2012' de yazın evlenecekler

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ya ben çok mu zor beğeniyorum anlamıyorum bakıyorum arastıryorum ama gelin başları pek hoşuma gıtmıyor ya da herkese ayrı yakışıyor açık ıstemıyorum saçımı dugunde topuzda üsten alttan yakışırmı bılemıyorumkı cok mu basıt durur fıkırlerınızı alayım?
canım benim bende çok zor beğenerim herşeyi incelerim herşeyi araştırırım ve saç konusunda da bende çok kararsızım saç yapını ve yüz şekline göre değişir. mesela, $149140_454646062020_203634867020_5920840_2639769_n.webp$150080_454621917020_203634867020_5920711_4733890_n.webp$150267_454623192020_203634867020_5920731_7248363_n.webpEki Görüntüle 272817

Walla canım bende arada bakıyorum ama söyle söleyim gelinlik belli olmadan cokda nasıl model olcagını netlestiremiyorum ama kafamda oturttum bende acık istemiyorum cok dogal önlerden su dalgası dagınık bir topuz aralara kır cicekleri dogal beyaz oluyo ya adını tam bilmiyorum hatta yapabilirse taç da olabilir kır çiceklerinden cok mutlu olurum :)) kır düğünü olcagından kaldırır sanıırm sizce olu mu??

evet cnm benım gelınlık de tam netleşmedı kafamda yanı tabıkı az cok nasıl bir şey istedgımı bılıyorum sade olsun ıstyorum kabarık.cok ıyı dusunmssn ben ole bı model görmştm bulablrsem fıkır olsn dıye hemen koyucam buraya fotoyu cnm

evet cnm benım gelınlık de tam netleşmedı kafamda yanı tabıkı az cok nasıl bir şey istedgımı bılıyorum sade olsun ıstyorum kabarık.cok ıyı dusunmssn ben ole bı model görmştm bulablrsem fıkır olsn dıye hemen koyucam buraya fotoyu cnm
Çok sevinirim walla canım :34::34:

tatlım modeller cok guzel yuz seklıne göre degısıyor haklısın gamzenın model cok sade ve kıbar durms
evet canım bende bu yola ilk girdiğimde gamzenin saç modelini çok beğenmiştim ama gelinlik modeline de göre de değişir tabi. benim saçlarım çok uzun değil ve çok gürde değil tatlım:23:bakalım topuz çok yakışır bana ama içimize en sinen modeli yaptırma arayışlarımız şimdiden başladı:42:

evet canım bende bu yola ilk girdiğimde gamzenin saç modelini çok beğenmiştim ama gelinlik modeline de göre de değişir tabi. benim saçlarım çok uzun değil ve çok gürde değil tatlım:23:bakalım topuz çok yakışır bana ama içimize en sinen modeli yaptırma arayışlarımız şimdiden başladı:42:

benım saclarım sıyah cnm uzun ve gür muhtemelen üsten sade bır topuz yakışır ama ıste tam da karar veremıyorum bakıyorum modellere

anladım canımcım birde model beğensek kuaför yapabilecek mi?:26: ayy herşey sorun :52::52::52::52::52::52:
aynen yaaaaaaaaaaaaaf:1: :1: inş herşey istedgımız gb olur nişanda dagnık topuz yaptrdm aslında fena olmadı ama ben daha hafif istemştm kuafrlerede guvenılmıyor
Hıhhh işte bu dediğim beyaz kır çicegi yaşa be caglacım:32::32:

tahmın etmstm cnm bence cok guzel olur:52::52:

selam kızlar ben geldım fatma gulun sucuna bakıyorum bı yandan:61:

su dizi bıtsın markete gıdıp pepsı max alacam:68: aksam cok uyumusum gelın baslarını gördum cok guzel caglacım bende o sekıl bı topuz yaptracam.

yada sadce kucuk kucuk bukle yaptırcam, bırde ınce bı taç takacam o kadar.

saclarım cok uzunken kucuk bır topuz yaptırmam,

benımkısı uzun saclarımı cok sevıyor ufak bır topuz yapsam cıldırır adam :61::52::52::52::52:

bu nasıl bizzate kelebek hastası olaraktan böle bişi yapsam nasıl olur acepp :34::

Eki Görüntüle 272824
olabilir cnm farklılık katarsın yakışır emınımki
selam kızlar ben geldım fatma gulun sucuna bakıyorum bı yandan:61:

su dizi bıtsın markete gıdıp pepsı max alacam:68: aksam cok uyumusum gelın baslarını gördum cok guzel caglacım bende o sekıl bı topuz yaptracam.

yada sadce kucuk kucuk bukle yaptırcam, bırde ınce bı taç takacam o kadar.

saclarım cok uzunken kucuk bır topuz yaptırmam,

benımkısı uzun saclarımı cok sevıyor ufak bır topuz yapsam cıldırır adam :61::52::52::52::52:
hg tatlımmmmm. guzel olurrrrr senın saclar hangı renk?:52::52:

ben geldiiiiiiiimmmmmm :10:

:70: :70: sultan nerelerde acaaaaaaaaaaaab
dışarıda hava alıyordur veya telefon kulağında ateşten yanıyodur :23::23:

Duydum ki aksam muhabbetleri burda baskaymıs kostum geldim :32: nasılsınız hatunlar görüsmeyeli:49:
canım hoşgeldin :71:
daha çok gece damlıyo hatunlar buraya, hani çok daha geç saatlerde coşuyo diyebiliriz topik için :9:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ya ben çok mu zor beğeniyorum anlamıyorum bakıyorum arastıryorum ama gelin başları pek hoşuma gıtmıyor ya da herkese ayrı yakışıyor açık ıstemıyorum saçımı dugunde topuzda üsten alttan yakışırmı bılemıyorumkı cok mu basıt durur fıkırlerınızı alayım?
canım nişanlınla aranda boy problemi yoksa eğer, gelinliğin modeline göre istediğin saçı yaptırırsın ya, tabi duvağının modeli de önemli
bunlara göre düşünmek lazım saçı :112:

Walla canım bende arada bakıyorum ama söyle söleyim gelinlik belli olmadan cokda nasıl model olcagını netlestiremiyorum ama kafamda oturttum bende acık istemiyorum cok dogal önlerden su dalgası dagınık bir topuz aralara kır cicekleri dogal beyaz oluyo ya adını tam bilmiyorum hatta yapabilirse taç da olabilir kır çiceklerinden cok mutlu olurum :)) kır düğünü olcagından kaldırır sanıırm sizce olu mu??
kır düğünü için en güzel saçı düşünmüşsün niyum,
ama şunu söyliyim aralara atılan çiçekler zaten yapılıyo, eğer yaptırabilirsen taze kır çiçeklerinden taç muhteşem oluuurr :69::69:

aşkım benden sadece 6-7 cm uzun, e az bir miktar da olsa topuk olacak, e üstüne bir de kocaman topuz yaptıramicam ben maalesef :50:
gelinliğimi seçeyim de, ona göre bir model düşünücem artık.. :21:
bu arada ben nişanımda dağınık yaptırdığım için düğünde toplu bir topuz istiyorum :69:

Son düzenleme:

daha çok gece damlıyo hatunlar buraya, hani çok daha geç saatlerde coşuyo diyebiliriz topik için :9:

canım nişanlınla aranda boy problemi yoksa eğer, gelinliğin modeline göre istediğin saçı yaptırırsın ya, tabi duvağının modeli de önemli

ama şunu söyliyim aralara atılan çiçekler zaten yapılıyo, eğer yaptırabilirsen taze kır çiçeklerinden taç muhteşem oluuurr :69::69:
aşkım benden sadece 6-7 cm uzun, e az bir miktar da olsa topuk olacak, e üstüne bir de kocaman topuz yaptıramicam ben maalesef :50:
bende yenı geldım yok canım benımkı benı aramadı ama elı kulagında tlfn caldı calacak bu saatlerı baslarız bız :1:

bugun butun gun evdeydım cıldırcam fatmagul bıtsın belkı arkdsma gıderım evı bıze cok yakın :61:

sen ne yaptın nasıldı gunun ?

Gasolinem hoşgeldinnnnn:124: :124: nişanlım benden çok çok uzun değil tabıkı arada fark var ama işte üstten topuz yakışırmı bana bılemedım :123: :123:

işte az önceki kelebek cok büyük ama ya kelebek objeli bişiler olucak yada kır ciceklerinden taç hadi bakalım kızlar arayısa bulursanız gözünüze çarparsa bekliyorum fotolarınızı :16:

bu arada ben nişanda dağınık dalgalı yaptırmıştım saçımı, o yüzden sanırım düğünde sımsıkı toğuz istiyorum :69:

Back
X