• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

oo hakkaten mini minnak bi kızmışsın sen yaa, çıtı pıtı böyle, kayınvaliden bayılıyodur valla, ne güzel çıtı pıtı gelini var :13:

kayınvalida kayın baba ve görümce ölüyo hepsi bana öle ki alışverişte bu gerçek oluyo:9::9::9:
34 numara ayakkabı 34 beden üst:9::9:
hediye seçerken bebiş reyonundayıs hep kaynanam piyamayla terlik almış onlara giderken rahat edim die bulana kadar caım çıktı dio:9::9::9:
bi kadın dediydi çok boy farkı var de yaklaşık sevgilimle 25 cm varda:23::23::23:
oda dedi ne güse gelinim minnacık yaşlanıncA KART GÖRÜNMES SNN GİBİ DİE AYH NE GÜLDÜYDÜM:9::9::9:

of offfffff =((((( inş diğerlerine bişey olmaz cnm ölen kediciğin sesi kulagımda cınlıyor

inşallah canım ya bende etkisinden kurtulamam çok iyi bilirim hissettiğin duyguyu:43::43::43:

sorması ayıptır 80 li misin balım peteğim, ben 81, büyük müsün kız yoksam benden, ben de geziniyorum ortalarda, ben büyüğüm diye :9::9::9::9:
evet canım 80 liyim:nazar: ama 24 :27::27::27::27:

Ben dugün yine bi sürü çeyiz aldım kızlar :12:
Bu arada sabah ki banyo takımını sordum sorcaklar firmaya bütün parçaları var mı diye daha fiyat bilmiyorumm

kızlar ben kaçıyom yarın askerim msn geliyo 2 hafta sonra görim mi özledim eşşeği:12::69:

Ben dugün yine bi sürü çeyiz aldım kızlar :12:
Bu arada sabah ki banyo takımını sordum sorcaklar firmaya bütün parçaları var mı diye daha fiyat bilmiyorumm
Güle güle kullan cnm çok şirinler
kızlar ben kaçıyom yarın askerim msn geliyo 2 hafta sonra görim mi özledim eşşeği:12::69:
bı guzel hasret gıderın şeker bzm carsı yok malesef
iyi geceler canlarım:54: ben çıkayım artık:8: kendinize iyi bakın:3::3::3::3:
iyi geceler balım :70:
aaaah ah 1.5yıl sap gibi bıraktı bnim gibi kızı:9::9::9:
kıyamam aynı dertdeyiz =)
kızlarr ben de kk dan çıkıyım artık kitap okucam öpüyoum hepinizi iyi gecelerrrr:38:
tmm cnm hadı görşmek üzere.

Selam kızlaaaar,:3: :3: birkaç gün hiç uğrayamadım, haftasonu uğrarım diyodum evde büyük bi temizlik yapmak durumunda kaldım şimdi pazar ve eller klavyeyeeee :52: :52:
Nasılsınız bakalım :54:

Back
X