2012' de yazın evlenecekler

iyiyim canım cayımı aldım birde sigara gectim pc basına sohbete eslik etmeye calısıyorum ...

ohhhhh ne guzel benımde kahvem bıtmıs onu tazelıyım okudum bugun ceyız alısverısne cıkmıssın:63::61:

nasıl bır mobılya begendın dogtasa gıttınmı ? sıdeetle tavısye edıyorum:52: ben dun aksam baktım cok kullanıslı mobılyalar var

ohhhhh ne guzel benımde kahvem bıtmıs onu tazelıyım okudum bugun ceyız alısverısne cıkmıssın:63::61:

nasıl bır mobılya begendın dogtasa gıttınmı ? sıdeetle tavısye edıyorum:52: ben dun aksam baktım cok kullanıslı mobılyalar var

dogtastan baktım tatlım koltuk takımı resmini koyamıyorum idea bak bakalım beğenicekmisin fıstıgım ?

ben internetten yapıorum ama bu siteyi bilmiyodum kek kalıbı almıştım ses seda çıkmadı mail göndermişler anlamadım bişey o yüsden sormuştum..nyu olsaydı o biliodu bu siteyi ona sorardım:6:

dogtastan baktım tatlım koltuk takımı resmini koyamıyorum idea bak bakalım beğenicekmisin fıstıgım ?

eger dogtastansa alacagan takım dırek cok guzel bı karar vermıssın derım:61:

bende cok begenıyorum cok guzel takımları var hem genış hemde kuması cok guzel ınsan oturdgudna rahat edecek cınsten.

fıyatlar nasıl orda hesaplımı yoksa bıraz pahalımı?

Son düzenleme:
bende baktım şimdi doğtaşın sitesine kızlar,fresno ydu galiba adı o yatak odasını çok beğendim,sade ve beyaz:8:

kızlar hepınızı öpuyorum benımkı arıyor gece gırerım okurum ne yazıstınız dıe :1:cıkıyorum görsmek dılegıle:70:

[
canım gaviscon tablet sürekli kullanıyorum allahtan o var... canım benim erkek arkadasım kahramanmarasta ben beğendim o önümüzdeki hafta alıcak simdiden girip ödüyüm diyor bana erken gibi geliyor ama onuda kıramıyorum

hımm resim isteriz ama:69: ya canım içinize sinen bir model varsa alınmalı tabiki. ama ev durumu belli mi? yani büyük küçük mü?

evgörün sitesine baktınız mı canlar? ordada çok güzel şeyler var:69:

canım ben yorumları pek beğenmedim evgör hakkında.
mobilyam inegölden diye bir site var,biz ordan beğendik mobilyalarımızı nasipse aşkım gelsin askerden evimizi tuttuğumuz gibi inegölde alacağız soluğu:1::1: internet sitesinden de alınıyor ama ben göriim elliiim öyle istiyorum:1:

kızlar mrb nasılsınız bısı sorcam sıze benm dugunum seneye ama bız sımdıden yatak odamızı almayı dusunuoruz aldıgımz yerde depoda kalabılıo mu dugunu kadr bı bılgınız war mı

kızlar hepınızı öpuyorum benımkı arıyor gece gırerım okurum ne yazıstınız dıe :1:cıkıyorum görsmek dılegıle:70:

görüşürüz canımcım kendine iyi bak:69:

canım ben yorumları pek beğenmedim evgör hakkında.
mobilyam inegölden diye bir site var,biz ordan beğendik mobilyalarımızı nasipse aşkım gelsin askerden evimizi tuttuğumuz gibi inegölde alacağız soluğu:1::1: internet sitesinden de alınıyor ama ben göriim elliiim öyle istiyorum:1:

yaa bilmiyordum. bende dediğin yere bir bakayım canımcım. hayırlısı olsun inşallah resim yok mu:26:

kızlar mrb nasılsınız bısı sorcam sıze benm dugunum seneye ama bız sımdıden yatak odamızı almayı dusunuoruz aldıgımz yerde depoda kalabılıo mu dugunu kadr bı bılgınız war mı

cnım hoşgeldin öncelikle. bence alacağın yere sor bazı yerlerde birkaç ay sanırım depoda bekletiyorlar ama emin olmak için sorman lazım. hayırlısı olsun:69:

mobilya konusunda bilmiyorum canım da beyaz eşyacılar yapıyor öyle..:26:
yaa bilmiyordum. bende dediğin yere bir bakayım canımcım. hayırlısı olsun inşallah resim yok mu:26:

bende çok beğenmiştim bi çok modelini sonra araştırdım biraz,çok olumlu şeyler okumadım tatlım..
daha öncede eklemiştim canım,bunlar beğendiklerimiz:
sade ve spor modeller
$orkideymk.webp$orkide.webp

cnım hoşgeldin öncelikle. bence alacağın yere sor bazı yerlerde birkaç ay sanırım depoda bekletiyorlar ama emin olmak için sorman lazım. hayırlısı olsun:69:

hos bldm canm saol bılgın ıcın bn smdı ıstanblu pek bılmedıgım ıcın bı sorayım dedım ama smdı alsam bı kac aylıklada olacak ıs dıll walla bnm ısler hep tersıne gıdıo su aralar :))) ne alacagımı sasrdım bnde artık

mobilya konusunda bilmiyorum canım da beyaz eşyacılar yapıyor öyle..:26:

bende çok beğenmiştim bi çok modelini sonra araştırdım biraz,çok olumlu şeyler okumadım tatlım..
daha öncede eklemiştim canım,bunlar beğendiklerimiz:
sade ve spor modeller
Eki Görüntüle 270371 Eki Görüntüle 270372

hımm yatak odası ferah ferah ben çok beğendim canım:69: ve yemek odası takımınla yatak odası takımı aynı sanırım:69: bence çok güzeller koltuk takımında mı açık renk olacak beyaz gibi filan? zor olmaz mı canım benim

hos bldm canm saol bılgın ıcın bn smdı ıstanblu pek bılmedıgım ıcın bı sorayım dedım ama smdı alsam bı kac aylıklada olacak ıs dıll walla bnm ısler hep tersıne gıdıo su aralar :))) ne alacagımı sasrdım bnde artık

eşyalarını istanbul.dan mı alacaksın? hem niye tersine gidiyor ki canım...

hımm yatak odası ferah ferah ben çok beğendim canım:69: ve yemek odası takımınla yatak odası takımı aynı sanırım:69: bence çok güzeller koltuk takımında mı açık renk olacak beyaz gibi filan? zor olmaz mı canım benim

çok sağol canım inşallah bizim olurlar:1:
koltuğu krem-bej-beyaz-kahve gibi tonlarda düşünüyorum,belki mürdüm de olur:1:

Back
X