2012' de yazın evlenecekler

kızlar merhabalar...nasılsınız?
ben hastayım ama kızsal durumlardan,çok sancım vaaar.sanırım ayaklarımı üşütmüşüm.sıcak su torbası var şu an ayaklarımın altında,ağrı kesicide içtim..kursa da gidemedim ağrı yüzünden..gene burda aldım soluğu,ağrım geçince ders çalışacağım akşama:68::68:
ah sedoşum dikkat et kendine, lavantamın dediği gibi karnına da koy sıcak su, iyi gelir.. :70::70:

sedohscum geçmiş olsun cnm bu havalardada hiç çekilmez karnınada sıcak su koy çok iyi geliyor benim midem bulandığında koymuştum hasta olduğumdada koyuyorum rahatlatıyor beni..

hani nerdesiniz kızlar gelinde muhabbet edelim..size bişey sorucam ben bilmiyorum hani adana kebap urfa kebap yanında mor lahana var onu nasıl yapıyorlar tadı çok güzellll:97:
canım mor lahanayı anlayamadım ben :26:

Nasılsınız kızlarrrr :70:
Hava çok sıkıcı yaaa :14:
iyi pınarcım seenn?
sorma ya, ben de ondan dert yanıyorum, tek başınayken bu havaların tadı yoookk :59:
haa bir de bizim balkonumuz yok, balkonum olsaydı yapardım kahvemi, giyerdim hırkamı, çıkar denize karşı içerdim sıcacık :68::68:
benimkiyle güzel hayallerimizden biridir, balkonumuz olsun, böyle yağmurlu havalarda manzaraya karşı battaniyenin altına girip sıcacık kahvelerimizi çayımızı yudumlamak..:69::69::69:

mor kelem mor lahana nasıl biliyorsanız artık hani yuvarlak kesince kat kat oluyor evde onu yapmak isityorum adana kebabın yanıda ikram edilirkenki lezzeti çok hoşuma gidiyor napıyorlarki öyle oluyor onu merak ettim

eveett.. melankolik, romantik falan oluyo hani,
yağmur, İstanbul... :69:
ay ne bileyim aynı zamanda kasvetli de oluyo hava yaaa
bana göre değil, ben güneş seviyorummm :46:
İstanbul da yağmurun en güzel tarafı, deniz kıyısında aşkımla yürümek, aşkımıza İstanbul u şahit etmek :69::69: :69:

Gasolinecim ne şanslı hatunsun aşkınla romantik romantik istanbul.u yaşıyorsunuz
:69:

mor kelem mor lahana nasıl biliyorsanız artık hani yuvarlak kesince kat kat oluyor evde onu yapmak isityorum adana kebabın yanıda ikram edilirkenki lezzeti çok hoşuma gidiyor napıyorlarki öyle oluyor onu merak ettim
hımm anladım şeker, o sebzeyi biliyorum da, kebabın yanında özel bi şekilde hatırlamıyorum hiç yediğimi
ben sadece salatanın içinde veya yanında az bişey doğranmış olarak hatırlıyorum
o yüzden bilemiyorum ki canım başka ne yapıyorlar acaba?

Gasolinecim ne şanslı hatunsun aşkınla romantik romantik istanbul.u yaşıyorsunuz
:69:
canımm öyleyim galiba ya, çok şükür :69::69:
bir de ben ikisine de aşık olduğum için, böyle katmerli bişey oluyo :9::9::9:

lavantacım kusura bakma ama lahana yetiştirmek mi istiyorsun yoksa lahana salatasına dökülen soslardan falan mı bahsediyorsun:69::69::69::69::69::69::56::56::56::56:

hımm anladım şeker, o sebzeyi biliyorum da, kebabın yanında özel bi şekilde hatırlamıyorum hiç yediğimi
ben sadece salatanın içinde veya yanında az bişey doğranmış olarak hatırlıyorum
o yüzden bilemiyorum ki canım başka ne yapıyorlar acaba?

canımm öyleyim galiba ya, çok şükür :69::69:
bir de ben ikisine de aşık olduğum için, böyle katmerli bişey oluyo :9::9::9:

çocuğunuz olduğunda adı İSTANBUL olursa hiç şaşırmam:90::90::90::90::90::90::90::90::90:

:1::1::1::1::1:ne güzel anlatamadım :1::1::1::1:

canlarım ben o lahananın o hale nasıl geldiğini merake diyorum hani lahana çiğ yesen o tadı vermez sanki sirkeli sudamı bekletiyorlar haşlıyorlarmı napıyorlar bilmiyorum ama çok güzeldi neyse çok absurt soru oldu sormadım sayın kızlar ama lahanayı yetiştirmek mi istiyorsun cümlesi son nokta çok güzeldi:9::9::9::9::9::9::9:

lavantacım kusura bakma ama lahana yetiştirmek mi istiyorsun yoksa lahana salatasına dökülen soslardan falan mı bahsediyorsun:69::69::69::69::69::69::56::56::56::56:
:9::9::9::9::9: balım peteğim Allah iyiliğini versin :9::9::9::9::9::9:

çocuğunuz olduğunda adı İSTANBUL olursa hiç şaşırmam:90::90::90::90::90::90::90::90::90:
hahha okan gibi diyosun yani, yok kız, onu yapmam işte :9::9:

canlarım ben o lahananın o hale nasıl geldiğini merake diyorum hani lahana çiğ yesen o tadı vermez sanki sirkeli sudamı bekletiyorlar haşlıyorlarmı napıyorlar bilmiyorum ama çok güzeldi neyse çok absurt soru oldu sormadım sayın kızlar ama lahanayı yetiştirmek mi istiyorsun cümlesi son nokta çok güzeldi:9::9::9::9::9::9::9:

yok canım sen kusura bakma yaa, biz anlayamadık ama yetiştirmek mi istiyosun kısmında ben de koptum :9::9::9::9:

mor lahana salatası tariflerine bi göz gezdir istersen canımcım, belki bahsettiğin gibi yöntemler, tarifler birşeyler vardır?

sedohscum geçmiş olsun cnm bu havalardada hiç çekilmez karnınada sıcak su koy çok iyi geliyor benim midem bulandığında koymuştum hasta olduğumdada koyuyorum rahatlatıyor beni..

hani nerdesiniz kızlar gelinde muhabbet edelim..size bişey sorucam ben bilmiyorum hani adana kebap urfa kebap yanında mor lahana var onu nasıl yapıyorlar tadı çok güzellll:97:

Canım çok geçmiş olsun. Ayaklarını sıcak tutmakta fayda var baktın ki hiç çekilir gibi değil minoset plus iç canımcım hemen etkisini gösteriyor. :69:

ah sedoşum dikkat et kendine, lavantamın dediği gibi karnına da koy sıcak su, iyi gelir.. :70::70:
teşekkür ederim kızlar,ayağımın altına ve belime koyuyorum sıcak su torbası,iyi geldi gibi..maxaljindi galiba adı o ağrı kesiciden içtim bakalım inş.geçer canlar yaa...

canım bildiğim kadaıyla ufak ufak kestikten sonra sumak ve azcık pul biberle ovuyorlar onu müthiş oluyor...

:9::9::9::9::9: balım peteğim Allah iyiliğini versin :9::9::9::9::9::9:

hahha okan gibi diyosun yani, yok kız, onu yapmam işte :9::9:

kızlar bende yazarken kopmuştum ama nasıl yapıyorlar deyince lavantam aklıma bu soru geldi:28::28::28: ay neyse ki sosu imiş. ben bilmemmm kiiiii:69::69::69:

Ahhh ahhh şimdiden özledimm ama 3 hafta sonra kursu bitiyo yanıma gelcekkkkkkkkkk :109::127:

Allah kavuştursun canımcımmm:69:

merhaba kızlaaaar işten ayrıldım ama 1hafta zorunlu katlancam...şafağım 120 askerim gelcek inş
nasılsınız bakalım

merhaba kızlaaaar işten ayrıldım ama 1hafta zorunlu katlancam...şafağım 120 askerim gelcek inş
nasılsınız bakalım

merhabalar tatlım,evet gördüm facete yorumda yaptım,yine söyleyeyim inş.daha güsel daha iyi ve kafana göre bir iş bulursun...biizmde şafak 99:8: hayırlısıyla gelsinler inş.
sen nasılsın canım?

internetten buldum kızlarr google sormayı akıl edemedim nedense:1::1:kaç gündür aklımda gasoline bilir diye düşünüyorum ama google bilir diye düşünmüyorm:1::1::1:

kızlar artık bende 30 günden geriye doğru sayıyorum bohça işini hızlandırmam gerek..kıyafetimi ayarlamam gerek inş.gönlüme göre bulabilirim..

güzelll yağıyooo beee her ne kadar eve tepilip kalmışş olsamdaa seviorum ben bu toprak kokusunu,,, bide manzaramm süper, dumanımm savrukk, kahvemde şekerliii.....:21:

Son düzenleme:
internetten buldum kızlarr google sormayı akıl edemedim nedense:1::1:kaç gündür aklımda gasoline bilir diye düşünüyorum ama google bilir diye düşünmüyorm:1::1::1:

kızlar artık bende 30 günden geriye doğru sayıyorum bohça işini hızlandırmam gerek..kıyafetimi ayarlamam gerek inş.gönlüme göre bulabilirim..

inşallah canım..evet az kalmış biraz hızlanman da fayda var:1: kolay gelsin tatlıııımmm..

Back
X