evet tuhaf değil ama çok komik bir anımız var.Edirne'de Trakya Üniversitesinin çay bahçesi gibi bir yer var,ünvye ait,Meriç nehri kenarında.Bir kere oraya gitmiştik hemde çok güsel giyinmiştik aşkımda bende,uzun bir aradan sonra görüşecektik.bende de etek vardı yazdı.
hani tahta masalar olur ya piknik yerlerinde onlarda vardı,her yer doluydu,bir arkadaş grubu vardı onlardan bir çocuğun tek başına oturduğu tahta masalardan vardı,bizde izin istedik oturmak için,aşkımla ikimiz çocuğun karşısına geçtik malum iri bir çiftiz,çocukta bizi rahatsız etmesin diye ben kalkayım dedi,onun kalkmasıyla biz hoooooop sırtüstü masa üstümüze benim etekler foraayy görcektiniz bacaklarım havada ben kahkahayla gülüyorum,nişanlım o zaman sevgilimdi kalk rezil olduk dedi ama ben nasıl gülüyorum o da hem kızıyor çocuğa,niye kalktı bu şimdi gibisinden hem beni kaldırmaya çalışıyor yerden,ayy çok gülmüştüm yaaa....
meğer ağaç masa yere monte değilmiş haybeye duruyormuş hahahah...
hahahaha ben bunu okurken koptum

gözumde canlandınız bırden ay valla cok guldum canım muhtesem ötesı komık bı anınız olmus bır ömur boyu unutamassanız