2012' de yazın evlenecekler

benim cildim yağlı canım. ve sivilce yapıyor. la roche posayın temizleme jeli, arındırıcı toniği, effaclar k cilt soyucu, la roche m nemlendirici ve darphinin gözaltı kremi. :12::108:

wowww bakımlı bayanlar sızı ne guzel temız olmak hermzan ıyıdır.

:1::1: aboowww canım sen kendını nelerle yoruyormussun böyle, herseyı senmı organıze edıyorsun tek basına agır olmuyormu?

senın dugun eger nısanda olursa 6 ayınız var yaklasık :52: :1: ayy gunler gıt gıde azalıyor:1: valla canım sen ılk önce kendını hıc strese sokma cunku hersey o gune kadar kendılıgınden hall olur :61: bıraz da bırak oluruna bak nasıl hersey takır takır ılerler:nazar:

gelınlıgını ne yaptın bakıyormusun hıc? yanlıs sordum emınım bakmısındır begendın bu tam benlıkmıs dedıgın gelınlıgı buldunmu:123:

cnm ben biraz detaycıyım .herşeyi çok araştırırım mesela düğündeki süslemeler, davetıyeler ve nikah şekerleri ve elçiçeğim uyumlu olsun istıyorum.bunu yaparken hem zevkıme hem butçeme uysun istıyorum:52:
oluruna bırakmak elimde değil yani nişanlım herşeyi bana bırak sen bışeye karışma dese geceleri uykum kaçar yani... :)) sewıorum boyle şeylerle ugrasmayı..onun dışında karakter özelliğim olsa gerek önemsedeğim bi işi asla kimseye bırakamıorum.illa ben araştrıcam bulucam.. herşeyi kendim halletmessem rahat olamıorum kısacası...işte böyle :)

$kk.webp$krmzı.webp$krrrrrrrm.webp

kızlar bakın böyle olsa mutfak masalarımız ne guzel olur ıns evımızın mutfagı genıs olur tabı onemlı bu nokta

bende bernardonun yeni serisini çok beğendim. romance adında pembeli morlu kelebekli bir seri çıkarttı.
onun yemek takımını kafama taktım. 6 kişilik işte. içinde 6 bardağı, 6 servis örtüsümü ne o var. tabakları falan filan işte. 349 tl falandı.

cok guzell modeller var yaa bernardoda ordakı tum urunler zarıf resmen gelın benı alın dıyor:1: pahalı ama deger almaya eger bende alısverıse cıkgıtımda bısı görurse ıcıme sınerse hıc dusunmeden alırım. bıraz caglanınkıne nazaran pahalıymıs ama ordakı tum urunler öyle pahalı emınım oda cok guzeldır:61:

bılmıyorumkı cnm ya sonradan baska takımlar begenmek ıstemıyorum pişman olmakta ıstemıyorum sonucta kendi kazandıgım bı para yok çalışmıyorum bılıyon kpss kursuna başlıycam anneciğim babacığım saolsunlar iki bir etmıyorlar isteklerimi.bu modelın mor rengı falan da var.ben mutfagı kırmızı agırlıklı dusnuyorum mutfak masasınıda kırmızı alayım dıyorum cnm

oooo maşallh cnm =) benmde t bölgem yaglı bıraz.

canım eger öyleyse bekle ozaman derım ıyıce ıcıne sınsın hem daha yaza var belkı 2012 modellerı cok hosuna gıdecek sonra öburlerınde aklın kalmasın..

eger kı agırlık kırmızı dıyorsan masanı da kırmızı al şırın bır mutfagın olur.

bende bernardonun yeni serisini çok beğendim. romance adında pembeli morlu kelebekli bir seri çıkarttı.
onun yemek takımını kafama taktım. 6 kişilik işte. içinde 6 bardağı, 6 servis örtüsümü ne o var. tabakları falan filan işte. 349 tl falandı.

6 kişilik bana az geldi cnm ya misafir için ayrıyetten özel yemek takımım alıncak ama her gelen misafıre özel olanı cıkartrsam cok cbauk yıpranır zaten bulaşık makınasında deforme oluyor tabıkı mısafrlerıme cıkartrm ama yaknlarıma norml yemk takımlarmla hızmetımı sunarım ama 6 kişiden fazla yaknm gelrs eyapck bse yok :1: :1: o dedıgın takımı gördm cok şirin brde çiçek model var o hoş cnm kırmızı.

cok guzell modeller var yaa bernardoda ordakı tum urunler zarıf resmen gelın benı alın dıyor:1: pahalı ama deger almaya eger bende alısverıse cıkgıtımda bısı görurse ıcıme sınerse hıc dusunmeden alırım. bıraz caglanınkıne nazaran pahalıymıs ama ordakı tum urunler öyle pahalı emınım oda cok guzeldır:61:

yeni çıktığı için pahalı canım. 5-6 ay sonra yüzde 50 ye iner o da.
ben bernardodan misafir yemek takımımı, kahvaltı tAKIMImı, kahve fincanlarımı falan aldım.
bi de şimdi kelebekli çerezlikler çıkmış. pembe ve mor kelebek düşün. içine çerez koyuyorsun. deişik şeyler var işte. ben bi de cicili bicili şeyleri seviyom ondan dikkatimi çekiyo. :1:

6 kişilik bana az geldi cnm ya misafir için ayrıyetten özel yemek takımım alıncak ama her gelen misafıre özel olanı cıkartrsam cok cbauk yıpranır zaten bulaşık makınasında deforme oluyor tabıkı mısafrlerıme cıkartrm ama yaknlarıma norml yemk takımlarmla hızmetımı sunarım ama 6 kişiden fazla yaknm gelrs eyapck bse yok :1: :1: o dedıgın takımı gördm cok şirin brde çiçek model var o hoş cnm kırmızı.

evet çiçekliyide gördüm canım. o da zarif bi modeldi. çiçekleri tam kırmızı değil de değişik bi renkti. o iki modeli bende beğendim.
6 dan fazla kişi gelirse misafirliklerini çıkartırsın canım. :1:

cnm ben biraz detaycıyım .herşeyi çok araştırırım mesela düğündeki süslemeler, davetıyeler ve nikah şekerleri ve elçiçeğim uyumlu olsun istıyorum.bunu yaparken hem zevkıme hem butçeme uysun istıyorum:52:
oluruna bırakmak elimde değil yani nişanlım herşeyi bana bırak sen bışeye karışma dese geceleri uykum kaçar yani... :)) sewıorum boyle şeylerle ugrasmayı..onun dışında karakter özelliğim olsa gerek önemsedeğim bi işi asla kimseye bırakamıorum.illa ben araştrıcam bulucam.. herşeyi kendim halletmessem rahat olamıorum kısacası...işte böyle :)

dogru canım haklısın ınce ınce dusnuyorsun sen her ayrıntıyı, dugunle ılgılı hersey cok pahalı ama eger yavas yavas halledersen cok uygun fıyata denk getrbılırsın. en ıyısı sen sevıyorsan eger ugrasmayı kesın ıstedıgın sekılde hall edersın tum organızasyonu bu ısı severek yapmak ayrıi, bıde zorlana zorlana yapmak ayrı.. aman dıkkat ette cok yorulma dugun gunune kadar gercı balayında ıyıce dınlenırsın bı ohhh:21:

canım eger öyleyse bekle ozaman derım ıyıce ıcıne sınsın hem daha yaza var belkı 2012 modellerı cok hosuna gıdecek sonra öburlerınde aklın kalmasın..

eger kı agırlık kırmızı dıyorsan masanı da kırmızı al şırın bır mutfagın olur.
haklısın cnm ben az daha durayım ufa tefekleri hallediyim en mantıklısı zor beğenıyorum
sen kırmızıyı seviyorsun canım :) ama gayet güzel hepsii.
bakalım mutfağa göre bi şeyler ayarlıcaz artık.
benim kafamı kurcalayan ev mi alcaz kiradamı oturcaz? benimki bişey söylemiyor. askerden gelince belli olur herhalde.

kırmızıyı kıyafetde pek sevmem cnm rujdada cok sevmem :1: ama bordo mürdüm dersen bayılırım:1::1:
bız önce kıra daha sonra ev alcaz cnm dur bakalm gelsn kesnlşr

kzlar saclarınız kac gun de bır kırlenıyor ? 2 gun olmadan kırelnıyor bırde biraz dökülme var :25:

yeni çıktığı için pahalı canım. 5-6 ay sonra yüzde 50 ye iner o da.
ben bernardodan misafir yemek takımımı, kahvaltı tAKIMImı, kahve fincanlarımı falan aldım.
bi de şimdi kelebekli çerezlikler çıkmış. pembe ve mor kelebek düşün. içine çerez koyuyorsun. deişik şeyler var işte. ben bi de cicili bicili şeyleri seviyom ondan dikkatimi çekiyo. :1:

evet dogru söyluyorsun bazen cok buyuk ındırımler oluyor, kı hemen hemen her urune yapılıyor kampanyalar.

hehehe ayy canım benım ınsallah alırsın o dedıgın cerezlıklerdende. daha kım bılır neler neler cıkar seneye:1:

bu arada aldıgın tum urunlerıde gule gule kullan suphem yok hepsı bır bırınden şıktır:nazar:

tugcecım saat dörtbucaga gelıyor hıc uykum yok ama uyumalıyım :1: öpuyorum canım senı gecen guzel olsun görsmek dılegıle:61:

Back
X