2012' de yazın evlenecekler

Ceyız ıcın alınacaklar
Yatak oda takımı (tılsım olan)
Extra olarak yatagan ucuna puff(uzun olacak)
Ikı tane gece lambası cok aydınlatmayan
Ince uzun odanın kösesıne ayaklı ayna
bır tane saat komıdının uzerıne (çalar saat)
lamba
yatagaımızın sag veya sol duvarına kucuk bır kıtaplık
anlamlı bır pano orange ve sıyah rengınde ‘’huzuru anımsatan’’
ıkı tane 50*70 yastık kaz tugunden
195*220 kaz tugunden yorgan
Bır adet tek kısılık mevsımlık yorgan ve yastık tabıkı bırde ona uygun nevresım takımı
ıkı tane tek kısılık battanıye (krem ve kahve rengı tercıhım)
NEVRESIM TAKIMLAR..(2*2.20) olacak
Bir adet pike (özel yapılıyor)
Bir adet balayı takımı (yorgan takımı özel yapılıyor)
Bir adet yatak örtusu (özel yapılıyor)
1 adet Galatasaray nevresım takımı
sıyah ve grı nevresım takımı (piercardin)
4 adet nevresım (altınbasak ve tac olacak)

beyaz koltuk zorlanırsın canım koltuklarını renkli al bencede,eğer çok beyaz istersen detayları beyazla tamamlarsın.

owwww masllah burası kaynıyor yıne fukur fukur

hoşgeldin Sultancım...

beyaz koltuk zorlanırsın canım koltuklarını renkli al bencede,eğer çok beyaz istersen detayları beyazla tamamlarsın.

hoşgeldin Sultancım...

hosbuldum bebegım

yazdıklarını okdum ceyızını tamamlamıssın hayırlı ugurlu olsun canım ınsan aldıkca alası gelıyor ben sımdılık kıyafet konusunda böyleyım

bayanlarda alma ıstegı bıtmezkı bız herseyı ısterız özellıkle guzel olan hersey bızım olmalı

canım bendeki durum seninkinin bastırılmış hali, yani ben kendimi almamak için tutabiliyorum çoğu zaman
mesela hem 12 kişilik günlük yemek takımım var, hem de yine 12kişilik özel yemek takımım var
ama mesela ben küçük bi takım daha alabiliirm, mesela şu paşabahçenin cam takımı, geçen gün bi hatunum paylaşmıştı ya
alayım diyorum, çünkü çok beğendim, böyle şeyler söylenmez ayıp ama Allah a şükür alabilecek durumdayım da, babam hayatta değil ama kendim çalışıp çok şükür birikimimi de yaptım
bak şimdi sedoşum beni yine gaza getirdin yaaa, valla şuan alasım geldi

velhasılı kelam yalnız değilsin bacım, iş çeyiz oldu mu, hele ki tabak çanak oldu mu oofff ooffff

çift kişilik battaniye almayacak mısın canım, misafir için 1 yastık yeter mi ki ya aynı anda 3 kişilik bir aile gelirse:26:

gasolınım allah rahmet eylesın..

canım senın mutfak önluklerın yeter ceyızın ıcın hehe ohh canım sen evı tabak canakla dolduracaksın hepsını güle güle kullan

al gasolınım all ıcınde kalacagana al dolabında kalsınlar , cesılt cesıt kullan nasıl bı yerde otracagınız bellı oldumu sonra ceyzlerın dolaplara sıgmasın:44:

sağol canım..doğru valla off kadın olmak böyle olsa gerek

evet mesela o paşabahçenin takımlarını da beğenmiştim,galiba çağlacım paylaşmıştı.
biliyorsun ben çalışmıyorum,birikimim de yok ama sağolsun ailem ne istesem alıyor ama artık annemde kızım nasıl bir eve gideceksin bilmiyorsun,nereye sığdıracaksın bunca şeyi demeye başladı haklı olarak

sultanımm hoşqeldinbaşucu sürahisi alsana kısss susayınca uzağa gitmessin qece

Son düzenleme:

canım ya o başucu sürahileri bana çok sağlıksız geliyor bilmem sen nasıl düşünüyorsun ama.
neden dersen bardakları sürahinin üstüne kapanıyor ya,içtiğin bardakta kalan sular gene sürahinin içine süzülüyor ters bardaktan ne biliim bi tuhaf

çift kişilik battaniye almayacak mısın canım, misafir için 1 yastık yeter mi ki ya aynı anda 3 kişilik bir aile gelirse:26:

canım ben bırtane cıft kısılık battenıye ögrdum gecen sene butun kış onunla ugrastım, cıft kısılık battenıye ıstemıyorum onun yerıne tek kısılık kullanırız onu kendımıze almayı dusunuyorum gerekırse:44:

mısafır konsunda sedoşum bızım evımızde kımse kalmaz en az bır sene bılıyorum .

hem ben bunalıyorum evın ıcınde yastık yorgan cok olunca az ve sade olsun ılk etapta kucuk bır evde kalacaz hersey cok cok olsun ıstemıyorum.

anladım tatlım,sen daha iyisini bilirsin tabi,kendinize uygun olanı
battaniye mi ördün kuzum sen,maşallah yaa,güle güle örtünün yumuşak yumuşak

canım bız ıkımız cok sakarız ne olur ne olmaz suyunu ıcecek adam kalksın bır zahmt ıcsın, yada eger ıkmızde uyanık olursa ben ona getırırım eger rıca ederse

sedoşum sen ne guzel anlattın sımdı ceyızınde olanlar ceyızıne koymaktan vazgececek bu surahılerı

kısss zaten sadece paşayla ben kullanıcam onuu paşayla benim sularımıs karışsada bişi olmass

anladım tatlım,sen daha iyisini bilirsin tabi,kendinize uygun olanı
battaniye mi ördün kuzum sen,maşallah yaa,güle güle örtünün yumuşak yumuşak

tsk ederım canım nşanlım askere gıtmeden bır ay önce basladım 5 ayda ördum cok zevk aldım ögrerken sımdı bırtane seççade işlıyorum kaynanama

owwww masllah burası kaynıyor yıne fukur fukur
oojjgeldin sultanımm

ay ben tek kişilik battaniye veya pike yi nasıl unuttuumm,
kış akşamları aşkımla altına girip ısınacağımız tek kişilik küçük battaniyemiz
seni nasıl unuturumm

yavruşumm Allah razı olsun
valla annem diyoki inş. büyük mutfaklı bol dolaplı bi evin olur yoksa bunların hepsini götüremezsin, hadi götürdün sığrdıramazsın diyo

nevresime vakti zamanında doydum sadece taçtan aldığım 8-10 tane nevresmim var en az
uyku seti, 4mevsim set, dayincolours ın örme pikeli takımı falan hariç
sapıtmıştım deli gibi nevresim alıyodum

ama tabak çanak bardak sevdam hiç geçmedi, geçmeyecek de

hahha aynen işte sedoşum annem de bana diyo, ya sığmazsaa :26:

orhan ölmez dınlıyorum kızlar.. bu adamın sarkıları bır numara

sesini duymayı özledim, elini tutmayı özledim
yüzünü görmesem bile adımi söylemeni özledim..

orhan ölmez dınlıyorum kızlar.. bu adamın sarkıları bır numara

sesini duymayı özledim, elini tutmayı özledim
yüzünü görmesem bile adımi söylemeni özledim..

valla bende özledim yaa balımı
kayınvalidem gitse ikimiz bayramda gidecektik ama gitmiyor yaa
alışık zaten,nişanlım hep uzakta okumuş,lise anadolu lisesini uzakta kazanmış yatılı kalmış,ünv.desen şehir dışında.
ama ben çooooooooooooooook özledim tek başıma da gidemiyorum çünkü çok uzak,gitsem tek başıma kalamam,evli değiliz ki evci çıkartayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…