amiiin amiiiin inş.canım...
bu kötü haberlerden sonra iyi bir haber duymak iyi geldi canım benim,sevindim güsel geçmesine...
bana fikir verirmisin canım ben duvar kağıdı düşünmüyorum salon ve yatak odası için marshalldan fikirlerinize ihtiyacım varaynen öyLe...
VaLLa ben evimin bi duvarına duvar kağıdı yapıp dier yerLeri düz boya yapıcam çok hoş duruo...
Merhaba Kızlar
merhabalar güseliiimm..Merhaba Kızlar
amiiin inşallaaaah canımcımmmmmTşk ederim canımm bnmmaskerinLe konuşmuşsun ALLah sağ saLim kavuşmanızı nasip etsin inşş...
Marshall- KendiEviniYarat Renklendir Hayatı burdaki toprak tonları çok güsel uyar canım,böyle de kombinler yaparsın..eşyada perde de yok ortada
Eki Görüntüle 278161
Eki Görüntüle 278162
Eki Görüntüle 278163
bunlar olabilir gibi düşündüğüm renkler
merhabalar güseliiimm..
amiiin inşallaaaah canımcımmmmm
Marshall- KendiEviniYarat Renklendir Hayatı burdaki toprak tonları çok güsel uyar canım,böyle de kombinler yaparsın..
bu arada canım ya koltuk takımları istediğim tarz ne marka bunlar?
kızlaaar yardımınıza ihtiyacımvar
çarşamba günü kaynanamlarrla boya alcas..
marshall marka olcak salon ve ytk odası için renk tavsiyesi verirmisiniz
doğtaş tatlım bende böle eski tarz çok seviyorum..böle bi koltuk alıp kırmızı desenli perde bile yapabilirim
bu arada askerim gelmeden mobilyalarımızda alınıyo
kaynanam size borç kalmadan biz bitirelim borçsuz harcsız geçin evinize dedi
bana fikir verirmisin canım ben duvar kağıdı düşünmüyorum salon ve yatak odası için marshalldan fikirlerinize ihtiyacım var
canım biz kum beji yaptırdık.. kolonları duvar kağıdı yapıcam, yatak odasınıda komple duvar kağıdı yapıcam ben açık renkleri seviorum o yüsden sana kum beji açık limon çiçeğini pembe tonlarındada pamuk şekerini önerebilirim
eşyada perde de yok ortada
Eki Görüntüle 278161
Eki Görüntüle 278162
Eki Görüntüle 278163
bunlar olabilir gibi düşündüğüm renkler
gerçekten çok hoşlarmış canım aklımda kalsınbubarum bence evinde açık tonları tercih edersen daha iyi olur çünkü huzur bulacağın bir ortam olmalı aksesuarlarla mobilyalarla şenlendirebilirsin renk olarak da marshall diyorsun osmanlı renklerinden badem şerbeti olabilir damla sakızlı kahve olabilir ama benim hatırladığım renkler bunlar
güzel olur öyle cnım..kum beji şuanki anne evimin rengicanım biz kum beji yaptırdık.. kolonları duvar kağıdı yapıcam, yatak odasınıda komple duvar kağıdı yapıcam ben açık renkleri seviorum o yüsden sana kum beji açık limon çiçeğini pembe tonlarındada pamuk şekerini önerebilirim
canım valla bis heeeer markanın mobilyalarını alt üst ettimiz için ve zevklerimiz aynı olduğu için kafamızda net alcamız şeylerkız eski mi bunlar bende modern diye beğenmiştimiçim mi geçmiş ne?
ama askerinde seçmek isterse mobilyaları yazık ona,benimki onsuz almama bozulurdu
gerçi bu teklifte süper;borçsuz evlenin,evinize geçin...ohhh ne güsel maşallahkeşke bizimkilerde böyle bir kıyak yapıverse ama nerdeeeee.......
bu arada badem ezmesi güsel bir renkmiş marshallda...
Canım marshall'ın renkLerini biLmıorum ama açık tonLarı tercih et ferah görünsün ev
bej,krem ve kahverengi tonlarında olacaksa mavi yakışıyor bence.turuncu perdeler. halıda da bejli turunculu renkler. çok hoş olabilir. eşyasız renk seçmekte çok zor yaaa. sen en iyisi en çok hoşuna giden renklerden seç
bende kırmızı turkuaz uyumunu çok severim eşyasızım ama renkler kafamda mobilyada sabit ve modellerde boya her şeye yakışır absurt olmadıktan sonra diye düşünüyorum
içinden en çok hangisi geçiyorsa öyle yap. ama ferah olsun. koyu renklere boğma her yeri
evet canım koyu renkler ağar oluyo bende açık düşünüyorum ama o kadar tatlı renkler ve tonlar varkii
canım bi de zemin rengide önemli bazen renk beğeniyorsun boyanıyor 2 kat boyansa bile katalogtaki gibi durmuyor aynı saç boyaları gibi..
evet canım koyu renkler ağar oluyo bende açık düşünüyorum ama o kadar tatlı renkler ve tonlar varkii
öyle canım. benimkini görsen evi nasıl yapıyor aklın durur. nişanlım hem mimar hem içmimar. iç dış kendi yaptı evimzi. şimdi havuz, bahçe ve evin içi kaldı. onları hallediyoruz. iki salonumuz var büyük. bir yemek odası bir de oturma odası var. oturma odamızı kırmızı yapmış. o kadar koyu ve hoş bir renk ki anlatamam. feci değişik bir renk. hem bayıldım hem çok koyu. görünce şok oldum. merak etme ben eşyalarla parlatırım burayı diyo
nerde oturcaksınız canım..anlattığına göre süper bi evin olcak
benimde kardeşim iç mimarben boğa olduğum için tprak renkleriyle aram pek iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?