2012' de yazın evlenecekler

Havncm alıntı ıle cevapla dıyor ya onun yanındakı sımgeye tıkla mesela bana ve dger kızlara topluca alıntı yapmak istıyorsun ıstedgn yazılara tıkla en sonda alıntı ıle cevaplaya tıklıycaksın oke

İyi akşamlar hatunlar...amma yazışmışsınız dün geceden beri, son 2-3 sayfayı okuyamadım ancak oraya kadar dayanabildim hemen yazmalıyım dedim
hahahaha sultancım nişanlına çok güldüm..doğru diyor çocuk hiç kızma vallaa..deli bir özlem başka bir özleeeem

gasolinecim bayıldım ben bu fikrine çok güsel olacaktır eminim

hayırlısı olsun canım...bener güsel yer,beğeniyorum orayı

ben kafaya cheesecake yapmayı koydumm kendime güsel bi tarif arıorumm kaç saattir
eğer limonlu bir tarif bulursan ve denersen ve güzel olursa ben de istiyoruumm

sağol canıımm

cümleten merabayın kızlaarr
napıyosunuuzz?

sedoşummmm kuşum hoşşşşşgeldin kpss çalışmalar nasıl gıdıyor bakalım? Benım dershane kasım ortasına dogru başlıycak :26:

sedoşummmm kuşum hoşşşşşgeldin kpss çalışmalar nasıl gıdıyor bakalım? Benım dershane kasım ortasına dogru başlıycak :26:
hoşbulduk bebeem...valla kursa gidiyorum geliyorum,birazcık derste çalışıyorum ama daha tam randıman olamadım

cümleten merabayın kızlaarr
napıyosunuuzz?

merhaba gasolinecim

bu arada dün gece ki geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim canlar

hoşbulduk bebeem...valla kursa gidiyorum geliyorum,birazcık derste çalışıyorum ama daha tam randıman olamadım

hangi kurslara gidiyosunuz kızlar. ve hangi şehirdesiniz. benim kuzen var istanbulda. o da gitmek istiyodu kursa ama kararsızdı hangisi olsun diye. görmüşken sorayım dedim size

hangi kurslara gidiyosunuz kızlar. ve hangi şehirdesiniz. benim kuzen var istanbulda. o da gitmek istiyodu kursa ama kararsızdı hangisi olsun diye. görmüşken sorayım dedim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…