evet haklısın canım eskiden çok zordu. ama ona göre de sabır vardı. yine de seven insan her zaman bekler ben bunu biliyorum. burda sevdiğini bekleyen bende dahil olmak üzere çok zor zamanlar geçirsekte sonu güzel olacak hatta muhteşem olacakAllah bize sabır veriyor canımcım
Vanda 6.6 deprem olmuş kızlar...şimdi merkezde öğretmen olan arkadaşımı aradım nasıl diye,iyimiş çok şükür ama çok korktum dedi...
Allahım korusun yaaaa...
Offf canım yaa geçmiş olsun hepimizeneyseki ölen yada yaralanan yok:81:
enkaz altında kalanlar varmış Van merkezde...Allahım yardım etsin hepsineeeee
Hakkarideki yine şehit var allahım sen sabır ver yakınlarına yaralılarada tez zamanda şifa ver ...
Van depremıne cok ama cok üzüldüm inş kaybımız olmaz nişanlıma yakın bır yerde=((
konusamadık hatlar falan gitmiş kızlar. Mesaj atabıldı neyseki umarım tez zamanda hallolur.
Bu arada kedılerımın bır tanesi daha öldü=((( dün de öldü demiştim bugunde 2.si öldü.
Of of=(
akşama kayınvalıdemler gelıcek oyuzden sık duramıyorum burda bı yandan hazırlık yapıyorum gece görüşürüz cnlarım.
canım o lilapause arkadaşımız...Bu arada faceye bı arkds ekledı ama tanıyamdm canlarım szlerden biri olsa gerek baş harfi F ?
selam canım...amin canım benim inş.ölü sayısı galiba daha fazlanerelerdesinis hatunlarr??? Vandaki depremde 50 ye yakın ölü varmış,çook üzqünüm Rabbim yar ve yardımcıları olsun.
Kimsecikler yok mu
selam canım...amin canım benim inş.ölü sayısı galiba daha fazlaAllah'ım enkaz altındakilere yardım etsin inşallah daha da çoğalmaz ölenler
ben varım kuzum...
SeLam kızLar daha yeni geLdik eve...
SürekLi acı haberLer duyuyoruz bu ara ya çok üzüLüyorum Rabbim herkesi korusun =(
Bugün güzeL geçti sohbet ettik yemek-çay fLn derken vakit nası geçti anLamadım
kızlaaar yardımınıza ihtiyacımvar
çarşamba günü kaynanamlarrla boya alcas..
marshall marka olcak salon ve ytk odası için renk tavsiyesi verirmisiniz
aynen öyLe...zaman bu güzelim. bir bakıyorsun akıp gitmiş...
kızlaaar yardımınıza ihtiyacımvar
çarşamba günü kaynanamlarrla boya alcas..
marshall marka olcak salon ve ytk odası için renk tavsiyesi verirmisiniz
amiiin amiiiin inş.canım...çok üzüldüm yaa bu depreme. vanda 1975ten bu yana deprem olmamış. şimdi böyle birden. ayy bi de gece olsaydı ne olurdu insanların hali. inşallah ölü sayısı artmaz daha fazla. allah yardımcıları olsun
SeLam kızLar daha yeni geLdik eve...
SürekLi acı haberLer duyuyoruz bu ara ya çok üzüLüyorum Rabbim herkesi korusun =(
Bugün güzeL geçti sohbet ettik yemek-çay fLn derken vakit nası geçti anLamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?