ama iştee ...:26: ben sizleri pek tanımıyorum geçmişi de okumadım o yüzden yorumsuz kalıyorum :)
sorun değil cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama iştee ...:26: ben sizleri pek tanımıyorum geçmişi de okumadım o yüzden yorumsuz kalıyorum :)
hahhhaaha ben çok kullanırım ve sseverim öyle abidik gubidik şeyleri
benim kuzenim ilk işe girdiğinde dalgınlıkla müdürüne demişti, hadi be hacı be diye![]()
muucccckkkkamahb cnm.
yarım saat olucak sayfalar ılerlıyor yanı şeker
maşallah ne güzelevet çok şükür 6 aydır nişanlıyım çok büyük problem yaşamadım :)
bu arada sen sözlü nişanlı sevgili ? durumun nedir?
aynı şekılde cnm ama evlendıkten sonra evın kapısında beslemıycem yardımımı artık eve uzak olan yerlerde göstercem yoksa sıkıntı oluyor bi hayli
profilini aç, hakkımda yazan yerde kişisel tercihin altında Çizelge yazıyor ya, orası canımofffffffffff kızlarrrrrrrr ticker yapacam da En altta �kilo-doğum takip� bölümü var. Onun yanındaki kalem işaretine basarak orayı açıyoruz. Biraz önce seçip kopyaladığımız adresi yapıştırıyoruz. diyor ya ben kör oldum yada öyle bi yer yok yardımmmmmmmmmm![]()
hahaha cok iyi yaaaa:))
benimdeeee nisan da düğünüüüüm var![]()
şimdi dediğin yeri buldum :)))umarım olmustur:26:profilini aç, hakkımda yazan yerde kişisel tercihin altında Çizelge yazıyor ya, orası canım
onu mu bulamadın başka sorun mu var?
![]()
benimdeeee nisan da düğünüüüüm var![]()
çağlacım hoşgeldin sefalar getirdinnkek kalıplarım geldi
bide arkadaşım var çok bakmadım görmemişimmmm......kekkkkk kalıplarııııııııı süperrrrrrrrrrrrrr hele o mufin kalıpları rengarenkkk kalpli malpliiii
ayyy ne kekler yaparım artıkın ben paşamaaaaaaaa....
emeği geçen nyu ve gazomaaaaa tşklerrrrrrrrrr
![]()
ah ne demeekkk, ben bişe yapmadım ki kızçağlacım hoşgeldin sefalar getirdinnkek kalıplarım geldi
bide arkadaşım var çok bakmadım görmemişimmmm......kekkkkk kalıplarııııııııı süperrrrrrrrrrrrrr hele o mufin kalıpları rengarenkkk kalpli malpliiii
![]()
Nedemek canım güle güle kullan bizide cagır elinden yiyelim dimi kız gazo![]()
çağlacım hoşgeldin sefalar getirdinnkek kalıplarım geldi
![]()
Pınarcım msj attım geldimi sana bekliyorum ben neden yapamadım cok sinir oldum yaaa![]()
sorun değil cnmtanışalım . ben gözde nişanlıyım nişanlım asker
Yaz a düğünümüz var.
muucccckkkk![]()
maşallah ne güzel
ben nişanlıyım canım temmuzda nişanlandım, yeni yani
ama bizim flört dönemimiz bayaa uzun, yani flöööööööört demek lazım bizimkine
inş. yaz başına da evleniyoruz![]()
Hallediyorum kelebeğimm![]()
hımm sizinkinin de maşallahı varmışmemnun oldum..isim vermekten yana değilim pek ama özelden söylüyorumm..burdaki yazıların asla silinmeyeceği yazıyor ondan dolayı neme lazım hep abzurt şeyler beni bulurr...bu arada isminin gözde olmasına ayrı bir sevindim
inş. bakalımmm hayırlısı diyelim...ben 23 yaşındayım 18 yaşıma yeni girmiştim nişanlımla görüşmeye başladığımdaartık bizimkisi ne?löööööööört oluyor bilmiyorum
![]()