2012' de yazın evlenecekler

ahh cnm ya çeyrek takılır da tam falan nasıl takılır bilmem yani hem bana hem ona mı ytakılcak yoksa sadece damadamı takıcak çeyrek diyelim ..bizimkinleri öldürsen hem nişanda bilezik hem düğünde bilezik takamazlar yok yani hem adet yok hemde para yok anneme söyliyeyim bari şimdi nişanda bir çeyrek bir saat takalım düğünde ise bi yarım altın falan takmaya çalışalım yapcak bişey yok

evet tatlm hava çok soğuk yaa sankı ocak subat gibi....

bende hiç hamama gitmedm :d ama sıcaga dayananmam . yanı dereceyı ona gore ayaralamaları lazm

annem dırdır edıo zaten eskı koye yenı adte getırme gelmem ben dıor
ama değişk olsn ıstedm napimm pff araştrmaya dewamm..

cnm otelı antalya baktm buyuk ıhtımal ela resort olcak harıka bı yer az gıdelm öz gidelm istıorum 3 gece yeter..

cnm ben hiç duymadım ama ..ben kaplıcalar memleketinde yaşadığım için kınageceme bikaçgün kala arkadaşları toplayıp hamama gidicez

maviden kocişime şort aldım bugün geldi hiçbir sorun yok canım birde lokum hediye etmişler cok sevindim

kızlar 250-300 tl ye saat almak istiyorum aşkıma hangi markaya baksam daha uygun olur birde hazır istanbula gitmişken nerden saat bakalım ama uçuk fiyat değil oda annem izin verirse çıksın aradan en fazla 300 hem şık bişey demir kordonlu istiyorum ama aşkım ne ister bilmem

bizde de nişanda takı takılır canım. ama özellikle kıza takılır. çünkü nişan takıları kıza hediyedir. kız onları takar özellikle büyükleri ziyaret ettiğinde falan. gerekirse de çeyizine alışveriş yaparken kullanır o takıları. yani destektir birnevi. bizim ihtiyacımız olmadığı için sürekli takabileceğim şeyler takıldı. yani mesela babam bana gerdanlık taktı nişanlıma künye. nişanlımın babası bana altın toka taktı oğluna koldüğmesi. nişanlımın dedesi bana broş taktı nişanlıma kösteklisaat. abilerimi nişanlımın ablalarını halaları amcaları kuzenleri saymıyorum bile. setler bilezikler kolyeler vs... bunların olması gerekmiyor tabiki de az da olsa takılır yani takılmazsa ayıplanır iki tarafta

adet yoksa zaten gerek yok ki canım benim
e ayağımızı da tabi ki yorganımıza göre uzatacağız, dediğin gibi en uygunu olabilir sizin için
nişan ve düğünü düşünürsek, nişanda saat ve çeyrek veya saat bile yeter madem adet yok sizde, çok zorlamaya da gerek yok canım ya
düğüne de ne ayarlayabilirseniz artık
bana sorarsan alınan altının kime takıldığının hiç önemi yok, sana da takabilirler damada da, farketmez nasılsa hepsinin gidceği yer aynı

hımm inşallah gönlündeki gibi bir balayı yaşarsın canımm

Benim arkadasımın hamamda oLdu kınası gerci gidemedim ama fotoğrafLarından gördüm..ya ne biLeyim bana pek sıcak geLmio hamamda kına..hani sadece kız kıza arkadasLarınLa eğLence oLur da şimdi misafirLeri fLn hamama sokmak biLemedimm

Nişanda annemLer bana biLezik taktı, nişanLıma da babam saat taktı...Ama tabii kii bunLar şart değiL durumunuz neye yetiosa onu yapın canımm...Saati düğünde de takabiLirsiniz noLucakk..

saol gasolınmmm :)

lavantacm bncede hiç sıkma canını çnku herkes kendı durumuna gore bırşeyler yapabılır.saat içinde her marka her fıyata war ama çok fazla kar marjı oluor sıkı pazarlık yapmalısın cnm.ayrıca takı altın vs mutluluk getırmez sen hiiiiç sıkma canını sewgilinle mutlu ol en değerli olan bu cnm..

Son düzenleme:

canım fiyat aralığın buysa eğer en iyisi swatch tur, metal kordonlu şık kadranlı güzel saatler var, sirkeci de saatçiler var, yani yine eminönünde

bende onu düşündm daha çok gençlere yönelik olur bılmıorm oyle olmıcak heralde ya halamı falan çok severm gelsn ısterm ama oyle olursa gelemez kilosuda var çünkü :26: güzel bi yer olsa bari ya ...... hemde uygun fıyatlı..:26:

SAAT ..:KONYALI SAAT ONLINE SAAT MAAZASI:.. Nacar Saat, Casio Saat, Pierre Cardin Saat, Movado Saat, Zenith Saat, Puma Saat, Tagheuer Saat, Maurice Lacroix Saat, Raymond Weil Saat, Frederique Constant Saat, Longines Saat, Tissot Saat, Certina Saat, S

Canım bu siteden istedigin fiyata modeLe göre araştırma yapabiLirsin..Biz burdan araştırdık snrada satıLan bi yerden gidip aLdık...

lavantacım sırkeciden flan bakarsan çok ıyı pazarlık yapınca etiketin %30-35 ini falan ındırıorlar ..yani biz almıştık öyle yapmşlardı cnm habern olsn..

Of kızlar elim ayagım titrıyor valla. Karsı komsunun ufak tüpü alev almış evdede anneleri babaları yok 3ü de kucuk cocuk en buyugu ılk okula gıdıyor kapıya yardım edın diye bır vurdu apartman çığlık çığlığa neye ugradıgımı sasırdım neyseki kimsede bi sorun yok.

ayy allah korumuş yaa annesi kilitememiş heralde şansı warmış ya kaç çocuk ölüo uzerine kilitlenen kapı yuzunden ya allah korusun

ay çok şükür yaa, bişey olmamış hiçkimseye :114:

Nişanlımın oldugu yerdede saldırı var ALLAHIM yardım et...
canım Allah a emanet olsun hepsi

Canım bende düşünüyorum hamam olayını kınadan bir gün önce yaparım yoksa ogün telasa gelir sadece yakın arkadaslarımı cagırıcam kızkıza tefler darbukalar cala cala oynaya oynaya kurtlarımızı dökeriz ben normalde de ayda bir giderim insanı acayip rahatlatıyo bütün gerginliğini alıyor bi kese bi masaj ohhhhh misssss düğüne bomba gibi hazılar walla

ayy allah korumuş yaa annesi kilitememiş heralde şansı warmış ya kaç çocuk ölüo uzerine kilitlenen kapı yuzunden ya allah korusun
Babannemlerle aynı apartmandayız sağolsun o çabuk yetişti cnm...
ay çok şükür yaa, bişey olmamış hiçkimseye :114:

canım Allah a emanet olsun hepsi

Yok cnm bişey olmadı çok şükür.AMİN tüm askerlerimiz için bol bol dua edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…