2012' de yazın evlenecekler

kzlar saclarınız kac gun de bır kırlenıyor ? 2 gun olmadan kırelnıyor bırde biraz dökülme var

hahaha. kafayı askerlikle bozdum ben iyice.
kızlar şafağınız kaç günde bir kirleniyor diye okudum.
benim 3-4 gün sonra anca kirlenir canım.
dökülme bendede var. normal. bazen stresten bazende kansızlıktan oluyor.

evet canım egerkı zor begenıyorsan daha cok hosuna gıden yeme takmını gördugunde bu sefer uzulursun.
daha zamnınız var nasılsa bıraz daha arastır. yenı takımlar cıkabılır

caglacım ben cıkyım artık gec oldu 4 saatır burdayım bıraz dınleyım kör olacam

artık nevresıme de yarın bakarım bı turlu bakamadım burdan cıkıpta yenı sekmece bıle acamadım ınan

en ıyısı uyuyup bıraz dınlenmek öpuyorum gecen guzel olsun allah rahatlık versın görsmek dılegıle..

çağlacım iyi düşünelim iyi olsun. bakarsın bizimkiler bize ev almak ister. hahaha.

cnm benm kpss durumum var bakalım olckmı olmyckmı belkıde olucak baska sehr olck ıns olr ama tabı kendı memlektımı kocişimn yanını ısterm hayrlısı. evet cnm bnm saclarım uzun o yuzdende zor oluyr

haklısın tatlişim. hadı ben de kaçacam yavastan yarn bakarsn öpyrm cnm sanada.

iyi geceler sultancımm. teşekkür ederimmm.

kzlar saclarınız kac gun de bır kırlenıyor ? 2 gun olmadan kırelnıyor bırde biraz dökülme var

bunada cvp verıp cıkacam

benım saclarım cok uzun mecbur hergun yıkıyorum nadıren ıkı gune bır yıkarım uzun olunca saclarım tahamul edemıyorum bu konularda cok tıtızım.

caglacım bence kesınlıkle mevsımlerle alakası var sacının kırlenmesının ve de dökulmesının.

bende turkıyeden buraya geldıgımde gecen ay sulardan dolayı cok dökuldu ama cok sukur bır hafta surdu sende takma kafana.

gecer ınsallah bu sefer cıktım haydın kızlar allaha emanet olun

Ben de cıkıyorum kızlar öpyrm szi yarn ugrarım ama kac gb ugrarım bılemıyorum kesın minik kedi beni yıne erkenden uyandırcak vay anam vay hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin iyi uykular .

aynen cnm ben de fazlasıyla titizim bıraz kestrsem mı bılemedım bıraz yıprandıda cok oldu kestrmeyeli ... olmdı şampuan değştrcm bihadi iyi uyklr

Şafaganız kaç gunde kırlenıyor mu anladın kız koptum Kafayı bozmuşuz askerlikle. hadı kaçtım cnm yataklara hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa byy

Son düzenleme:
Şafaganız kaç gunde kırlenıyor mu anladın kız koptum Kafayı bozmuşuz askerlikle. hadı kaçtım cnm yataklara hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa byy

bende kendime çok güldümm. Allah Allah diyorum bu kız ne demek istedi şimdi? şafağımız nasıl kirlencekki?
iyi uykularr gülümm.

Ohoooo gece kuşLarı ne çok muhabbet etmişsiniz öLeee Tabii ben sabah erken kaLktıgım için tavuk gibi uyumuşum erkenden

Günaydınnn Herkeseee

GÜNAYDIN KIZLARR....

maşallah gündüz konuşmayın gece çeneniz düşssün

dün akşam eve gittim annem babamı bi yer tutmak konusunda ikna etmiş gibiydi işte öğretmen evini tutma ihtimali var belkide salondo olur hem dans ve göbek atma durumuda olur nişanım daha güzel olur inşallah fiyat bizi zorlamaz..yalnız biz şu takı işini çözemedik kızlar...tamam bohça için onlar kendi zevklerine göre alıcaklar bir yatak örtüsünü burdan alıcaz birde alyansları ama söz bileziği ve günlük kolye seti ni nasıl olucak ben burdan alalım diyorum bu seferde kuyumcular kapalı oluyor ..onlar kaç kişi gelicekler falan bunların hepsi çok sorun akşam konuştuk aşkımla yine ama çıkamıyoruz işin içinden dün görümcemde aradı işte nasıl yapıcaz dedi sen gelseydin daha iyi olurdu dedi.kardeşimi alıyorsun bi nişan için yer tutmuyorsun dediöyle işte yaa çok stresli yalnızz allah yardımcısı olsun herkesin

Ben de nikah için az önce belediyeyi aradım akLıma takıLan şeyLer vardı oNLarı öğrendim..
NikahLa iLgiLi sorusu oLanLarı aydınLatabiLirim =)))))

herkese merhaba 2012 yazın düğünü olacak arkadaşlar ne gibi hazırlaıkları tamamladılar benim sadece çeyizim var şuan ve belki yaza düğün yapabiliriz ama gün almak lazım mobilya alışverişi kına vs. birsürü iş var sizler şuan ne duurmdasınız neler hazır neleri nezaman yapmayı planlıyorsunuz

VaLLa benim çeyizim de tam hazır değiL tamamLıorum yavaş yavaş aLıncakLarı aLıorum fLn...

12 Mayıs'ta OLucak düğünüm...SaLon baktık bu hafta sonu tutucaz inş..GeLinLik modeL bakıorum yengem dikicek onu da...Kına için saLonum hazır..düğün için tuttugumuz gün kına için oLanı da tutucaz..Nikah işLemLeri şubatta başLiicak zaten...BöLe yaniii =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…