2012' de yazın evlenecekler

oo hakkaten mini minnak bi kızmışsın sen yaa, çıtı pıtı böyle, kayınvaliden bayılıyodur valla, ne güzel çıtı pıtı gelini var :13:

kayınvalida kayın baba ve görümce ölüyo hepsi bana öle ki alışverişte bu gerçek oluyo:9::9::9:
34 numara ayakkabı 34 beden üst:9::9:
hediye seçerken bebiş reyonundayıs hep kaynanam piyamayla terlik almış onlara giderken rahat edim die bulana kadar caım çıktı dio:9::9::9:
bi kadın dediydi çok boy farkı var de yaklaşık sevgilimle 25 cm varda:23::23::23:
oda dedi ne güse gelinim minnacık yaşlanıncA KART GÖRÜNMES SNN GİBİ DİE AYH NE GÜLDÜYDÜM:9::9::9:

of offfffff =((((( inş diğerlerine bişey olmaz cnm ölen kediciğin sesi kulagımda cınlıyor

inşallah canım ya bende etkisinden kurtulamam çok iyi bilirim hissettiğin duyguyu:43::43::43:

sorması ayıptır 80 li misin balım peteğim, ben 81, büyük müsün kız yoksam benden, ben de geziniyorum ortalarda, ben büyüğüm diye :9::9::9::9:
evet canım 80 liyim:nazar: ama 24 :27::27::27::27:

Ben dugün yine bi sürü çeyiz aldım kızlar :12:
Bu arada sabah ki banyo takımını sordum sorcaklar firmaya bütün parçaları var mı diye daha fiyat bilmiyorumm

kızlar ben kaçıyom yarın askerim msn geliyo 2 hafta sonra görim mi özledim eşşeği:12::69:

Ben dugün yine bi sürü çeyiz aldım kızlar :12:
Bu arada sabah ki banyo takımını sordum sorcaklar firmaya bütün parçaları var mı diye daha fiyat bilmiyorumm
Güle güle kullan cnm çok şirinler
kızlar ben kaçıyom yarın askerim msn geliyo 2 hafta sonra görim mi özledim eşşeği:12::69:
bı guzel hasret gıderın şeker bzm carsı yok malesef
iyi geceler canlarım:54: ben çıkayım artık:8: kendinize iyi bakın:3::3::3::3:
iyi geceler balım :70:
aaaah ah 1.5yıl sap gibi bıraktı bnim gibi kızı:9::9::9:
kıyamam aynı dertdeyiz =)
kızlarr ben de kk dan çıkıyım artık kitap okucam öpüyoum hepinizi iyi gecelerrrr:38:
tmm cnm hadı görşmek üzere.

Selam kızlaaaar,:3: :3: birkaç gün hiç uğrayamadım, haftasonu uğrarım diyodum evde büyük bi temizlik yapmak durumunda kaldım şimdi pazar ve eller klavyeyeeee :52: :52:
Nasılsınız bakalım :54:

Back
X