2012' de yazın evlenecekler

walla bedavacıkkkkkkkkk güle güle kullan gasocum bende aldıklarımı sana gösteryim :)):1::1:
Eki Görüntüle 272548 Eki Görüntüle 272549 Eki Görüntüle 272550
yaaa ama bunlar çok tatlııııııı :16:
güle güle kullan yavru kuş :112:

sen de güle güle kullan canım:34:
o zaman ben de aldıklarımı göstereyim size, marks&spencer'dan, nasıllar?
Eki Görüntüle 272555 Eki Görüntüle 272556
hımm evet klasik ve şıklar canım, lazım tabi :114:
güle güle giyin canım sen de :70:

çok sağol tatlım.. aynen canım yaa:1: gerçi dün de çeyiz için bişi aldım yine, otomatik yemek karıştırıcı, çok pratik bişi, topikime koydum hemen:1: tavsiye ederim, 3. bir ele ihtiyacımız olduğunda yardımcı olacağını düşünüyorum:34:
aa robo stir mi aldın kız?

Merhaba kızlarr nasılsınızzzz :3::3::3:
selamm hoşgeldin canım, iyilik sağlık, sen nasılsın?

Yaa evet gördüm ben onuda karar verememiştim alıp almamk için iyidir mi diyorsun ozaman onuda sepete ekleriz yakın zamanda:21::21:buarada sen ne kadara aldın kuzum??
ben bi sitede kullanılış videosunu izledim ve öyle aldım canım:34: baya işe yarar gibi duruyor..
ben kargo dahil 19 tlye aldım canım

sağol deryacım, ekle bakalım görelim, sen de güle güle giyin :70:
sağol canım:34:

ahh aahh bu şarkılarda olmasa......

meyhane şarkısı dinliyorumm :1::1::1::1::1:efkara gelddimm:1::1::1::1::1:ahh ulynn ahhh:1::1::1::1:
bu saatte ne efkarı ne meyhanesi ayoolll:1:

pnrkndz hoşgeldin cnm iyyiz sen nasılsın...

nyu çok güzeller çok beğendimm taytla falan giyiceksin evin içinde süper ne kadar birde ben bizim burda bulamam ki..ama çok beğendim rengi bile süper

deryacımm sende güle güle kullan çok şıklarr ..kış geldi benimde mont ayakkabı ve kışlık bişeyler almam lazım hiç yok çünkü

meyhane şarkısı dinliyorumm :1::1::1::1::1:efkara gelddimm:1::1::1::1::1:ahh ulynn ahhh:1::1::1::1:
kapat kızzzz, kapat onu, gece hep beraber dinler efkarlanırız, bi de açarız bi ufak :24::24::7::7: :9::9::9::9:
ay tööbe tööbe çarpılcam şimdi :17:

kız gasolinnee senin şu yorumalrına yazış biçimine bitiyorum he:22::22::22::22::22:
yavruuuuu bunu iltifat telakki ediyorum :16:
edicem deee, madem iyi bişey söylüyosun niye elindeki takozla bana vuruyosun kıızzz :4::4::4:

selam canım, nasılsın?
dünkü çiçek resmen gaz verdi hala havalardayım:9::9::9:
Merhaba kızlarr nasılsınızzzz :3::3::3:
iyiyiz canım sennn:16::16::16:
oo fanatik, mutlu olmuştur tabi :114:

selam şekeerrr :8:
iyiyim ben sen nasılsın bakem?
benimkinin üsküdar olduğu kesin, üsküdar belediyesinin de başvuru süresi 6 ay :114:

maltepe hakkında bilgisi olanlar varmıııı:26::26:kızlar siz salonları tuttunuz mu:49:

hımm evet klasik ve şıklar canım, lazım tabi :114:
güle güle giyin canım sen de :70:

aa robo stir mi aldın kız?
ewet canım, işte çok lazım oluyor, gerçi ben her telden çalıyorum işe gelirken, bana farketmiyor:60::60:
evet öle bişi işte robo stirmi adı bilmiyorum walla:1:

güle güle kullan şekerim, güzelmiş:34: hoşgeldin bir de:34:
nasılsın bakiim?
ben de markafoniden kazak ve pantolon aldım az önce, işte giymek için klasik pantolon eklerim belkim birazdan..

bu işler gerçekten zor canım bilirim, ben de salon tutarken yaşadım aynı şeyleri:26: Allah yardımcın olsun...

canımcım sen de annem gibi yapa yapa öğrenirsin yahuu:1::56:

Bakalım canımcım heves ediyorum ama aşkım olsaydı ona yapmak daha güzel olurdu hemde hevesim kaçmazdı :34:

yemek işide al bendn o kadar hiç bilmiyorum ...bide bizim uzaklık mesefesi var ya ben ondan garipsişyorum bizi bi eve tıkıcaklar baş başa :23::23::23::23::23:amaaannnnınn amannnn hem çok istiyorum hemde çok tedirginim ..ama aşkımı çok seviyorum beni güçlü kollarına alsın ben orda kendimi güvende hissederim:32::32::32::32::51::51::51:

çok tuhafım bugün eneejim yok ama aşkımı düşünce bi kıpırtı oluşuyor deli gibi bişey oldum ben yaa:27:
:1::1::1::1: anlaşıldı senin enerjini koçişin yerine getiriyor o zaman bir an önce kavuşun şeker:34:

çok sağol tatlım.. aynen canım yaa:1: gerçi dün de çeyiz için bişi aldım yine, otomatik yemek karıştırıcı, çok pratik bişi, topikime koydum hemen:1: tavsiye ederim, 3. bir ele ihtiyacımız olduğunda yardımcı olacağını düşünüyorum:34:
canım aldığın kıyafetler çok şık güle güle giy tatlım. otomatik yemek karıştırıcı ilk defa duydum mutfağa girmediğim çok belli. neler çıkmış canım yaaaaaa:52::52::52::52:

pnrknz hoşgeldin cnm nasılsın

nyucum süper çok beğendim evin içinde taytla giyiceksin harika olur ne kadar aldın ben bizim burdan bulabilsem keşke..

deryacım senin cicilerde süper çok beğendim ..güle güle giyinin..kış için benimde alışveriş yapmam gerek ayakkabı olsun mont olsun kazak olsunn :32::32::32:

buarada hem sizinle konuşuyorum hemde oya yapıyorum satçez para kazançez:32::32:

Niye efkarlandın kızzz :43:

selamm hoşgeldin canım, iyilik sağlık, sen nasılsın?

İyiyim canım sağoll koçişimin telefonuyla uyandım sabah sabah düğün salonu aramış kafayı yedi herhalde dün fırçayı yiyince :37::37:

deryacımm sende güle güle kullan çok şıklarr ..kış geldi benimde mont ayakkabı ve kışlık bişeyler almam lazım hiç yok çünkü
çok sağol canım, kışa hazırlık işte:1:

maltepe hakkında bilgisi olanlar varmıııı:26::26:kızlar siz salonları tuttunuz mu:49:
ohh maşallah, bu gaz sana epey bi gider:1:

yavruuuuu bunu iltifat telakki ediyorum :16:
edicem deee, madem iyi bişey söylüyosun niye elindeki takozla bana vuruyosun kıızzz :4::4::4:
[/QUOTE]

sevgimden gülmm sevgimden hem severim hem döverim hesabıı:1::1::1::1:

sağol şekercimm iyiyim şükür :70:
maltepe yi bilmiyorum canım ama, kadıköy ve üsküdar 6 ay
herhalde maltepe de onlar gibidir :114:

ewet canım, işte çok lazım oluyor, gerçi ben her telden çalıyorum işe gelirken, bana farketmiyor:60::60:
evet öle bişi işte robo stirmi adı bilmiyorum walla:1:
hıı evet canım odur anladım
ben onu nerden biliyorum biliyo musunuz :9:
6 ay veya 1 sene önce aşkım bana yabancı bir video gönderdi
bunun videosu
türkiyede yoktu o zaman
benimki çalıştğı işinin haricinde arkadaşıyla ortak başka bir işi daha var, (elektronik müh. bu arada)
video yu gönderdi aşkım bak dedi, bunun distribütörlüğünü yapsak türkiyede satar mı dedi :26:
şimdi internet sitelerinde satıldığını gördükçe o gün aklıma geliyo :27:
kaçırmışlar ellerindeki fırsatı bizimkiler :9::9::9:

Bakalım canımcım heves ediyorum ama aşkım olsaydı ona yapmak daha güzel olurdu hemde hevesim kaçmazdı :34:

:
canım aldığın kıyafetler çok şık güle güle giy tatlım. otomatik yemek karıştırıcı ilk defa duydum mutfağa girmediğim çok belli. neler çıkmış canım yaaaaaa:52::52::52::52:
tamam işte evlenince kocana yaparken öğrenirsin, annem öyle pekiştirmiş :1: çiğ kaldığı zaman da babam hiç yüzüne vurmazmış, olsun içimizde pişer boşver diomuş anneme:69::nazar:
hee bu karıştırıcıyı ben de dün gördüm ilk:34: güzel bişi ama..

Niye efkarlandın kızzz :43:

İyiyim canım sağoll koçişimin telefonuyla uyandım sabah sabah düğün salonu aramış kafayı yedi herhalde dün fırçayı yiyince :37::37:
kızz nie fırçaladın çocuğu:1:

sağol şekercimm iyiyim şükür :70:
maltepe yi bilmiyorum canım ama, kadıköy ve üsküdar 6 ay
herhalde maltepe de onlar gibidir :114:

hıı evet canım odur anladım
ben onu nerden biliyorum biliyo musunuz :9:
6 ay veya 1 sene önce aşkım bana yabancı bir video gönderdi
bunun videosu
türkiyede yoktu o zaman
benimki çalıştğı işinin haricinde arkadaşıyla ortak başka bir işi daha var, (elektronik müh. bu arada)
video yu gönderdi aşkım bak dedi, bunun distribütörlüğünü yapsak türkiyede satar mı dedi :26:
şimdi internet sitelerinde satıldığını gördükçe o gün aklıma geliyo :27:
kaçırmışlar ellerindeki fırsatı bizimkiler :9::9::9:
hadi yaa tühh, kaçırmış fırsatı.. ben de o yabancı videoyu izledim dün, hani koyuyon tencereye kendi kendine dönüyo karıştırıyo fln o dimi?
çeyiz topikimde de resmi var

pnrknz hoşgeldin cnm nasılsın

nyucum süper çok beğendim evin içinde taytla giyiceksin harika olur ne kadar aldın ben bizim burdan bulabilsem keşke..

deryacım senin cicilerde süper çok beğendim ..güle güle giyinin..kış için benimde alışveriş yapmam gerek ayakkabı olsun mont olsun kazak olsunn :32::32::32:

buarada hem sizinle konuşuyorum hemde oya yapıyorum satçez para kazançez:32::32:
oo hamaratım benim :21::21:
tülbent oyası mı kız?

sevgimden gülmm sevgimden hem severim hem döverim hesabıı:1::1::1::1:
hahhhahaa tamam o zaman, ben de seni yavrumm :70::70:

kızz nie fırçaladın çocuğu:1:

Düğün salonu mevzu azcık kriz yarattı bizde koçiş burda değil yaa koşturmak lazım ben yalnız kaldım kayınpederim kayınvalidem de pek anlamıyolar böle işlerden babamda kızıyo yalnız kaldım diye
Dün yedi fırçayı bugün salon arıyodu :37::37::37:

pnrkndz hoşgeldin cnm iyyiz sen nasılsın...

nyu çok güzeller çok beğendimm taytla falan giyiceksin evin içinde süper ne kadar birde ben bizim burda bulamam ki..ama çok beğendim rengi bile süper

:))tsk ederim canım bende aynı seyi düşündüm soguk kıs gecelerinde sımsıcak ısıtıcak inş. buarada twigyden aldım kuzum markofonide indirim var bitmeden yetiş alcaksan

Back
X