2012' de yazın evlenecekler

hımm sizinkinin de maşallahı varmış :nazar: biz de ben 18 yaşındayken tanıştık :69:

:16: ayrı bir seviyorum uzun süre flört edip sonu mutlu sonla biten ilişkileri..çünkü onca sene her şey öle güllük gülistanlık geçmiyorrrr... kahrını da çekiyor sefasını da sürüyor ama hep birlikte oluyor gene el ele.. :16:

:16: ayrı bir seviyorum uzun süre flört edip sonu mutlu sonla biten ilişkileri..çünkü onca sene her şey öle güllük gülistanlık geçmiyorrrr... kahrını da çekiyor sefasını da sürüyor ama hep birlikte oluyor gene el ele.. :16:

ayyynen öyle, hatta geçen gün konusu geçti, kızlar bildiği için benim flöööört süremi, şaşırıyorlardı haliyle :37:
ben de şunu söylemiştim,
hani evliliğin kriz periyodları varmış ya, bizim gibi uzun flööööört dönemleri geçirenler, evliliğin o krizlerinden de atlatıyoruz aslında birkaç tane
aynı evde yaşamak dışında herşeyi yaşıyoruz çünkü, ölümler-doğumlar-askerlikler-mezuniyetler-iş sevinçleri-iş değişiklikleri-türlü üzüntüler-türlü kavgalar-tartışmalar-kişilik değişiklikleri-bunlara adapte olma-alışma gibi evlilik kaoslarını bile bu uzun flörtlerde yaşayıp deneyimliyorsun..
yani bu da farklı bir avantaj aslında benim gibiler için..
en azından böyle düşünüyorum :16:

ayyynen öyle, hatta geçen gün konusu geçti, kızlar bildiği için benim flöööört süremi, şaşırıyorlardı haliyle :37:
ben de şunu söylemiştim,
hani evliliğin kriz periyodları varmış ya, bizim gibi uzun flööööört dönemleri geçirenler, evliliğin o krizlerinden de atlatıyoruz aslında birkaç tane
aynı evde yaşamak dışında herşeyi yaşıyoruz çünkü, ölümler-doğumlar-askerlikler-mezuniyetler-iş sevinçleri-iş değişiklikleri-türlü üzüntüler-türlü kavgalar-tartışmalar-kişilik değişiklikleri-bunlara adapte olma-alışma gibi evlilik kaoslarını bile bu uzun flörtlerde yaşayıp deneyimliyorsun..

bazen bende insanların sıkıntılarına bakıyorum bniz olsak ne yapardık diyorum nasıl davranırdık ..biz artık tanıyoruz birbirimizi diyorummm ne bilim uzun yılların vermiş olduğu rahatlıkla bir ohhhh çekiyorum :)

kızlar şu vitrinlere konulan kristal takmları varya onlardan sordum dün 350 fln dedi çok pahalı geldi bende onların spotlarını arıyorum nerde bulabilirm...sadece şarap bardağı viski ve bira bardağı sürahisini fln istiyorum

bazen bende insanların sıkıntılarına bakıyorum bniz olsak ne yapardık diyorum nasıl davranırdık ..biz artık tanıyoruz birbirimizi diyorummm ne bilim uzun yılların vermiş olduğu rahatlıkla bir ohhhh çekiyorum :)

aynen öyle.. herşeyde bir hayır vardır ya, bizim için iyisi güzeli de böylesiymiş demek ki:8:
sanki benim içim de kafam da daha rahat böyle :16:

ben de şunu söylemiştim,

Aynen gazocum katılıyorum olaylara bakıs açımız daha farklı ben artık herseyini biliyorum oda benim aileler zaten hep içiçe neye kızacagımı biliyor biz o kriz dönemlerini inş. daha kolay atlarız ama yinede bilemeyiz aynı evin içindeyken durumlar nasıl olur

$252397_10150218496583768_598233767_7371758_797525_n.webp$255082_10150218496708768_598233767_7371760_3595609_n.webp$263582_10150218497578768_598233767_7371774_3964862_n.webp

kızlarr bu masa örtüsü kapağı ve broşu ile 50 tl ye satılıyorr ve çok beğendim sizce nasıl peçete tkm ile satın alsam perdesi fln da olsa nasıl olurr?

Yok ya bunun bana garazi var kafamı duvarlara vurmak istiyorummmmmmmmmm server hata veriyo ekletmiyo :(((:43::43::43:
ay ay ay ticker ını sevinnler seniinnn :70::9:

Aynen gazocum katılıyorum olaylara bakıs açımız daha farklı ben artık herseyini biliyorum oda benim aileler zaten hep içiçe neye kızacagımı biliyor biz o kriz dönemlerini inş. daha kolay atlarız ama yinede bilemeyiz aynı evin içindeyken durumlar nasıl olur
öyle tabi, Rabbim hepimizin sonunu hayırlı etsin inş. :70:

Eki Görüntüle 272727 Eki Görüntüle 272728 Eki Görüntüle 272729

kızlarr bu masa örtüsü kapağı ve broşu ile 50 tl ye satılıyorr ve çok beğendim sizce nasıl peçete tkm ile satın alsam perdesi fln da olsa nasıl olurr?
çok ciciymiş, özellikle peçeteleri
eğer perdesiyle falan yaptırırsan tam böyle country house tarzı sıcak bir mutfağın olur heralde :70:

Mikemmellllll olurrr pecetelik ve perdesi nekadar mış peki??birde başka renkler mevcutmu canım

evet renk ve desenleri var ama tkm fiyatını bende msj atıp sordum bakalım cvp gelsinde size de yazarım..şöyle 250 fln dese alırım yaa ama sadece perdesine 195 istemişti herhalde

evet renk ve desenleri var ama tkm fiyatını bende msj atıp sordum bakalım cvp gelsinde size de yazarım..şöyle 250 fln dese alırım yaa ama sadece perdesine 195 istemişti herhalde

Walla tam hayalimdeki mutfak turkuaz mavili beyazlıda cok güzel olur yada parlement mavisi ve beyazlı haber ver canım uygun olursa bende yaptırırım nerde buldun buarada:))

Walla tam hayalimdeki mutfak turkuaz mavili beyazlıda cok güzel olur yada parlement mavisi ve beyazlı haber ver canım uygun olursa bende yaptırırım nerde buldun buarada:))

facede ekledimm bu topikde emyay die bir arkadaşım var o önermiştii...
bende lilapause önerdim..aynen desenleri fln benmide tam istediğim gibi ahh bu para :24:

Nedemek canım güle güle kullan bizide cagır elinden yiyelim dimi kız gazo :46::46::56::56:
ayyyyyyyyyy keşkeeeeeee canımmm keşkeeeeeeee gelebilsenisss yaaaa :13::13:
ah ne demeekkk, ben bişe yapmadım ki kız :9:
güle güle kullan rosamm :71:
kısssssss nasıl bişy yapmadın psikopata bağlamıştımmm :27:gözümün önündeki müşteri hizmetleri numarasını sen gözümee soktun sayende sipariş verdim ayolll o yüsdenn sana iki kalpli kekkkkk tatlımmmmm:9::9::9::9:
Eki Görüntüle 272727 Eki Görüntüle 272728 Eki Görüntüle 272729

ayyyy çok hoş masa örtüsüüü yaa valla tam country tarzııııı bayılıorum ben bu tarza forumda bi arkadaşın evi bu tarzda döşenmişti bayılmıştım o eve yaaa görmelisinis çok şirin bi evdiii al kıs alll:6::6::6:

ay ay ay ticker ını sevinnler seniinnn :70::9:

öyle tabi, Rabbim hepimizin sonunu hayırlı etsin inş. :70:

çok ciciymiş, özellikle peçeteleri
eğer perdesiyle falan yaptırırsan tam böyle country house tarzı sıcak bir mutfağın olur heralde :70:

country house derken? what dedin gulümmm :))))

ayyyyyyyyyy keşkeeeeeee canımmm keşkeeeeeeee gelebilsenisss yaaaa :13::13:

kısssssss nasıl bişy yapmadın psikopata bağlamıştımmm :27:gözümün önündeki müşteri hizmetleri numarasını sen gözümee soktun sayende sipariş verdim ayolll o yüsdenn sana iki kalpli kekkkkk tatlımmmmm:9::9::9::9:

ayyyy çok hoş masa örtüsüüü yaa valla tam country tarzııııı bayılıorum ben bu tarza forumda bi arkadaşın evi bu tarzda döşenmişti bayılmıştım o eve yaaa görmelisinis çok şirin bi evdiii al kıs alll:6::6::6:

komple ev bu desenlerle beni bayar da mutfağımda böle olsun istiyorum...oturma odam siyah beyazz araya deniz mavisi aksesuarlarrrr beyaz amerikan kapılar...

pembeli banyommm....beyaz morrr yatak odam....Allahım sana geliyorummmm..... :16:

Back
X