2012' de yazın evlenecekler

Hayırlısı olsun tatlım h.içi olursa cok uygun olur emin ol :))

Sağol canım benim öle olmak zorunda kaldı
Koçiş işe yeni başlıcağı için yıllık izni olmayacak evlilik iznide 2 gün falan veriyolarmış o yüzden bayram tatiliyle birleştirmeyi düşündük hayırlısı bakalım :70:

Kızlar ben komşuya gidiyorum yeni ciciler varmışşş onlra bakayım kendisi pikocu
Bide bebiş sevcem öptüm hepinizi görüşürüzzzz :3::3:

hoopppaaa kızlar şimdi efkarı dağıtma zamanı açın müziğin sesini...oturduğum yerden oynuyorum ben kesin hasta olucam ağlama modundan oynama moduna geçtiğime göre :52::52:pek hayra alemet değil:31:

Bu evLiLik izni varya o işyerının vermekle zorunlu oldugu bı izin mı - kaç gün ya da patronun insafına mı kaLmışş =)

KızLar bi transfer yaptım:1: pink_love geL canımmmm :16::16:
hoşgeldin PİNK_LOVE:3:

Sağol canım benim öle olmak zorunda kaldı
Koçiş işe yeni başlıcağı için yıllık izni olmayacak evlilik iznide 2 gün falan veriyolarmış o yüzden bayram tatiliyle birleştirmeyi düşündük hayırlısı bakalım :70:

Kızlar ben komşuya gidiyorum yeni ciciler varmışşş onlra bakayım kendisi pikocu
Bide bebiş sevcem öptüm hepinizi görüşürüzzzz :3::3:
Güle güle canım:3:
Bu evLiLik izni varya o işyerının vermekle zorunlu oldugu bı izin mı - kaç gün ya da patronun insafına mı kaLmışş =)
yasal izin bu canım, hakkın yani:34: genelde 2 gündür

eger dogtastansa alacagan takım dırek cok guzel bı karar vermıssın derım:61:

bende cok begenıyorum cok guzel takımları var hem genış hemde kuması cok guzel ınsan oturdgudna rahat edecek cınsten.

fıyatlar nasıl orda hesaplımı yoksa bıraz pahalımı?

Canım fıyatı 5.123 tl cok begendım inşallah alıcaz:))) Koltuk takımı alırkende dokuma kumas olmasına dıkkat et canım sımdı genelde havlu kumas kullanıyorlar ve havlu kumaslar ız yapıyor...

hımm resim isteriz ama:69: ya canım içinize sinen bir model varsa alınmalı tabiki. ama ev durumu belli mi? yani büyük küçük mü?
canım ev bellı degıl kahramanmarasta oturucam ama genel itibariyle erkek arkadasım baktıgı kadarıyla evler 3+1 ve 135 m2 -145 m2 arasında degısıyormus rahatlıkla olur dıye dusunuyorum...

BEŞİKTAŞ GÖNÜL DAVET SALONU sordum mükemmel yer ağustos sonu eylül başı için cuma günü koktyl 7000 700kişilikmiş...:53:
hafta sonları sadece yemekli cumartesi 300 kişi 11.250miş en as 300müş:53:

Kızlar merhaba nasılsınız uzun suredır gıremıyorum hem ıs yerının yogunlugu hem hastalık nasılsınız umarım ıyısınızdır...

hoopppaaa kızlar şimdi efkarı dağıtma zamanı açın müziğin sesini...oturduğum yerden oynuyorum ben kesin hasta olucam ağlama modundan oynama moduna geçtiğime göre :52::52:pek hayra alemet değil:31:

Canım bende bu aralar bır ankara havası duydum hıcte anlamam ama baya ıyı tavsıye ederım ankaranın bagları gecenlerde radyo denk geldım hosuma gıttı .... Buarada bır sıkıntı yok dımı tatlım .... HAyır dıyelım hayır olsun :))))

Kızlar merhaba nasılsınız uzun suredır gıremıyorum hem ıs yerının yogunlugu hem hastalık nasılsınız umarım ıyısınızdır...

hoşqeldim canımmmm:34: geçmişşşş olsunnn ahhh şu havalarrr gelinciklerr teker teker dökülüo yahuuu:2::2::2:

Canım fıyatı 5.123 tl cok begendım inşallah alıcaz:))) Koltuk takımı alırkende dokuma kumas olmasına dıkkat et canım sımdı genelde havlu kumas kullanıyorlar ve havlu kumaslar ız yapıyor...

canım ev bellı degıl kahramanmarasta oturucam ama genel itibariyle erkek arkadasım baktıgı kadarıyla evler 3+1 ve 135 m2 -145 m2 arasında degısıyormus rahatlıkla olur dıye dusunuyorum...

hoşgeldin canımcım. evler çok büyükmüş evler hayırlısı olsun tatlım rahat huzurlu bir yuvan olur mutlu mesur yaşarsınız koçişinle inşallah:34:

Canım bende bu aralar bır ankara havası duydum hıcte anlamam ama baya ıyı tavsıye ederım ankaranın bagları gecenlerde radyo denk geldım hosuma gıttı .... Buarada bır sıkıntı yok dımı tatlım .... HAyır dıyelım hayır olsun :))))

ayyy ne hoşş bi şarkııı bende bu aralar her yerde duyuyorummm:9::9::9:
ankara nın bağlarıdaaa büklüm büklümmmm yollarııı.... ne zaman sarhoşş oldunda kaldıramıyonn kollarrrııııııı:9::9::9::9::9::32::32::32::32:

hoşgeldin canımcım. evler çok büyükmüş evler hayırlısı olsun tatlım rahat huzurlu bir yuvan olur mutlu mesur yaşarsınız koçişinle inşallah:34:

Evet canım baya buyukler ılk soyledıgınde nasıl temızlıycem dıye dusundum :1:... Amin inşallah canım en güzelleriyle seninde olsun birtanem benim...

Back
X