2012' de yazın evlenecekler

doğru anlamışsın canım, erkek tarafı mümkünse bi kamyonet veya minibüs getirir çeyizi ve çeyizi serecek olanalrı eve götürür

bohça işi de evet öyle, yakın akrabalara minik birer bohça hazırlanır ki düğünden sonra gelinip gidildiğinde her birinin bohçası verilir, ama akrabaların bohçasını ben düğünden sonra uğraşmamak için nişanda yaptım verdim hepsine

ya yapmak istersen herşeyi el yapımı bohçaya da sokarsın canım ona bakarsan ama işte o kadar zorlamadan da yapılır hani
en azından biz öyle yapıyoruz işte
sen de nasıl olmasını istersen öyle yaparsın, adetleri de biraz kendine göre uyarlayabilirsin yani

bısısı yokkı ucaga bınmekte bı kalkarken hafıf turbılans oluyoronun harıcınde korkulacak bısı yok hısetmıyorsun bıle ucagın gıttıgını

galiba 7/24 yaşıyorlar,ne güsel

gel canım gel,ülkenden al herşeyi bu arada amin inşallah,hepimizin çeyizi güsel olsun,güsel günlerde kullanalım inş. Allah utandırmasın

haklısın canım,zaten sınava gireceğim bunca teferruata gerek yok o arada.sıkıntı yaratamam sarıp sarmalıcam diye,kırılmadan,kirlenmeden gitsinler yeter
slm kızlar ben geldim...
hoşgeldin canımmmm...

bısısı yokkı ucaga bınmekte bı kalkarken hafıf turbılans oluyoronun harıcınde korkulacak bısı yok hısetmıyorsun bıle ucagın gıttıgını

zaten panik atağım var,bilmiorum valla

ohh canım sen herseyını halletmıssın evlenmeden, evlendıkten sonra sadce sevdıcegınle hasret gıderceksınız bohca derdınız olmıcak
benım abartı sekılde kıyafetım var ıkı kısılık gardolap kullanıyorum kıslık ıcınde ayrı bır gardolabım var katlayıp koyuyorum onlarıda

abooo bıde benım ceyızım meyızım hıc olmassa sadece kıyafetlerım gıderse benım kayınvalıde krız gecırır dıcek bızım gelının ceyızıne bak dıye

bısı sorcam kızlar erkek tarafıda gelırmı evı sermeye yoksa sadce kız tarafımı olur?:44:

Son düzenleme:
galiba 7/24 yaşıyorlar,ne güsel

gel canım gel,ülkenden al herşeyi bu arada amin inşallah,hepimizin çeyizi güsel olsun,güsel günlerde kullanalım inş. Allah utandırmasın

amın..
allah bomzasın ne guzel ask dedıgın kelımesıne örnek bır cıft

hehehe yok kız cok eglenırsın zaten en fazla 45 dk surer oda kıtap okuyum derken bı bakmssın ınıse hazırlanır der kaptan

kızlar bütün gün netteydim nerdeyse,gözlerim kaşınmaya başladı,gidip yatayım bari...
hepinizi öpüyorum,iyi geceler diliyorum...
kendimi bir süre tutabilirsem girmeyeceğim nete,ama beni unutmayın olur mu gene gelir görürüm sizi...:80::79:
hoşçakalın...:82:

tamam canım gıt dınlen uykunu al

bende öpuyorum tatlı uykular,, ne unutması kız ask olsun ne zaman canın sıkılırsa gel

sende hosca kal gule gule..

hey selam kızlarrr ben geldm yineeee nabersinizz bakalm geçmişi okumadan bı hal hatır sorym dedm

Son düzenleme:
canımm teşekkür ederim, öyleyizdir RAbbim nazardan saklasın

bizde erkek tarafından da birkaç kişi gelir yakınlardan
amaaa biz şöyle yapıyoruz, yani kuzenlerime şöyle yaptık
biz mutfak eşyalarını falan öncedem götürdük biz kızlar yerleştirdik teyzemle kızlarla falan
büyük hanımlara yatak odasını bi de bi iki ıvır zıvır bıraktık hani örtüler falan
ben de öyle yapıcam
mutfağımı konsolumu falan kuzenlerimle ben kendim düzenlicem
yatak odamdaki giyisileri de
yani büyük hanımlara hani anneler yengeler halalar falan, onlara yatak odasını bırakıcam sersinler işte örtüleri oyalansınlar gelin yatağıyla en güzelinden

amın..
allah bomzasın ne guzel ask dedıgın kelımesıne örnek bır cıft
yavruşum benim hiçbirimizin mutluluğunu Allah bozmasın, muhabbetiniz artarak devam etsin bizim gibi

canım çoook üptüm
ama öyle çok ara falan verme, her gün 1-2 saat uğra bari

bu arada biarz geriden geliyorum kızlar, kusura bakmayın nolur, yavrumla konuşuyorum da bir taraftan

Son düzenleme:

hehe bende sımdı kuzenımle konusuyorum sen ıyı konsantre oluyorsun buraya da

gasolınım canım ben cıkıyorum öpuyorum senı dun de gec yattım yarın erken kalkacam öpuyorum senı gecen guzel olsun

hoşbulduk yawrmm nasılsnnn
sağol canım iyiyim şükür, sen nasılsın? keyfin ahvalin, sağlığın sıhhatin nasıl?

hehe bende sımdı kuzenımle konusuyorum sen ıyı konsantre oluyorsun buraya da

gasolınım canım ben cıkıyorum öpuyorum senı dun de gec yattım yarın erken kalkacam öpuyorum senı gecen guzel olsun

tamam canım öptüm, hayırlı geceler sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…