• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

selam arkadaşlar bende 2012 gelini olcam ama düğün salonu bulabilirsem :(
şimdiden c.tesiler dolmuş yer yok,inciraltında fiyatlar uçmuş hatta bazı yerler sadece yemekli düğün alıyolar delirmiş bunlarrrrrr :S
kaynaklarda bikaç yer baktık oraları da 5000 tl bundan ucuzunu da bulamam kır düğünü istiyorum çünkü ama düğün sezonu kapandı düğünleri nasıl yapıolar müzik ii mi hiçbşi bilmeden karambole salon tutcam mecburen. gezen bilen arkadşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
bende bildiklerimi sizinle paylaşayım;

inciraltında izzet garden'a gitik ben orda geçen ay en yakın ark düğününe gitim çok beğendim eğlencesi organizasyonu süperdi hiçbi aksilik yaşanmadı ve herkes memnun çıktı salondan.arkadaşlar 5000 tl ye tuttular 450 kişilik pasta kola fiyatıydı.orayı tutarım die bi hevesle gittim önce ctesilerin dolduğunu duydum yıkıldım bi tel 2 haziran c.tesi boş onun için de 400 kişi ye 6500 istediler.eğer bayramdan sonra yani 25 ağustos c.tesi olursa da 7500 istediler yıkıldım resmen.
şehri garden a gitik adamlar pasta kola düğün yapmıolarmış illa yemekli olcak o da kişi başı 70 den başlıo :)

kaynaklarda aşk olsuna baktık kır bahçesi 1 de sandalyelern lake olması hoşuma gitti plastik giydirme sandalye deil yani.5000 tl istediler herşey içinde kuru pasta ikramı da dahil.ordan birlik otele gittik orası biraz daha pahalı ordan bi tanıdık aşk olsundan 2 çiftn geçen sene orayı iptal ettirdklerinden bahsetti düğün sezonu açılınca düğüne bakmaya gitmişler beğenmemişler eğlencesini servisini fln böylece orayı da eledik.yarın da havuzbaşı erolun yeri die bi yer önerdi oraya bakcaz bakalım orası da 16 haziranda sadece boş yeri varmış.
offf napcam bilmiom çok zormuş bu işler yaaaa :(((

...........................
offf napcam bilmiom çok zormuş bu işler yaaaa :(((
canım hayırlı olsun öncelikle, inşallah istediğin gibi gönlüne göre bi yer bulursun :70:

burada izmirli arkadaşlar var, hatta bahçe diye biyer var ki, bak ben bile öğrenmişim İstanbullu olarak, sözleşmesini yapan bile var :9::9:
onlar sana yardımcı olacaklardır :112:

kızlar ben henuz çeyizde iç giyime çok fazla gırmedim :1: 3 takımım falan var tam olarak girersem nasıl cıkıcam bılmıyorum valla :1: :1:

gelinliğimin altınada jartiyermi giysem büstiyer falanmı karar vermedım rahat da etmem lazım

cnm jartiyer giydgn zaman çorap giymek zorunda oluorsun onuda pek tavsiye etmıorlar ayağı terletıormuş naylon oldugu için..ama giyerm dersen güzel bir seçim olablr :)

kızlar bişey sorcam size .. nisan ayında balayı için neresi olur sizce?deniz kum güneş olmıcagı kesin zaten.. :s sezon açılmıor ki ya ...pff...

şimdiden c.tesiler dolmuş yer yok,inciraltında fiyatlar uçmuş hatta bazı yerler sadece yemekli düğün alıyolar delirmiş bunlarrrrrr :S
kaynaklarda bikaç yer baktık........................................

Canım hayırlı olsun şimdiden ben çok yer dolaştım Kaynaklar tarafında tek içime sinen yer Yayla First olmuştu ama orayla anlaşamadık adamların bi dediği bi dediğini tutmadı
En baştan beri aklımda olan Bahhçe vardı bugun itibariyle orayla sözleşmeyi yaptık. Daha önce çok düğüne gittim orda gayet güzeldi. Nyu arkadaşımızda orayla sözleşme imzaladı git bi görüş derim

Canım hayırlı olsun şimdiden ben çok yer dolaştım Kaynaklar tarafında tek içime sinen yer Yayla First olmuştu ama orayla anlaşamadık adamların bi dediği bi dediğini tutmadı
En baştan beri aklımda olan Bahhçe vardı bugun itibariyle orayla sözleşmeyi yaptık. Daha önce çok düğüne gittim orda gayet güzeldi. Nyu arkadaşımızda orayla sözleşme imzaladı git bi görüş derim
[/QUOTE

aslında bakarsan buca tarafında hiç istemiom düğün yapmak ama inciraltı uçmuş gitmiş bornovalıyım bu taraftada var aslında bikaç yer ama onu da nişanlm pek istemio.benim nişanlımın arkadaşının düğünü de bahhçe de oldu ben gidememiştim ama güzel diyorlar.yayla first te adamların bi dediği bi dediğini tutmadı demişsin nie öle oldu yani ne konuda dengesizlk yaptılar olmazsa yarın oraya da bakalım

[/QUOTE

saol canım hepimiz için hayırlısı inş. aslında bakarsan buca tarafında hiç istemiom düğün yapmak ama inciraltı uçmuş gitmiş bornovalıyım bu taraftada var aslında bikaç yer ama onu da nişanlm pek istemio.benim nişanlımın arkadaşının düğünü de bahhçe de oldu ben gidememiştim ama güzel diyorlar.yayla first te adamların bi dediği bi dediğini tutmadı demişsin nie öle oldu yani ne konuda dengesizlk yaptılar olmazsa yarın oraya da bakalım

cnm jartiyer giydgn zaman çorap giymek zorunda oluorsun onuda pek tavsiye etmıorlar ayağı terletıormuş naylon oldugu için..ama giyerm dersen güzel bir seçim olablr :)

bende iç geyim pek almadm yaww....:26:

kızlar bişey sorcam size .. nisan ayında balayı için neresi olur sizce?deniz kum güneş olmıcagı kesin zaten.. :s sezon açılmıor ki ya ...pff...
cnm rahat edemem muhtemelen jartıyerle :1: baklm o gunler gelsn karar veririz artk. nisan ayında alanyada kum güneş yavaştan başlar cnm bılıyosun oralar sıcak yerler .Denize havuza gırmem önemli değil dersen eger AĞVA PARADİSE derim.Bugün aradım kişi başı 1oo tl dedı kahvaltı akşam yemegı ve faaliyetler içinde fakat aralık ayı ıcın gecerlı sanırım normlde biraz daha tuzlu

Back
X