• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

kızlar bişey sorcam size .. nisan ayında balayı için neresi olur sizce?deniz kum güneş olmıcagı kesin zaten.. :s sezon açılmıor ki ya ...pff...

canım en sıcak yer antalya olur o dönemde.izmirde oturuom ama aslen alanyalıyım o yzden biliyorm nisanda turistler gelmeye başlıolar alanyaya

saol canım hepimiz için hayırlısı inş. aslında bakarsan buca tarafında hiç istemiom düğün yapmak ama inciraltı uçmuş gitmiş bornovalıyım bu taraftada var aslında bikaç yer ama onu da nişanlm pek istemio.benim nişanlımın arkadaşının düğünü de bahhçe de oldu ben gidememiştim ama güzel diyorlar.yayla first te adamların bi dediği bi dediğini tutmadı demişsin nie öle oldu yani ne konuda dengesizlk yaptılar olmazsa yarın oraya da bakalım

Pınarbaşı taraflarına baktın mı canım
İnciraltındaki mekanlara yıkım kararı geldiği için o kadar yüksek fiyatları
Yayla First'e hiç bulaşmayın derim

Pınarbaşı taraflarına baktın mı canım
İnciraltındaki mekanlara yıkım kararı geldiği için o kadar yüksek fiyatları
Yayla First'e hiç bulaşmayın derim

ah ah bakmaz mıym canım yaa pınarbaşındaki o iğrenç mekanlar için bile 6500 dediler kafayı çizcektim.oraya 6500 verceğime gider inciraltı izzet garden da 2 haziran da 6500 e yaparım daha iyi ve işin ilginci 2012 düğün sezonunda hiç boş c.tesi yok taa ekime kdr.zaten bakmışsan biliosundr pınarbaşında bi girişteki artemis fena deil oraya sordum sadece diğerleri berbat ve nişanlım şirinyerde oturuo onlara çok uzak kalcak.kaynaklar da başka nerelere baktınız havuzbaşı erolun yeri ne baktınız mı yada aşk olsun a fln ?

kızlar ben henuz çeyizde iç giyime çok fazla gırmedim :1: 3 takımım falan var tam olarak girersem nasıl cıkıcam bılmıyorum valla :1: :1:
canım ben de çok bişe almadım, ama alıcam :23:
hatta benim çeyiz listemin bir kalemi de 'pijama-seksi gecelik-çamaşır' :23::23:
ama özel şeyleri netten alamıyorum yaa ancak pijama, gecelik falan alabilirim
fazlasını (:23:) ancak mağazadan kendim alabilirim :1:
onu da artık ya yavaş yavaş alırım yada düğüne yakın gider topluca bir seferde alabilirim, loya dan almayı planlıyorum :10:

gelinliğimin altınada jartiyermi giysem büstiyer falanmı karar vermedım rahat da etmem lazım
aa geçen gece sultanım sormuştu da bana galiba cevap yazmayı unutmuştumm :17:

ya jartiyerle ilgili çok şey okudum ben bu forumda :26:
kimisi diyoki mutlaka giymeniz lazım, eşiniz gelinliği çıkardığı anda siz harika görünüyorsunuz kocanızın dibi düşüyo diyo :9:
kimisi diyoki hiç rahat değil düşüyo falan, ki artık silikonluları var düşmüyo zaten
ama işte o çorap meselesi biraz sıkıntı olabilir belki
kimisi de diyo ki, eve gidince zaten terli terli bişey yapamazsınız, güzel bir çamaşır takımı giyersiniz, eşiniz gelinliğinizi çıkarır, siz de duşa girersiniz, çıkınca giyersiniz jartiyeri o zaman da süper olur diyen var
var da var yani canım benim :9::9:

ben zaten alacağım, gelinliğin altına giymeyi istiyorum ama beyaz çorap oluyo sanırım onda, e beyaz çorabı da hayatta giymem:25:
o yüzden daha sonraki bir gece de giyip sürpriz yapabilirim diye düşünüyorum
ama fikrim değişir düğünde de giyebilirim, benim sağım solum pek belli olmaz, o güne yakın bir zamanda karar veririm ben :37:

cnm rahat edemem muhtemelen jartıyerle :1: baklm o gunler gelsn karar veririz artk. nisan ayında alanyada kum güneş yavaştan başlar cnm bılıyosun oralar sıcak yerler .Denize havuza gırmem önemli değil dersen eger AĞVA PARADİSE derim.Bugün aradım kişi başı 1oo tl dedı kahvaltı akşam yemegı ve faaliyetler içinde fakat aralık ayı ıcın gecerlı sanırım normlde biraz daha tuzlu

tabi cnm o günler bı gelsinde onlar ufak detaylar :) cnm daha önce nisanın son haftası antalyaya gitmiştim ama deniz buz gıbıydı gırememiştim..o yuzden otelin güzel olmasını ıstıorum.kapalı havuzu falan olabılır.balayı konseptli olabilir..dedgn yere şimdi bi bakym cnm.

kızlar bişey sorcam size .. nisan ayında balayı için neresi olur sizce?deniz kum güneş olmıcagı kesin zaten.. :s sezon açılmıor ki ya ...pff...
güneye gidin bence, nisan ayında oralarda deniz güneş kum nisan ayında başlar diye tahmin ediyorum ama :24:

edit : gerçi sen gitmişsin ve soğukmuş, tamam geri aldım :))

Kızlar morhipoda alşverş yapanınz var mı guvenılır mı?
canım morhipo açıldığında mail gelmişti bana, bakmıştım o zamanlar
alışveriş yapmadım ama boyner grubuna ait, dolayısıyla güven problemi olmaz o sitede :112:
bişey mi beğendin canım ordan?

Son düzenleme:
canım ben de çok bişe almadım, ama alıcam :23:
hatta benim çeyiz listemin bir kalemi de 'pijama-seksi gecelik-çamaşır' :23::23:
ama özel şeyleri netten alamıyorum yaa ancak pijama, gecelik falan alabilirim
fazlasını (:23:) ancak mağazadan kendim alabilirim :1:
onu da artık ya yavaş yavaş alırım yada düğüne yakın gider topluca bir seferde alabilirim, loya dan almayı planlıyorum :10:

aa geçen gece sultanım sormuştu da bana galiba cevap yazmayı unutmuştumm :17:

ya jartiyerle ilgili çok şey okudum ben bu forumda :26:
kimisi diyoki mutlaka giymeniz lazım, eşiniz gelinliği çıkardığı anda siz harika görünüyorsunuz kocanızın dibi düşüyo diyo :9:
kimisi diyoki hiç rahat değil düşüyo falan, ki artık silikonluları var düşmüyo zaten
ama işte o çorap meselesi biraz sıkıntı olabilir belki
kimisi de diyo ki, eve gidince zaten terli terli bişey yapamazsınız, güzel bir çamaşır takımı giyersiniz, eşiniz gelinliğinizi çıkarır, siz de duşa girersiniz, çıkınca giyersiniz jartiyeri o zaman da süper olur diyen var
var da var yani canım benim :9::9:

ben zaten alacağım, gelinliğin altına giymeyi istiyorum ama beyaz çorap oluyo sanırım onda, e beyaz çorabı da hayatta giymem:25:
o yüzden daha sonraki bir gece de giyip sürpriz yapabilirim diye düşünüyorum
ama fikrim değişir düğünde de giyebilirim, benim sağım solum pek belli olmaz, o güne yakın bir zamanda karar veririm ben :37:

yavas yavas iç giyimede baslarız artık tatlım :1:
bana kalırsa jartıyerle rajat edemeyz ayakkabı ve iç giyim çok önemli düğünde cnm ben nişanda mahvoldum ayaktan :1: :1: bellı etmemeye calıstım ta ki apartmanı görene kadar:9::9::9:
sonradan gıyelım bence zaten cıkacak ustmzden duş falan mecbur. Sen karar verınce bana da soyle o kısım karısık tam netleştiremedım yada guzel bir takım falan gıycez ıcımıze.. duştan sonra jartıyer poffffffffffffff:1::1:

ah ah bakmaz mıym canım yaa pınarbaşındaki o iğrenç mekanlar için bile 6500 dediler kafayı çizcektim.oraya 6500 verceğime gider inciraltı izzet garden da 2 haziran da 6500 e yaparım daha iyi ve işin ilginci 2012 düğün sezonunda hiç boş c.tesi yok taa ekime kdr.zaten bakmışsan biliosundr pınarbaşında bi girişteki artemis fena deil oraya sordum sadece diğerleri berbat ve nişanlım şirinyerde oturuo onlara çok uzak kalcak.kaynaklar da başka nerelere baktınız havuzbaşı erolun yeri ne baktınız mı yada aşk olsun a fln ?

Aşk olsuna baktım canım pek içime sinmedi bende lake sandalye istiyodum orda onlar da vardı ama güzel şeyler duymadım orası hakkında. Ondan vazgeçtim ordan.
İnşallah gönlüne göre bi yer bulursun canım

yavas yavas iç giyimede baslarız artık tatlım :1:
bana kalırsa jartıyerle rajat edemeyz ayakkabı ve iç giyim çok önemli düğünde cnm ben nişanda mahvoldum ayaktan :1: :1: bellı etmemeye calıstım ta ki apartmanı görene kadar:9::9::9:
sonradan gıyelım bence zaten cıkacak ustmzden duş falan mecbur. Sen karar verınce bana da soyle o kısım karısık tam netleştiremedım yada guzel bir takım falan gıycez ıcımıze.. duştan sonra jartıyer poffffffffffffff:1::1:
tamam canım, ben büyük ihtimalle gelinliğin altına güzel şık bir güpürlü takım alırım diye düşünüyorum ama bakalım :23:
konuşuruz nasılsa o zaman yine :1:

ayyyy ßenimmm çoook fenaa uykumm geldiii hatunlarrrr ben bi balkon yapıp uyucaaammm huzurlu qeceler hepiciğinizeee:10::10::10::10::10:

güneye gidin bence, nisan ayında oralarda deniz güneş kum nisan ayında başlar diye tahmin ediyorum ama :24:

edit : gerçi sen gitmişsin ve soğukmuş, tamam geri aldım :))

canım morhipo açıldığında mail gelmişti bana, bakmıştım o zamanlar
alışveriş yapmadım ama boyner grubuna ait, dolayısıyla güven problemi olmaz o sitede :112:
bişey mi beğendin canım ordan?

tatlım faceden arkdş yazdı ben de arkdslra sorayım dedım mavi gelmişte

Back
X