iyi canım napiyim, sabah alışverişe çıkmıştık, bi de pazara uğradık oohhh
ama donduumm :18: eve geldim, ilk iş kombinin derecesini yükselttim sonra da battaniye pike ne bulursam girdim altına
şimdi şimdi biraz ısındım
öyle canım ya, sen nerede bakıyosun balayı oteli? lokasyon belli mi?
hımm hamam diyosun :26:
canım ben hiç gitmedim hamama o yüzden bilmiyorum ki nasıl olur? hani hamam ortamını da hiç yaşamadığım için bilemiyorum
otantik bişey olabilir diyebileceğim ancak
hani gelin hamamı da eski bir adettir ya :112:
kızlar bişey solıcem sizee..ya kına için son moda hamamda kına :) duydunz mu hiiçç? bende oyle yapym dıorm uygun bı yer bulursam bı hafta once pazar gunu gunduz hem gelın hamamı hem kına karışımı bişey olur..değişik olsn istıorum...nasıl olur szce?
güneye gidin bence, nisan ayında oralarda deniz güneş kum nisan ayında başlar diye tahmin ediyorum ama
edit : gerçi sen gitmişsin ve soğukmuş, tamam geri aldım :))
canım morhipo açıldığında mail gelmişti bana, bakmıştım o zamanlar
alışveriş yapmadım ama boyner grubuna ait, dolayısıyla güven problemi olmaz o sitede :112:
bişey mi beğendin canım ordan?
ahh cnm ya çeyrek takılır da tam falan nasıl takılır bilmem yani hem bana hem ona mı ytakılcak yoksa sadece damadamı takıcak çeyrek diyelim ..bizimkinleri öldürsen hem nişanda bilezik hem düğünde bilezik takamazlar yok yani hem adet yok hemde para yok anneme söyliyeyim bari şimdi nişanda bir çeyrek bir saat takalım düğünde ise bi yarım altın falan takmaya çalışalım yapcak bişey yok
adet yoksa zaten gerek yok ki canım benimahh cnm ya çeyrek takılır da tam falan nasıl takılır bilmem yani hem bana hem ona mı ytakılcak yoksa sadece damadamı takıcak çeyrek diyelim ..bizimkinleri öldürsen hem nişanda bilezik hem düğünde bilezik takamazlar yok yani hem adet yok hemde para yok anneme söyliyeyim bari şimdi nişanda bir çeyrek bir saat takalım düğünde ise bi yarım altın falan takmaya çalışalım yapcak bişey yok
hımm inşallah gönlündeki gibi bir balayı yaşarsın canımmevet tatlm hava çok soğuk yaa sankı ocak subat gibi....
bende hiç hamama gitmedm :d ama sıcaga dayananmam . yanı dereceyı ona gore ayaralamaları lazm
annem dırdır edıo zaten eskı koye yenı adte getırme gelmem ben dıor
ama değişk olsn ıstedm napimm pff araştrmaya dewamm..
cnm otelı antalya baktm buyuk ıhtımal ela resort olcak harıka bı yer az gıdelm öz gidelm istıorum 3 gece yeter..
cnm ben hiç duymadım ama ..ben kaplıcalar memleketinde yaşadığım için kınageceme bikaçgün kala arkadaşları toplayıp hamama gidicez
kızlar bişey solıcem sizee..ya kına için son moda hamamda kına :) duydunz mu hiiçç? bende oyle yapym dıorm uygun bı yer bulursam bı hafta once pazar gunu gunduz hem gelın hamamı hem kına karışımı bişey olur..değişik olsn istıorum...nasıl olur szce?
ohh be gasolncim hoşgeldin cnm..nyu falanda yok bugün ozluur yok
kızlar size bişey sorucam şimdi biz nişanda damada saat alalım mı? eğer nişanda saat alırsak düğünde ne takıcaz annemler bana bişey taksınlar mı pek takılcak bişeyde yok birer çeyrek takılsa yeterli mi?şimdi bizim burda adet takılmıyor takı ama onların adetleri nişanda takı oluyormuş napsam ki mantıklı nasıl yaparsak daha hoş olur objektif fikirler isityorum annemle ona göre konuşucam bu akşam
kızlar 250-300 tl ye saat almak istiyorum aşkıma hangi markaya baksam daha uygun olur birde hazır istanbula gitmişken nerden saat bakalım ama uçuk fiyat değil oda annem izin verirse çıksın aradan en fazla 300 hem şık bişey demir kordonlu istiyorum ama aşkım ne ister bilmem
saol gasolınmmm :)adet yoksa zaten gerek yok ki canım benim
e ayağımızı da tabi ki yorganımıza göre uzatacağız, dediğin gibi en uygunu olabilir sizin için
nişan ve düğünü düşünürsek, nişanda saat ve çeyrek veya saat bile yeter madem adet yok sizde, çok zorlamaya da gerek yok canım ya
düğüne de ne ayarlayabilirseniz artık
bana sorarsan alınan altının kime takıldığının hiç önemi yok, sana da takabilirler damada da, farketmez nasılsa hepsinin gidceği yer aynı
hımm inşallah gönlündeki gibi bir balayı yaşarsın canımm
kızlar 250-300 tl ye saat almak istiyorum aşkıma hangi markaya baksam daha uygun olur birde hazır istanbula gitmişken nerden saat bakalım ama uçuk fiyat değil oda annem izin verirse çıksın aradan en fazla 300 hem şık bişey demir kordonlu istiyorum ama aşkım ne ister bilmem
Benim arkadasımın hamamda oLdu kınası gerci gidemedim ama fotoğrafLarından gördüm..ya ne biLeyim bana pek sıcak geLmio hamamda kına..hani sadece kız kıza arkadasLarınLa eğLence oLur da şimdi misafirLeri fLn hamama sokmak biLemedimm
Of kızlar elim ayagım titrıyor valla. Karsı komsunun ufak tüpü alev almış evdede anneleri babaları yok 3ü de kucuk cocuk en buyugu ılk okula gıdıyor kapıya yardım edın diye bır vurdu apartman çığlık çığlığa neye ugradıgımı sasırdım neyseki kimsede bi sorun yok.
ay çok şükür yaa, bişey olmamış hiçkimseye :114:Of kızlar elim ayagım titrıyor valla. Karsı komsunun ufak tüpü alev almış evdede anneleri babaları yok 3ü de kucuk cocuk en buyugu ılk okula gıdıyor kapıya yardım edın diye bır vurdu apartman çığlık çığlığa neye ugradıgımı sasırdım neyseki kimsede bi sorun yok.
canım Allah a emanet olsun hepsiNişanlımın oldugu yerdede saldırı var ALLAHIM yardım et...
evet tatlm hava çok soğuk yaa sankı ocak subat gibi....
bende hiç hamama gitmedm :d ama sıcaga dayananmam . yanı dereceyı ona gore ayaralamaları lazm
annem dırdır edıo zaten eskı koye yenı adte getırme gelmem ben dıor
ama değişk olsn ıstedm napimm pff araştrmaya dewamm..
cnm otelı antalya baktm buyuk ıhtımal ela resort olcak harıka bı yer az gıdelm öz gidelm istıorum 3 gece yeter..
Babannemlerle aynı apartmandayız sağolsun o çabuk yetişti cnm...ayy allah korumuş yaa annesi kilitememiş heralde şansı warmış ya kaç çocuk ölüo uzerine kilitlenen kapı yuzunden ya allah korusun
ay çok şükür yaa, bişey olmamış hiçkimseye :114:
canım Allah a emanet olsun hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?