Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bakıcam hemen pembepembeye merak etdım şimdi![]()
ayyy bence felaket olur açarsa egerevlendıkten sonra sipariş edersin cnm kendı evine gelir
![]()
canım hayırlı olsun öncelikle, inşallah istediğin gibi gönlüne göre bi yer bulursunselam arkadaşlar bende 2012 gelini olcam ama düğün salonu bulabilirsem
...........................
offf napcam bilmiom çok zormuş bu işler yaaaa((
Mayıssssss 5-6 yadaaaa 12-13
![]()
gelinliğimin altınada jartiyermi giysem büstiyer falanmı karar vermedım rahat da etmem lazım
kızlar ben henuz çeyizde iç giyime çok fazla gırmedim3 takımım falan var tam olarak girersem nasıl cıkıcam bılmıyorum valla
![]()
![]()
inşallah cnm benm allah gönlünüze göre versin..![]()
selam arkadaşlar bende 2012 gelini olcam ama düğün salonu bulabilirsem
şimdiden c.tesiler dolmuş yer yok,inciraltında fiyatlar uçmuş hatta bazı yerler sadece yemekli düğün alıyolar delirmiş bunlarrrrrr :S
kaynaklarda bikaç yer baktık........................................
Canım hayırlı olsun şimdiden ben çok yer dolaştım Kaynaklar tarafında tek içime sinen yer Yayla First olmuştu ama orayla anlaşamadık adamların bi dediği bi dediğini tutmadı
En baştan beri aklımda olan Bahhçe vardı bugun itibariyle orayla sözleşmeyi yaptık. Daha önce çok düğüne gittim orda gayet güzeldi. Nyu arkadaşımızda orayla sözleşme imzaladı git bi görüş derim [/QUOTE
aslında bakarsan buca tarafında hiç istemiom düğün yapmak ama inciraltı uçmuş gitmiş bornovalıyım bu taraftada var aslında bikaç yer ama onu da nişanlm pek istemio.benim nişanlımın arkadaşının düğünü de bahhçe de oldu ben gidememiştim ama güzel diyorlar.yayla first te adamların bi dediği bi dediğini tutmadı demişsin nie öle oldu yani ne konuda dengesizlk yaptılar olmazsa yarın oraya da bakalım
Canım hayırlı olsun şimdiden ben çok yer dolaştım Kaynaklar tarafında tek içime sinen yer Yayla First olmuştu ama orayla anlaşamadık adamların bi dediği bi dediğini tutmadı
En baştan beri aklımda olan Bahhçe vardı bugun itibariyle orayla sözleşmeyi yaptık. Daha önce çok düğüne gittim orda gayet güzeldi. Nyu arkadaşımızda orayla sözleşme imzaladı git bi görüş derim [/QUOTE
saol canım hepimiz için hayırlısı inş. aslında bakarsan buca tarafında hiç istemiom düğün yapmak ama inciraltı uçmuş gitmiş bornovalıyım bu taraftada var aslında bikaç yer ama onu da nişanlm pek istemio.benim nişanlımın arkadaşının düğünü de bahhçe de oldu ben gidememiştim ama güzel diyorlar.yayla first te adamların bi dediği bi dediğini tutmadı demişsin nie öle oldu yani ne konuda dengesizlk yaptılar olmazsa yarın oraya da bakalım
cnm jartiyer giydgn zaman çorap giymek zorunda oluorsun onuda pek tavsiye etmıorlar ayağı terletıormuş naylon oldugu için..ama giyerm dersen güzel bir seçim olablr :)
bende iç geyim pek almadm yaww....:26:
cnm rahat edemem muhtemelen jartıyerlekızlar bişey sorcam size .. nisan ayında balayı için neresi olur sizce?deniz kum güneş olmıcagı kesin zaten.. :s sezon açılmıor ki ya ...pff...