2012' de yazın evlenecekler

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm :D kızlar gelnliği diktirmeye erken değil mi daha ekimdeyiz....

hosgeldın cnım bende gelınlıgımı son anda alacaklardanım

hıc dusunmuyorum gelınlıgımı canım suan dıktırırmıyım yoksa alırmıyım bılemıyorum ozamankı duruma bakar.

yok canım straplez olmaz, hem benimki istemez, hem de ben de rahat edemem straplezle :25:
artık uygun bir model bulmaya çalışacağım :26:

aynen öyle canım ya, o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ben de, şimdi tastamam iyi olayım ki hafta sonu yavruşumla rahat rahat gezeyim :69::69: :10::10:

dogru canım, benım nısanlımda ıstemıyor acık olmasını gelınlıgımın.

sen kendın ıcın uygun ıcın gelınlıgı bulursun emınım ıstesen annene bıle dıktrebılırsın:21:

hımmm anladım canım:1: sen hafta sonu senınkıyle bulusacagn energı depoluyorsun:52::52::52::1:

kızlar erken daha gelinlik diktirmeye yaaaaaa.... bir de nişan fotolrınızı koysanıza bakalım kim ne giymiş :D:D:D

canım benım resımlerı yokk, turkıyedeler:1: sadce bı kac tene resımımız var tlfnda

evet burda sılınmıyor msjlar, koysak bı dert koymasak bı der:1:

[SUB][SUB][/SUB][/SUB]

Evet kızlar gelinlik düşünceleriz nedir esas buda önemli bikac ay sonra diktirceksek baslamamız lazım

kısın gelınlıkler ucuz olur dıye duymustum bence bu cok guzel bır ımkan ıstedıgını gelınlıgı cok uygun fıyata getrebılırsınız ama ben yazın alırım hazıran gıbı:61:

kısın gelınlıkler ucuz olur dıye duymustum bence bu cok guzel bır ımkan ıstedıgını gelınlıgı cok uygun fıyata getrebılırsınız ama ben yazın alırım hazıran gıbı:61:
Ben bir moda evinle görüstüm düğünüm haziranda eger diktirceksen 4-5 ay önceden baslaman lazım dedi iyice sorunsuz olmasını istiyorsan son düğünden birkac hafta öncede bi prova yapıp teslim ediyormus eger satın alcaksanda kısın fiyatlar cok uygndur ozman cok güzel modelleri bulabilirsin ucuza dedi bende diyorum ocak subat gibi bakınayım bi piyasaya işte bu deyip aşık olcagım bişi cıkarsa alır kaldırırım kenara :))

dogru canım, benım nısanlımda ıstemıyor acık olmasını gelınlıgımın.

sen kendın ıcın uygun ıcın gelınlıgı bulursun emınım ıstesen annene bıle dıktrebılırsın:21:

hımmm anladım canım:1: sen hafta sonu senınkıyle bulusacagn energı depoluyorsun:52::52::52::1:
hahhha evet canım onun enerjisini depoluyorum şimdi :9::9:

kızlar öpuyorum sımdılık sızı benımkı arıyorr:52::52::1::1:
görüşürüz canımm baş baş :3::3:

monato uzun mu ıstıyorsun nişan elbısenı kısa mı? fotolar kaldırılmıyor sanırım cnm. benım elbısem uzun fuşya - mürdm karışımıydı. hangı tonlarda dusunuyorsun?

sen aysiradan mı aldın benm arkdaş ınasında giydi öyle bi elbise güzeldi... ben balık düşünüyorum ya da şifon gibi foto eklerim birazdan... ben gelinliği diktirm trftarı değilim kızlar bi arıza çıksa allah korusun ben pimpiriğim yapamam... direkt gidip almam lazım mağazadan... ama nişanlığı diktirrim belki... fotolr gelioooooooooooooo birazdaaaan :D

Eki Görüntüle 272853 $elie saab.webp$nşn çok gzl.webp

3 tane daha vardı ama onları paint yaptım çaldım fotoları buraya yükleyemiyorum :D:D:D ben balık straplez arkdanda haffif kuyruk olsun istiyorum... bir bizimkinin sülale kalabalık bzm nişan salonda olur...

kızlar bu int beni deli etti 1 saatir yazmaya calısyorm sürekli kopuo duruyor ben daha cok delirmeden kacıyorum size iyi muhabetler öpüyorum hepinizi kib yarın görüsürük...:kkk::kkk:

rosaaammm naber şikeriimmm :8:

Eki Görüntüle 272853 Eki Görüntüle 272854 Eki Görüntüle 272855

3 tane daha vardı ama onları paint yaptım çaldım fotoları buraya yükleyemiyorum :D:D:D ben balık straplez arkdanda haffif kuyruk olsun istiyorum... bir bizimkinin sülale kalabalık bzm nişan salonda olur...
monatocum, 2 ve 3 numaralı elbiseler tam benlik, benim sevdiğim elbiselerden

1. ye bayıldım, diceksin ki madem bayıldın niye tam benlik demiyosun, demiyorum daha doğrusu diyemiyorum, çünkü benim totoşla bu giyilmez ondan :9: yoksa 1.ye bayıldım, bence kesinlikle bundan diktirmelisin ama tabi renklisini

bu arada paint ten resim kaydederken dosya biçimini jpeg olarak seç, bmp olarak kaydedersen buraya ekleyemezsin o resmi :112:

iyiyiimmm canikommm...qesdim qeldiimm :21::21:sen ne ettiinn ? eşraff toplanmamışş dahaa:9::9::9:

hiç şeker, bıcı bıcı ettim geldim :21:
heee daha pek kimse gelmedi, aslında bu vakitlerde düşmeye başlamaları lazımdı ama yoklar henüz :20:

Eki Görüntüle 272853 Eki Görüntüle 272854 Eki Görüntüle 272855

canım bunların hepsı bır bırınden guzel ama ıkı numara tam benlık :1: ıkı numaralı elbısenın aynısını fusya tonlarında dıktrırp gıyceksın prensesler gıbı olursun:34:

Back
X