niye bu kadar uzun oldu nişanlı kalma süresi. çok merak ettim daldım birden![]()
Askerlikti iş hayatıydı okuldu derken biraz uzadı canım şartlar olgunlaşınca kısmet 2012ymiş ama hep hedefimizde oydu sadece erken nişanlandık 6 senedir beraberiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye bu kadar uzun oldu nişanlı kalma süresi. çok merak ettim daldım birden![]()
beni herkes unutuyo die kısdım tanışıyos canım
sende anlatsana kendini...
facede birbirlerini ekleyen hatunla vamııııı
yok ama ekleşebiliriz :)))
canım ben gasolinle lavanta ve balbt arasında geçen lahana diyaloğundan sonra koptum zaten, geçmişi okuyamadımben kendimi anlata anlata destanlar yasdım canım görmüşündür belki sen nasılsın
bu arada ceyis topiğime bakın yeni şeler ekledim fikirleriniz önemli benim için![]()
memnun oldum sibel, ben de hemşireyim, uluslararası bir firmada işyeri hemşireliği yapıyorum, 10 kasımda nişanlanıyorum, kısmetse de eylül 2012de evleniyorum, bir de asker yolu bekliyorum:98::97:tanıtayım canım ben çalışıyorum uzun yıllardır hukuk bürosunda icra takipçiliği yapıyorum adliye ve hacizler arası mekik dokuyorum anlayacağın ve taze nişanlıyımsizler napıyonuz baya şey kaçırdım galiba
canım ben gasolinle lavanta ve balbt arasında geçen lahana diyaloğundan sonra koptum zaten, geçmişi okuyamadım
pc de bugün çok ağır, hemen cwp yazamıyorum, donuyor.. şimdi hemen bakıyorum topikine...
ne lahanası kıı ben hiç bakmadım
memnun oldum sibel, ben de hemşireyim, uluslararası bir firmada işyeri hemşireliği yapıyorum, 10 kasımda nişanlanıyorum, kısmetse de eylül 2012de evleniyorum, bir de asker yolu bekliyorum:98::97:
tamam tatlım, hayırlısıyla atlatalım da yazarım buraya da inşallahayyy canım benim tüüüüüüm nişan detaylarını bekliyorum ona göre![]()
canım ben gasolinle lavanta ve balbt arasında geçen lahana diyaloğundan sonra koptum zaten, geçmişi okuyamadım
pc de bugün çok ağır, hemen cwp yazamıyorum, donuyor.. şimdi hemen bakıyorum topikine...
memnun oldum sibel, ben de hemşireyim, uluslararası bir firmada işyeri hemşireliği yapıyorum, 10 kasımda nişanlanıyorum, kısmetse de eylül 2012de evleniyorum, bir de asker yolu bekliyorum:98::97:
ohh ohh tanışılmış kaynatılmış..22 yaş nişan kurbanda düğün haziranda (değişebilir) istanbula gelin gelicem ben gelin gelmeden buluşmayınbende katılmak isterim
Aminnn cümlemizin. Şafak 223zordur beklemek bilirim ALLAH yardımcın olsunşafak kaç
Ayy nie beklemez olaydım diosun kiiii:26:benim şükürler olsunki şafak yok. ama geçmişte ne yazık ki şafak saydığım günler olmuştuda ordan biliyorum canım zordur asker yolu beklemesi. beklemez olaydım:2:
Ayy nie beklemez olaydım diosun kiiii:26:
ewt arkadaşım, azaltıyoruz şafaklarımızı120 benimde canım.as kaldı as![]()
Ayyy çok zor wallahi, neyseki atlatmışsın o günleri... Artık çok çok mutlu olursun inşallah...çünkü sonunda çok büyük bi hayal kırıklığı yaşadım canımda ondan. Neyse ki geçti o günler şimdi nişanlıyım bir başkasıyla ve nişanlımı çok seviyorum ama işte illaki unutulmuyor yaşanan hayal kırıklıkları malesef
ewt arkadaşım, azaltıyoruz şafaklarımızı![]()