zor ama keyifli cnm cidden ... amin inş bi kavuşalım artık salon işlerine falan bakıverırırz![]()
çok keyifli hemdeeeeeeeeeee............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zor ama keyifli cnm cidden ... amin inş bi kavuşalım artık salon işlerine falan bakıverırırz![]()
cnm askermn kılo alma sebebı görevlerı vr kan sekerleri düşmesn dıye sureklı tatlı şeker var ceplerinde o yuzden bır de spordan dolayı kas şişmesi oluyor yoksa yemeklerinde hiç iş yokmuş.
amın canım amınnnn ınsallah gönlumuzdekı dıleklerımız hakkımızda hayırlısı olur
zaten canım o mevsımlerde ulekmız yenı yenı ısınır cok guzel bı havası olur ıcın rahat olsun ıstedıgın bır dugunun olur allahın ıznıyle![]()
CaNLARIM bi makyajımı silmeye gittim. sayfa almış başını gitmiş. zaten 20 dk sürüyo temizlik işlemlerii.
iyice gece kuşu oldukk.
canlarım karacada kırmızı bi yemek takımı var gunluge alsammı ki karar veremedım gıtdı ya
çok keyifli hemdeeeeeeeeeee............
CaNLARIM bi makyajımı silmeye gittim. sayfa almış başını gitmiş. zaten 20 dk sürüyo temizlik işlemlerii.
iyice gece kuşu oldukk.
canlarım karacada kırmızı bi yemek takımı var gunluge alsammı ki karar veremedım gıtdı ya
resimini paylaş tatlım fikir verelim sana![]()
Eki Görüntüle 272331 Eki Görüntüle 272332 kızlar bu modeli dıyorum ama 6 kişilik işte fiyatı 1oo tl
inşallah cnmbnm walla son 3 aydır fln evlilikle kafayı bozmuş durumdayım.fotoğrafı çeyizi düğünü balayısı nıkah şekeri davetıyesi düğün teması bütçe falan düşünmekten başka bişey düşünmez oldum merak edıorumö butun bu telaşları atlatınca ne yapıcmçnkü bunlar hayatımın merkezi halinde..bide gerçekten nisanda kesin gün alınırsa ben iice panik halınde olurum yni burda ben ve stresimle ugraşırsınz artıkk
![]()
sen gecende söyluyrdun canım ıcınde kalmasın sonra resımını felanda koymustun cok ıstıyorsan al karaca kutahya bunlar cok ıyı marka sende uzun sure kullanırsın yemek takımını. bu arada kac parca ?
Eki Görüntüle 272331 Eki Görüntüle 272332 kızlar bu modeli dıyorum ama 6 kişilik işte fiyatı 1oo tl
![]()
evet valla sohbete doyum olmuyor cnm . olsun temızlık cok önemlı cılt ıcın . hangı urunlerı kullanıyorsun pekı?
hahahahahhah zamanla cnm olur nşanlm görve sık cıkıyordogru canım ben o kısmı hıc dusunmedım, bnım nısanlımda dıyor sabah sporları maaf edıyormus onları cok sıgra ıcıyor bıde cok zorlanıyor kendısı oda hıc kılo almamıs ama bende cok kas felanda görmedım gercı öbur turlude görmedım ama gömleklerınden felan bellı oluyordu yok benımkınde kas felan yoktu![]()
bılmıyorumkı cnm ya sonradan baska takımlar begenmek ıstemıyorum pişman olmakta ıstemıyorum sonucta kendi kazandıgım bı para yok çalışmıyorum bılıyon kpss kursuna başlıycam anneciğim babacığım saolsunlar iki bir etmıyorlar isteklerimi.bu modelın mor rengı falan da var.ben mutfagı kırmızı agırlıklı dusnuyorum mutfak masasınıda kırmızı alayım dıyorum cnmcagla canım sen hıc kacırma al cok guzel aynısından ben bıle alabılırım cok parlak guzel duruyor hemde fıyatı cok uygun kacırma derım
benim cildim yağlı canım. ve sivilce yapıyor. la roche posayın temizleme jeli, arındırıcı toniği, effaclar k cilt soyucu, la roche m nemlendirici ve darphinin gözaltı kremi.:108: