2012' de yazın evlenecekler

merhabalar güseliiimm..
Tşk ederim canımm bnmm askerinLe konuşmuşsun ALLah sağ saLim kavuşmanızı nasip etsin inşş...
amiiin inşallaaaah canımcımmmmm
eşyada perde de yok ortada
Eki Görüntüle 278161
Eki Görüntüle 278162
Eki Görüntüle 278163

bunlar olabilir gibi düşündüğüm renkler
Marshall- KendiEviniYarat Renklendir Hayatı burdaki toprak tonları çok güsel uyar canım,böyle de kombinler yaparsın..
bu arada canım ya koltuk takımları istediğim tarz ne marka bunlar?

doğtaş tatlım bende böle eski tarz çok seviyorum..böle bi koltuk alıp kırmızı desenli perde bile yapabilirim
bu arada askerim gelmeden mobilyalarımızda alınıyo
kaynanam size borç kalmadan biz bitirelim borçsuz harcsız geçin evinize dedi

bubarum bence evinde açık tonları tercih edersen daha iyi olur çünkü huzur bulacağın bir ortam olmalı aksesuarlarla mobilyalarla şenlendirebilirsin renk olarak da marshall diyorsun osmanlı renklerinden badem şerbeti olabilir damla sakızlı kahve olabilir ama benim hatırladığım renkler bunlar

kızlaaar yardımınıza ihtiyacımvar
çarşamba günü kaynanamlarrla boya alcas..
marshall marka olcak salon ve ytk odası için renk tavsiyesi verirmisiniz

canım biz kum beji yaptırdık.. kolonları duvar kağıdı yapıcam, yatak odasınıda komple duvar kağıdı yapıcam ben açık renkleri seviorum o yüsden sana kum beji açık limon çiçeğini pembe tonlarındada pamuk şekerini önerebilirim

kız eski mi bunlar bende modern diye beğenmiştim içim mi geçmiş ne?
ama askerinde seçmek isterse mobilyaları yazık ona,benimki onsuz almama bozulurdu
gerçi bu teklifte süper;borçsuz evlenin,evinize geçin...ohhh ne güsel maşallahkeşke bizimkilerde böyle bir kıyak yapıverseama nerdeeeee.......
bu arada badem ezmesi güsel bir renkmiş marshallda...

evet pamuk şekeri süpeeer bizim odamızın rengi ama kardeşimle benim odamın rengi

gerçekten çok hoşlarmış canım aklımda kalsın
güzel olur öyle cnım..kum beji şuanki anne evimin rengiçok hoş gerçekten
canım valla bis heeeer markanın mobilyalarını alt üst ettimiz için ve zevklerimiz aynı olduğu için kafamızda net alcamız şeyler
ayrıca borçsuz olmak fikri inanılmaz mutlu etti
eski derken model olarak vintage tarzı çok hoş benim en sevdiğim modeller
Canım marshall'ın renkLerini biLmıorum ama açık tonLarı tercih et ferah görünsün ev

bende koyu sevmiyorum canım ama öle güsel şeler varki seçim çok zor

bende kırmızı turkuaz uyumunu çok severim eşyasızım ama renkler kafamda mobilyada sabit ve modellerde boya her şeye yakışır absurt olmadıktan sonra diye düşünüyorum

bende kırmızı turkuaz uyumunu çok severim eşyasızım ama renkler kafamda mobilyada sabit ve modellerde boya her şeye yakışır absurt olmadıktan sonra diye düşünüyorum

içinden en çok hangisi geçiyorsa öyle yap. ama ferah olsun. koyu renklere boğma her yeri

evet canım koyu renkler ağar oluyo bende açık düşünüyorum ama o kadar tatlı renkler ve tonlar varkii

öyle canım. benimkini görsen evi nasıl yapıyor aklın durur. nişanlım hem mimar hem içmimar. iç dış kendi yaptı evimzi. şimdi havuz, bahçe ve evin içi kaldı. onları hallediyoruz. iki salonumuz var büyük. bir yemek odası bir de oturma odası var. oturma odamızı kırmızı yapmış. o kadar koyu ve hoş bir renk ki anlatamam. feci değişik bir renk. hem bayıldım hem çok koyu. görünce şok oldum. merak etme ben eşyalarla parlatırım burayı diyo

nerde oturcaksınız canım..anlattığına göre süper bi evin olcak
benimde kardeşim iç mimar ben boğa olduğum için tprak renkleriyle aram pek iyi

nerde oturcaksınız canım..anlattığına göre süper bi evin olcak
benimde kardeşim iç mimar ben boğa olduğum için tprak renkleriyle aram pek iyi

ingiltere canım. ben fransadayım. benim evim de çok güzel. evlenince burayı da bırakmıycam burayı da değiştircez. iki ülkede de ayağımız olacak. çoğunlukla ingilterede devasa evde olcaz muhtemelen. ne yapcam o evle ben bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…