2012' de yazın evlenecekler

CaNLARIM bi makyajımı silmeye gittim. sayfa almış başını gitmiş. zaten 20 dk sürüyo temizlik işlemlerii. :53:
iyice gece kuşu oldukk.

cnm askermn kılo alma sebebı görevlerı vr kan sekerleri düşmesn dıye sureklı tatlı şeker var ceplerinde o yuzden bır de spordan dolayı kas şişmesi oluyor yoksa yemeklerinde hiç iş yokmuş.

dogru canım ben o kısmı hıc dusunmedım, bnım nısanlımda dıyor sabah sporları maaf edıyormus onları cok sıgra ıcıyor bıde cok zorlanıyor kendısı oda hıc kılo almamıs ama bende cok kas felanda görmedım gercı öbur turlude görmedım ama gömleklerınden felan bellı oluyordu yok benımkınde kas felan yoktu :1::1:

amın canım amınnnn ınsallah gönlumuzdekı dıleklerımız hakkımızda hayırlısı olur:61:

zaten canım o mevsımlerde ulekmız yenı yenı ısınır cok guzel bı havası olur ıcın rahat olsun ıstedıgın bır dugunun olur allahın ıznıyle:61:

inşallah cnmbnm walla son 3 aydır fln evlilikle kafayı bozmuş durumdayım.fotoğrafı çeyizi düğünü balayısı nıkah şekeri davetıyesi düğün teması bütçe falan düşünmekten başka bişey düşünmez oldum merak edıorumö butun bu telaşları atlatınca ne yapıcm:1: çnkü bunlar hayatımın merkezi halinde..bide gerçekten nisanda kesin gün alınırsa ben iice panik halınde olurum yni burda ben ve stresimle ugraşırsınz artıkk:37::36:

canlarım karacada kırmızı bi yemek takımı var gunluge alsammı ki karar veremedım gıtdı ya

sen gecende söyluyrdun canım ıcınde kalmasın sonra resımını felanda koymustun cok ıstıyorsan al karaca kutahya bunlar cok ıyı marka sende uzun sure kullanırsın yemek takımını. bu arada kac parca ?

$images.webp$mozaik_kirmizi.webp kızlar bu modeli dıyorum ama 6 kişilik işte fiyatı 1oo tl

inşallah cnmbnm walla son 3 aydır fln evlilikle kafayı bozmuş durumdayım.fotoğrafı çeyizi düğünü balayısı nıkah şekeri davetıyesi düğün teması bütçe falan düşünmekten başka bişey düşünmez oldum merak edıorumö butun bu telaşları atlatınca ne yapıcm:1: çnkü bunlar hayatımın merkezi halinde..bide gerçekten nisanda kesin gün alınırsa ben iice panik halınde olurum yni burda ben ve stresimle ugraşırsınz artıkk:37::36:

:1::1: aboowww canım sen kendını nelerle yoruyormussun böyle, herseyı senmı organıze edıyorsun tek basına agır olmuyormu?

senın dugun eger nısanda olursa 6 ayınız var yaklasık :52: :1: ayy gunler gıt gıde azalıyor:1: valla canım sen ılk önce kendını hıc strese sokma cunku hersey o gune kadar kendılıgınden hall olur :61: bıraz da bırak oluruna bak nasıl hersey takır takır ılerler:nazar:

gelınlıgını ne yaptın bakıyormusun hıc? yanlıs sordum emınım bakmısındır begendın bu tam benlıkmıs dedıgın gelınlıgı buldunmu:123:

sen gecende söyluyrdun canım ıcınde kalmasın sonra resımını felanda koymustun cok ıstıyorsan al karaca kutahya bunlar cok ıyı marka sende uzun sure kullanırsın yemek takımını. bu arada kac parca ?

o gün ki değil kuzu bu karaca o gün ki paşabahçe beyenmedık çok açık pembeydı gıtdım baktım fotodakı gb degıl ama ek olarak alınabılır.

Yalnız 24 parça işte kızlar bakayım ya ben de herşeyı cok ıncelerım ıyısı olsun ısterım.

:1: :1:

evet valla sohbete doyum olmuyor cnm . olsun temızlık cok önemlı cılt ıcın . hangı urunlerı kullanıyorsun pekı?

benim cildim yağlı canım. ve sivilce yapıyor. la roche posayın temizleme jeli, arındırıcı toniği, effaclar k cilt soyucu, la roche m nemlendirici ve darphinin gözaltı kremi. :12::108:

dogru canım ben o kısmı hıc dusunmedım, bnım nısanlımda dıyor sabah sporları maaf edıyormus onları cok sıgra ıcıyor bıde cok zorlanıyor kendısı oda hıc kılo almamıs ama bende cok kas felanda görmedım gercı öbur turlude görmedım ama gömleklerınden felan bellı oluyordu yok benımkınde kas felan yoktu :1::1:
hahahahahhah zamanla cnm olur nşanlm görve sık cıkıyor

bende bernardonun yeni serisini çok beğendim. romance adında pembeli morlu kelebekli bir seri çıkarttı.
onun yemek takımını kafama taktım. 6 kişilik işte. içinde 6 bardağı, 6 servis örtüsümü ne o var. tabakları falan filan işte. 349 tl falandı.

cagla canım sen hıc kacırma al cok guzel aynısından ben bıle alabılırım cok parlak guzel duruyor hemde fıyatı cok uygun kacırma derım
bılmıyorumkı cnm ya sonradan baska takımlar begenmek ıstemıyorum pişman olmakta ıstemıyorum sonucta kendi kazandıgım bı para yok çalışmıyorum bılıyon kpss kursuna başlıycam anneciğim babacığım saolsunlar iki bir etmıyorlar isteklerimi.bu modelın mor rengı falan da var.ben mutfagı kırmızı agırlıklı dusnuyorum mutfak masasınıda kırmızı alayım dıyorum cnm
benim cildim yağlı canım. ve sivilce yapıyor. la roche posayın temizleme jeli, arındırıcı toniği, effaclar k cilt soyucu, la roche m nemlendirici ve darphinin gözaltı kremi. :12::108:

oooo maşallh cnm =) benmde t bölgem yaglı bıraz.

Back
X