Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş kızlar bıran once gecer hep bırlıkte gecırırız![]()
sağol canım, ben genelde böyleyimdir, güzel düşünmeye, meseleye iyi tarafından bakmayı tercih ederimcanım çok pozitifsin ya maşallah
sabahtan beri neşe saçıyorsun zaten![]()
sağlıkla, bütün vatan evlatlarımızı Rabbim sevdiklerine kavuştursun inşallahtabi ki canım o öncelikli istek,inşallah hayırlısıyla kavuşalım askerlerimize![]()
çeyizciklerim bi gelseydi günde elli kere aç yerleştir derken zaman geçerdi:97:
çeyizciklerim bi gelseydi günde elli kere aç yerleştir derken zaman geçerdi:97:
bende evde neresi uygunsa tıkıştırdım hepsini,şimdide ne aldım ne ettim hatırlamıyorum,hatırladıklarımın internetten resimlerini buldum,bilgisayardan her gün bakıyorum,ayy ne zaman kullanıcam sizi ya diyip konuşuyorum çeyizlerimle
:90:
sağol canım, ben genelde böyleyimdir, güzel düşünmeye, meseleye iyi tarafından bakmayı tercih ederim
sağlıkla, bütün vatan evlatlarımızı Rabbim sevdiklerine kavuştursun inşallah![]()
hahhahahaa hiç birimiz normal değil miyiz ne![]()
doğal antidepresanım var diyorsun yani,maşallaaaah canım:87:
evet inşallah,amin canım yaa,inş.hayırlısıyla herkes kavuşsun sevdiceklerine![]()
dün bütün gece rüyamda pasta tabaklarıyla yemek takımlarıyla uğraşıp durdum dün akşam alırken o kadar kaptırmışımki kendimi bilinç altıma yer etmeyi bırak bildiğin yuva kurmuşlar![]()
tabi ki canım o öncelikli istek,inşallah hayırlısıyla kavuşalım askerlerimize![]()
dün bütün gece rüyamda pasta tabaklarıyla yemek takımlarıyla uğraşıp durdum dün akşam alırken o kadar kaptırmışımki kendimi bilinç altıma yer etmeyi bırak bildiğin yuva kurmuşlar![]()
canım benim ufak şeyleri problem olarak görmemeye alıştım Allah ın izniyle
çünkü beterin beteri var, insanlar ne büyük dertlerle uğraşıyo bunları da görüyorum
o yüzden çook büyük bir dertle karşılaşmadığım müddetçe çok mutsuz olmamaya gayret ediyorum, yani sürekli bir şükür halinde kalmaya çalışıyorum
Allah a çok şükür de ailemle huzurum yerinde, arkadaşlarımı seviyorum, akrabalarımla çekirdek aile gibiyiz, yeni ailemle birbirimize bayılıyoruz,Rabbim herkese böyle mutluluklar versin..
ne güsel canım yaa,maşallah maşallahöle herkese anlatma,gözü kalır milletin
![]()
çok hoşsun canım yaaa,inş.hayırlısıyla kullandığın ve kullanacağımız günlerde gelsin hemencik
![]()
oy ne güzeelll, hafta sonu mu geliyodu yeni ciciler?