2012' de yazın evlenecekler

Eki Görüntüle 272907 Eki Görüntüle 272908 Eki Görüntüle 272909 Eki Görüntüle 272910 Eki Görüntüle 272911 Eki Görüntüle 272912 Eki Görüntüle 272913 Eki Görüntüle 272914 Eki Görüntüle 272915

kızlar bunların çoğu italyan bi moda evinden.. biri gelinlik rengini değiştirrim diye dşünmüştüm... bu arada başardıııııııııııııııııııııııııııııım gasoline :D
3, 6, 8 çook güzellerrr, hatta 6 nın rengine de bayıldım :16:

Bizden geçti artık da kardeşim evlenicek tavsiye edicem burayı onun heyecanı var :)
gelsin gelsin heyecan burda, hazırlık telaşı burdaa :52:

dogum zor ya canından can cıkıyor kolaymı:52: ben cok korkuyorum gasolınım cok heycanlıyım bırden bısı olsun cok heycanlanırım onun ıcın esımle duzenlı

spora gıtmelıyız,, kontorlerımızı aksatmamalıyız daha da önemlısı anne baba olmak ıcın kurslar varsa onlara katılmalıyız.

bır kız bır oglan senın kıde ıyımıs canım, bı seferde hall edeceksın bu cocuk mevzusunu:1: ne guzel olur ya ıkı tane mıss kokan bebısılerın olacak bırını mavı bırını pembe gıydırırsın herseylerı bır olur:emir_bebek: ne oluyor ya annelık hormanlarımmı devreye gırıyor ne:52:
o kurs işi beni bozar yavru ya, ben gidemem öyle kursa mursa, ben o konulara daha geleneksel yaklaşıyorum galiba :9:

lazım olur tabı ıkız cocuk yapmak öyle kolaymı:1::1::1: tamam tamam sustum

bu arada ben 16 yasımdan berı strıng gıyorum normal kılotola hıc anlasamıyoruz

aldımı da hep bunlardan alırım gundelık ıcın cok rahat:1:
hadi yaa, benim var ama çekmecede öööyle duruyo, biz de onunla hiç anlaşamıyoruz :37:

bende 1 5 ii demiştim :( sadeler dieeeeeeeeeeeee
monatocum hepsi çok güzeller, 1 de zaten 3 ve 6nın tarzındaymış, çok güzel o da
5 te güzel bir kumaş ve renk seçimiyle çok şık olur, o da aslında benim tarzım, göğüs altından drape kemerli, ben çok severim de, genelde insanlar benim beğendiklerimi çok sade bulurlar diye onu söylememiştim :9:

Son düzenleme:
aaaaa o çok hoştu gelinliği... bencede glnlk dediğin biraz kabarık olur ama kabarık olursa sade olcak hem kabarık hem taşlı hoş olmaz... tarlatnla güzel... bende straplez seviorum yaaa.. ama benimkiler biraz mutasıplar bakalım nişanda karışacaklar mı :( ben kınayada muhteşem yüzyıl kaftanları gibi bir şey arayacağım kolları tüllü uzun uzun :D ya da viontelede hani askerin sevgilis vardı ya zeynep tokuş onun elbiseleride güzeldi ;)

hayatım öylede ıste sen zevkıne göre ufak tefek degısıklıkler yapabılırsın ustunde gelınlıgın katları dıkımı rengı kumaşı cok hoşuma gıtmıstı..o benım aklımın kösesınde yazıyor ama suda var aklımda sımdı o gelınlık cok konusuldu ve bır cok kız ondan dıktrmek ıstmıs olabılır gelınlıkcıler bu gelınlıge cok ucuk fıyat söylemesın bı o dusuncesı var yoksa dekoltesı dantelı felan zok zarıftı hanım hanımcık bı gelınlıktı:61: benım esımın tarafıda cok dıkkat eder ben kızları kapalıdır onun ıcın ben mecbur dıkkat edecem straplez gıbı sansım olmaz onlar bısı demeden en ıyısı aılelere uygun bır gelınlık secmek dıye dusunuyorum.
kınaya gelınce canım bence kaftan bındallı benımde hayalım ama ben sadece kına yakılırken gıycem sonra tekrar abıyemı gıyer devam ederım oynamaya yazları cok sıcak olur ben bunalrım o kıyafetın ıcınde hava cok sıcakken yarım saatılıne bı saatlıne ddegısıklık ıyı olur kınada:34:

zevkimiz aynı o zaman gasoline canım benm :D:D kızlar az önce facebook da okuduğum bir yazıyı yazıp bende yatıyorum yarın kpss kursum başlıyor 8de ayakatayım :(

''bu kış akıyoruz gençler @sümük'' :D:D:D ii geceler

kate in gelinliğini mi diyosun? ben de çok beğenmiştim, tam bir kraliyet zerafetiydi o gelinlik...

ben grace kelly gelinliğini de çok beğeniriimm, hatta bayılırım

kapalı ve çok şık gelinlikler onlar yaa :69:
benim kuzenim kapalı, ve kendine grace kelly gelinliğinden diktirdi çok ta yakışmıştııı :52:

evet canım kate dıyorum, sımdı bende baktım grace kellynın gelınlıgıne benımde cok hosuma gıttı sımdı aklım onda da kaldı onu ben bır arastıryım

bende o sekıl bısı gıyerım %90. emınım kuzenınde kuğular gıbı olmustur. sen demı bu tarz bısı dunsursun?

Eki Görüntüle 272907 Eki Görüntüle 272908 Eki Görüntüle 272909 Eki Görüntüle 272910 Eki Görüntüle 272911 Eki Görüntüle 272912 Eki Görüntüle 272913 Eki Görüntüle 272914 Eki Görüntüle 272915

kızlar bunların çoğu italyan bi moda evinden.. biri gelinlik rengini değiştirrim diye dşünmüştüm... bu arada başardıııııııııııııııııııııııııııııım gasoline :D

canım bunlar cok guzel renklerıde cok agır tam bır matmazel olursun artık:1:

zevkimiz aynı o zaman gasoline canım benm :D:D kızlar az önce facebook da okuduğum bir yazıyı yazıp bende yatıyorum yarın kpss kursum başlıyor 8de ayakatayım :(

tamam canım ıyı gecler ıyı derlser görsmek dılegıle:61:

:37::37:
iyi geceler canım :70: :3::3:

hayatım öylede ıste sen zevkıne göre ufak tefek degısıklıkler yapabılırsın ustunde gelınlıgın katları dıkımı rengı kumaşı cok hoşuma gıtmıstı..o benım aklımın kösesınde yazıyor ama suda var aklımda sımdı o gelınlık cok konusuldu ve bır cok kız ondan dıktrmek ıstmıs olabılır gelınlıkcıler bu gelınlıge cok ucuk fıyat söylemesın bı o dusuncesı var yoksa dekoltesı dantelı felan zok zarıftı hanım hanımcık bı gelınlıktı:61: benım esımın tarafıda cok dıkkat eder ben kızları kapalıdır onun ıcın ben mecbur dıkkat edecem straplez gıbı sansım olmaz onlar bısı demeden en ıyısı aılelere uygun bır gelınlık secmek dıye dusunuyorum.
kınaya gelınce canım bence kaftan bındallı benımde hayalım ama ben sadece kına yakılırken gıycem sonra tekrar abıyemı gıyer devam ederım oynamaya yazları cok sıcak olur ben bunalrım o kıyafetın ıcınde hava cok sıcakken yarım saatılıne bı saatlıne ddegısıklık ıyı olur kınada:34:

evet ttlım haklıısın aslında... o zaman sende böyle trf edersin hiç kate falan söyleme :D:D:D snrm bende glnliğime hoş bi omuz detayı bulursam yaparım kapalı olsun die beeeeeeeeeeeeeeeeeeeelki ama :D kaftan kalın olur doğru ama 2 kıyafette gerek var mı bilmiorum ki... boşnak kıyafetleri oluyor onlarada bakarız... ;) hdi ben kaçtım

o kurs işi beni bozar yavru ya, ben gidemem öyle kursa mursa, ben o konulara daha geleneksel yaklaşıyorum galiba :9:

hadi yaa, benim var ama çekmecede öööyle duruyo, biz de onunla hiç anlaşamıyoruz :37:

monatocum hepsi çok güzeller, 1 de zaten 3 ve 6nın tarzındaymış, çok güzel o da
5 te güzel bir kumaş ve renk seçimiyle çok şık olur, o da aslında benim tarzım, göğüs altından drape kemerli, ben çok severim de, genelde insanlar benim beğendiklerimi çok sade bulurlar diye onu söylememiştim :9:

kurs felan bozar dıyorsun yanı:1: ne guzel böyle dusnuyorsan :61:

ben cok ıstıyorum esımle gıtmeyı oda ögrnesın onun ıcınde degısık olur bısıler ögrenır uzman tarafından :1:

ınsan neye alısırsa onunla rahat edıyor bende cok özenırdım bana derlerı bunları felan gıy dıye kuzenlerım bende gıyınce artık onlara alıstım

5 senedır de gıyorum hep cok memnunum:12:

evet ttlım haklıısın aslında... o zaman sende böyle trf edersin hiç kate falan söyleme :D:D:D snrm bende glnliğime hoş bi omuz detayı bulursam yaparım kapalı olsun die beeeeeeeeeeeeeeeeeeeelki ama :D kaftan kalın olur doğru ama 2 kıyafette gerek var mı bilmiorum ki... boşnak kıyafetleri oluyor onlarada bakarız... ;) hdi ben kaçtım

öyle yaparım canım herhalde bıraz dusunuyum heheheh bu gelınlıklerı bız bırkere gıycez nasıl ıstersek öyle olmalı :20:

tamam canım konusuruz yıne bu kına elbıslerını dahaaa cok zamanımız var öptm gule gule

evet canım kate dıyorum, sımdı bende baktım grace kellynın gelınlıgıne benımde cok hosuma gıttı sımdı aklım onda da kaldı onu ben bır arastıryım

bende o sekıl bısı gıyerım %90. emınım kuzenınde kuğular gıbı olmustur. sen demı bu tarz bısı dunsursun?

canım ben geliğimle ilgili pek bi karar vermedim yaa,
nişan elbisemden biliyorum, aklımda olanla gidip denemeye başladığım kıyafetler çok da aynı olmayabiliyo
mesela başka bir elbise vardı kafamda, ama teyzem gidip bakalım hangi elbisenin üzerinde nasıl durduğunu görelim
sonra karar ver dedi
çok da iyi yapmışız şi,mdi onu anlıyorum
gittik fatihteki bütün gelinlikçi abiyeci mağazalara girdik çıktık
bir sürü abiye elbise denedim
sonnunda aklımdakinden çok başka bir eliseye aşık oldum :69
ve anneme onu diktirdim

yani diyeceğim o ki, gelinlik işimde aynı olacak
yani gidicem denicem ve ona göre karar vericem
ama grace kelly tarzı bir gelinliği mutlaka ve mutlaka deneyip üzerimde görmek istiyorum :114::114:
hatta bahsetmişken koyalım resmini de kate in ve grace in :21:

kate
$kol - üst (15).webp

grace - şu yakanın inci düğmelerin zarafetine bakar mısınız yaa (bu arada kuzenim eteği kumaş değil güpür yapmıştı galiba veya tül)
$Grace-Kelly-wedding-dress.webp$60.webp$Grace-Kelly-Bride-790440.webp

Back
X