalkmasıyla biz hoooooop sırtüstü masa üstümüze benim etekler foraayy görcektiniz bacaklarım havada ben kahkahayla gülüyorum,nişanlım o zaman sevgilimdi kalk rezil olduk dedi ama ben nasıl gülüyorum o da hem kızıyor çocuğa,niye kalktı bu şimdi gibisinden hem beni kaldırmaya çalışıyor yerden,ayy çok gülmüştüm yaaa.... meğer ağaç masa yere monte değilmiş haybeye duruyormuş hahahah...
evet cok guzel yagmur da ıslandıktan sonra bıde ılsak ellerle bırbırımızı kurutmaya calısmak oda bır garıpsızde yasamıssınız mutlaka her ılısıkıde cıftler yagmurda ıslanmalı cok guzel bır duygu
yazın acayıp bır olay yasadık anormal bısıdı
cok şıkk bı yerde oturmusz dondurma yıyoruz kasede
normalde cok olgunuz ıkımzde ama bır araya gelınce şımarıklık gelıyor mesefa felan kalkıyor
ben su ıstedım garson su getırmemıstı,, bu seferde bardak getırmeyı unuttun oglan saf garıbım
neyse bardak geldı bu sefer bız ınatlastık su yuzunden benıkmı kıcık oldu bana ben cen cen konusunca
hırsını alamadı bardaktakı suyu aldı ustume bır fırlatttıarkasına gulme krızıne gırmıstık ıkımızde
ozamankı halımıze halen guluyorum cok garıbıme gıtmıstı ustume krem sıfon gömlek vardı allahtan hemen kurudu hey allahım eskı gunler pek bı tatlı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?