2012' de yazın evlenecekler

takmıyorum ki ne derse desin deyim aslında boşveriyorum ..bende çabuk parlarım huyundur ama lafı gediğe koymağı beceremem laf gönderemem..alışırız birde görümcemin yapısı öyle çok konuşan çok bilen ama kötü gelmedi bana :43::43::43:bugün hiç enerjim yok keyfim de yok belirsizlik çok kötü en azında olucaksa olucağı bilirsin olmucaksa olmucak der başka alternatiflere yönelirsin ama belli olmamsı çok zor yiyiyor insanı olucakmı olmucak mı diye :47::47:
boşvermeyi becerebilmek de bi marifet canım, en güzelini yapıyorsun walla:34:
belirsizlik gerçekten çok can sıkıcı evet, ama sanırım pazartesiye kadar beklemek zorundasın dimi? baban pzrtsi konuşacaktı heralde..
Bu arada yemek saatim geldi, hemen bi koşu yiyip geliyim yoksa bayılacaaam:52::56::56:

merhaba kıslaaaaaaaaar nasılsınız bakalımmm...
bizim maltepede olcak büyük ihtimal nikah...:1:

benimde günlük yemek takımına ihtiyacım var ama erteledim şimdilek daha bohçayı düzemedim ki haftalığımı aldıkça eksik yapmaya çalışıyorum ve çok zor oluyor iç çamalır ve küçük süslü sandık kaldı onun haricinde çoğu hazır..bi pazar kıyafet bakıcam bakalım..kuaför ve fotografcı ayarlıcam..:50:

takmıyorum ki ne derse desin deyim aslında boşveriyorum ..bende çabuk parlarım huyundur ama lafı gediğe koymağı beceremem laf gönderemem..alışırız birde görümcemin yapısı öyle çok konuşan çok bilen ama kötü gelmedi bana :43::43::43:bugün hiç enerjim yok keyfim de yok belirsizlik çok kötü en azında olucaksa olucağı bilirsin olmucaksa olmucak der başka alternatiflere yönelirsin ama belli olmamsı çok zor yiyiyor insanı olucakmı olmucak mı diye :47::47:

Canımcım güzel heyecanlar yaşıyorsun ama bence strese girme. bende acaba olacak mı olmayacak mı nasıl olacak falan derken geçti gitti ve anladım strese girmeye gerek yokmuş ama insanın yapısı müsaitse stres yapmaya ne dersem de birşey ifade etmiyor. Allahın izniyle çok güzel olacak. vee sende artık nişanlı biri olarak çeyizlerine tam gaz devam edeceksin:34::34:

e hey maşşallah kızlar yaaaa :27::27:
ben hiç bu kadar safyfa kaçırmamıştım, iyi ki bi uykumuz geldi gece hee
yoksa sabah mı yaptınız kız bu kadar sayfayı, he? :27::27:

neysem ben önce trendyol hediye çekimle beleşe aldığım (4,95 kargo hariç) geceliğimi ekliyeyim sizeee
siz bakadurun ben geçmişe bakıp geleyim :10::10::10:

$gc.webp

boşvermeyi becerebilmek de bi marifet canım, en güzelini yapıyorsun walla:34:
belirsizlik gerçekten çok can sıkıcı evet, ama sanırım pazartesiye kadar beklemek zorundasın dimi? baban pzrtsi konuşacaktı heralde..
Bu arada yemek saatim geldi, hemen bi koşu yiyip geliyim yoksa bayılacaaam:52::56::56:

evet cnm pazartesi..ama birde erkek tarafı biz o kadar kalabalık gelmekten vazgeçtik derse yine yatar bizim iş çünkü herkesin yol ücretini karşılamakta zor ...bende acıktım gibi eve gidiğ bir güzel yemek yicem gelsinler de patronlar.

Canımcım güzel heyecanlar yaşıyorsun ama bence strese girme. bende acaba olacak mı olmayacak mı nasıl olacak falan derken geçti gitti ve anladım strese girmeye gerek yokmuş ama insanın yapısı müsaitse stres yapmaya ne dersem de birşey ifade etmiyor. Allahın izniyle çok güzel olacak. vee sende artık nişanlı biri olarak çeyizlerine tam gaz devam edeceksin:34::34:

evet hepsi geçicek biticek vee mutlu sonnn...daha evlenicek olma fikrine alışamadım ben hayal ediyorum kendi evimde yeni eşyalarla yemek yap koca bekle ayy:40:

neysem ben önce trendyol hediye çekimle beleşe aldığım (4,95 kargo hariç) geceliğimi ekliyeyim sizeee

Eki Görüntüle 272501

günaydın canımcım valla ben geriye dönüp pek bakamadım çok var çünkü:30::30: bu arada aldığın cicişi de güzel ve sıcak günlerde kullan gasolinecimmm:27::27::27::27:

evet hepsi geçicek biticek vee mutlu sonnn...daha evlenicek olma fikrine alışamadım ben hayal ediyorum kendi evimde yeni eşyalarla yemek yap koca bekle ayy:40:

koca beklerimde yemek nasıl yaparım bilemiyorum :1::1::1: tarih yaklaştıkça evlilik fikrine fazlasıyla hazır olursun canımcım:54:

Eki Görüntüle 272501
güle güle kullan şekerim, güzelmiş:34: hoşgeldin bir de:34:
nasılsın bakiim?
ben de markafoniden kazak ve pantolon aldım az önce, işte giymek için klasik pantolon eklerim belkim birazdan..

evet cnm pazartesi..ama birde erkek tarafı biz o kadar kalabalık gelmekten vazgeçtik derse yine yatar bizim iş çünkü herkesin yol ücretini karşılamakta zor ...bende acıktım gibi eve gidiğ bir güzel yemek yicem gelsinler de patronlar.
bu işler gerçekten zor canım bilirim, ben de salon tutarken yaşadım aynı şeyleri:26: Allah yardımcın olsun...

koca beklerimde yemek nasıl yaparım bilemiyorum :1::1::1: tarih yaklaştıkça evlilik fikrine fazlasıyla hazır olursun canımcım:54:
canımcım sen de annem gibi yapa yapa öğrenirsin yahuu:1::56:

yemek işide al bendn o kadar hiç bilmiyorum ...bide bizim uzaklık mesefesi var ya ben ondan garipsişyorum bizi bi eve tıkıcaklar baş başa :23::23::23::23::23:amaaannnnınn amannnn hem çok istiyorum hemde çok tedirginim ..ama aşkımı çok seviyorum beni güçlü kollarına alsın ben orda kendimi güvende hissederim:32::32::32::32::51::51::51:

çok tuhafım bugün eneejim yok ama aşkımı düşünce bi kıpırtı oluşuyor deli gibi bişey oldum ben yaa:27:

Eki Görüntüle 272501

walla bedavacıkkkkkkkkk güle güle kullan gasocum bende aldıklarımı sana gösteryim :)):1::1:
$V0236-pembe_62x59.webp$V0264A-KIRMIZI_01_276x385.webp$V0264A-KIRMIZI_03_62x59.webp

yemek işide al bendn o kadar hiç bilmiyorum ...bide bizim uzaklık mesefesi var ya ben ondan garipsişyorum bizi bi eve tıkıcaklar baş başa :23::23::23::23::23:amaaannnnınn amannnn hem çok istiyorum hemde çok tedirginim ..ama aşkımı çok seviyorum beni güçlü kollarına alsın ben orda kendimi güvende hissederim:32::32::32::32::51::51::51:

çok tuhafım bugün eneejim yok ama aşkımı düşünce bi kıpırtı oluşuyor deli gibi bişey oldum ben yaa:27:

Herkes nasıl ögrenmişsse bizde yapıcaz artık bişiler bende suan cok iyi bildiğimi idda etmiyorum ama hevesliyim deneye yanıla yapcaz artıkın bişiler:1:

Güle güle kullan canım hep ceyizmi alcaz ama demi azcıkta üstümüze başımıza bakalım ayolll nerde eski günlerimmmm ahhh ahhhh eski gardrobum sagolsun onlarda olmasa bişicik aldıgım yok suaralar üstüme başıma:25::25:
çok sağol tatlım.. aynen canım yaa:1: gerçi dün de çeyiz için bişi aldım yine, otomatik yemek karıştırıcı, çok pratik bişi, topikime koydum hemen:1: tavsiye ederim, 3. bir ele ihtiyacımız olduğunda yardımcı olacağını düşünüyorum:34:

çok sağol tatlım.. aynen canım yaa:1: gerçi dün de çeyiz için bişi aldım yine, otomatik yemek karıştırıcı, çok pratik bişi, topikime koydum hemen:1: tavsiye ederim, 3. bir ele ihtiyacımız olduğunda yardımcı olacağını düşünüyorum:34:

Yaa evet gördüm ben onuda karar verememiştim alıp almamk için iyidir mi diyorsun ozaman onuda sepete ekleriz yakın zamanda:21::21:buarada sen ne kadara aldın kuzum??

lisanslı galatasaray bardağı aldım kupa tatlım demiştim ya tam fanatik ablacıgımda cüzdan aldı lisanslı yine cimbom :1: pasta börek yedım geldım:1: :1: ama bı askerm eksıktı ah ah efkarlandm bak yne :52:
oo fanatik, mutlu olmuştur tabi :114:

selam canlar.. sanırım benimde bu konu altında olmam gerek.. :24:
sen de aramıza hoşgeldin, bekleriz her gün uğra :112:

kızlar bu topicte en erken düğünü olacak arkadaşımızın ki hangi ayda?
sürekli takılan hatunlar arasında mayısta başlayanlar var, benim ki büyük ihtimal mayıs gibi görünüyor ama kesin mayıs olan da vardı galiba :26:
ama buraya gelip selam verip ocakta düğünü olduğunu söyleyen iki hatun da olmuştu, bağışlasınlar isimlerini hatırlayamıyorum :17:

Eki Görüntüle 272331 Eki Görüntüle 272332 kızlar bu modeli dıyorum ama 6 kişilik işte fiyatı 1oo tl
güzelmiş canım, kırmızı enerjik :112: çok çok beğendiysen al, yok accuk daha bekliyim belki daha güzelini görür müyüm diyorsan da biraz bekle derim :112:

Ben de nikah için az önce belediyeyi aradım akLıma takıLan şeyLer vardı oNLarı öğrendim..
NikahLa iLgiLi sorusu oLanLarı aydınLatabiLirim =)))))
hoşgeldin şeker :112:
sağolasın verdiğin bilgiler için ayrıca :70:

canım inan nişanın geçtikten sonra kendini bu kasmaman gerektiğini anlayacaksın işte ama şimdi öyle olmuyor sen de haklısın :70:
ama önümüzde ki hafta başı bir çok şey belli olmuş olacak, hem mekan işi hem elbise bakıcaksın hafta sonu oohh :13:

bu arada kimsenin söylediğine çok takılmamaya devam et, bunu laf söylemeyi becerememezlik olarak düşünme
hem insanlara karşı pozitif yaklaşmak olarak gör, hem de şöyle düşün; şimdiye kadar kendi ailen ve çevrenden 20 kişinin lafıyla uğraşıyosan bundan sonra ilave bi 20 kişi daha olacak, 40 kişinin lafını dinlemek uğraşmak hiç kolay olmaz, her birinin söylediğini çok ciddiye alırsan ooooooo oooo :37:
hepsini duymicaksın :36:
kaldı ki bence de espri yapmıştır, vardır öyle dandun herşeyi söyleyen espri olarak, bişeycik olmaz :112:

merhaba kıslaaaaaaaaar nasılsınız bakalımmm...
bizim maltepede olcak büyük ihtimal nikah...:1:
selam şekeerrr :8:
iyiyim ben sen nasılsın bakem?
benimkinin üsküdar olduğu kesin, üsküdar belediyesinin de başvuru süresi 6 ay :114:

günaydın canımcım valla ben geriye dönüp pek bakamadım çok var çünkü:30::30: bu arada aldığın cicişi de güzel ve sıcak günlerde kullan gasolinecimmm:27::27::27::27:
sağol canımmm :70:
hem sıcak gecelerde kullanırım inş. :23:
hem de ev elbisesi gibi yapar sıcak günlerde kullanırım :21:

güle güle kullan şekerim, güzelmiş:34: hoşgeldin bir de:34:
nasılsın bakiim?
ben de markafoniden kazak ve pantolon aldım az önce, işte giymek için klasik pantolon eklerim belkim birazdan..

bu işler gerçekten zor canım bilirim, ben de salon tutarken yaşadım aynı şeyleri:26: Allah yardımcın olsun...

canımcım sen de annem gibi yapa yapa öğrenirsin yahuu:1::56:
sağol deryacım, ekle bakalım görelim, sen de güle güle giyin :70:

aynı eve tıkmak olarak düşünme, geçer zaten bu düşünce, alışırsın :23::23:
siz birlikte olduktan sonra her yer çok güvenli, huzurlu, aşk dolu bir yuva olacaktır sana :16::16:

ayrıca, yok yok delilik değil o, aşktan oluyo, bilirim :9::9::9:

Son düzenleme:
ahh aahh bu şarkılarda olmasa......

meyhane şarkısı dinliyorumm :1::1::1::1::1:efkara gelddimm:1::1::1::1::1:ahh ulynn ahhh:1::1::1::1:

Back
X