2012' de yazın evlenecekler

ama :1: hb cnm.

yarım saat olucak sayfalar ılerlıyor yanı şeker
muucccckkkk :54:

evet çok şükür 6 aydır nişanlıyım çok büyük problem yaşamadım :)

bu arada sen sözlü nişanlı sevgili ? durumun nedir?
maşallah ne güzel :nazar:
ben nişanlıyım canım temmuzda nişanlandım, yeni yani
ama bizim flört dönemimiz bayaa uzun, yani flöööööööört demek lazım bizimkine :9::9:
inş. yaz başına da evleniyoruz :16::16:

offfffffffff kızlarrrrrrrr ticker yapacam da En altta �kilo-doğum takip� bölümü var. Onun yanındaki kalem işaretine basarak orayı açıyoruz. Biraz önce seçip kopyaladığımız adresi yapıştırıyoruz. diyor ya ben kör oldum yada öyle bi yer yok yardımmmmmmmmmm:52:
profilini aç, hakkımda yazan yerde kişisel tercihin altında Çizelge yazıyor ya, orası canım
onu mu bulamadın başka sorun mu var?

hahaha cok iyi yaaaa:))
:9::9::9::9::9::9:

çağlacım hoşgeldin sefalar getirdinn :42::42::42:kek kalıplarım geldi:21::21: bide arkadaşım var çok bakmadım görmemişimmmm......kekkkkk kalıplarııııııııı süperrrrrrrrrrrrrr hele o mufin kalıpları rengarenkkk kalpli malpliiii :69:ayyy ne kekler yaparım artıkın ben paşamaaaaaaaa....:69:emeği geçen nyu ve gazomaaaaa tşklerrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16:

çağlacım hoşgeldin sefalar getirdinn :42::42::42:kek kalıplarım geldi:21::21: bide arkadaşım var çok bakmadım görmemişimmmm......kekkkkk kalıplarııııııııı süperrrrrrrrrrrrrr hele o mufin kalıpları rengarenkkk kalpli malpliiii :69:ayyy ne kekler yaparım artıkın ben paşamaaaaaaaa....:69:emeği geçen nyu ve gazomaaaaa tşklerrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16:

Nedemek canım güle güle kullan bizide cagır elinden yiyelim dimi kız gazo :46::46::56::56:

ah ne demeekkk, ben bişe yapmadım ki kız :9:
güle güle kullan rosamm :71:

Son düzenleme:

GüLe güLe KuLLan canımmm afiyetLe yersiniz inşşşş =)

sorun değil cnm :1: tanışalım . ben gözde nişanlıyım nişanlım asker :72: Yaz a düğünümüz var.

memnun oldum..isim vermekten yana değilim pek ama özelden söylüyorumm..burdaki yazıların asla silinmeyeceği yazıyor ondan dolayı neme lazım hep abzurt şeyler beni bulurr...bu arada isminin gözde olmasına ayrı bir sevindim :16:

muucccckkkk :54:

maşallah ne güzel :nazar:
ben nişanlıyım canım temmuzda nişanlandım, yeni yani
ama bizim flört dönemimiz bayaa uzun, yani flöööööööört demek lazım bizimkine :9::9:
inş. yaz başına da evleniyoruz :16::16:

inş. bakalımmm hayırlısı diyelim...ben 23 yaşındayım 18 yaşıma yeni girmiştim nişanlımla görüşmeye başladığımda :16: artık bizimkisi ne?löööööööört oluyor bilmiyorum :37:

memnun oldum..isim vermekten yana değilim pek ama özelden söylüyorumm..burdaki yazıların asla silinmeyeceği yazıyor ondan dolayı neme lazım hep abzurt şeyler beni bulurr...bu arada isminin gözde olmasına ayrı bir sevindim :16:

inş. bakalımmm hayırlısı diyelim...ben 23 yaşındayım 18 yaşıma yeni girmiştim nişanlımla görüşmeye başladığımda :16: artık bizimkisi ne?löööööööört oluyor bilmiyorum :37:
hımm sizinkinin de maşallahı varmış :nazar: biz de ben 18 yaşındayken tanıştık :69:

Back
X