sedoşuumm rosaam siz nasılsınıızz? ne var ne yok? kaçırdığım bişey var mııı?
oy yavrum benim, Rabbim hepimizi nazarlardan korusun
hımm ben de şimdi habertürk ten bakıyorum bir taraftan
sedoşuumm rosaam siz nasılsınıızz? ne var ne yok? kaçırdığım bişey var mııı?
Allah kabul etsin canım ve sana bir sürüüüü
evdeydim canım ben hep bugün paşayla dün görüştük o yüsden bugün çıkmadık işleriyle ilgilendi..üzücü haberlere üzüldük burdaydık hep sedoşla..forumda gezinirken mardinde bi otelin methini duydum ona göz atıyorum şimdide.
Mardin Erdoba Evleri tatlım :126:anladım canım, burada da birbirimize destek olup bir taraftan kafamızı dağıtalım tabi ki
bu arada ne oteli, adı neymiş? biz de bakalım :)
ooo çok sevindim güzel geçmesineeKayınvalıdemleri yolcu etdım ve geldım bir tek askerim eksikti dayan dedım kendı kendıme az daha sabır cok az kaldı dedım guclu oldum her zaman bu eksıklıgı yasadım 1 yılı gectı artık alıştım aslına bakarsanız ama yınede acıyor yuregım guzel bır gundu sohbetler etdık sureklı gülüştük askerime canla baglantı yaptık telden
Kayınvalıdemleri yolcu etdım ve geldım bir tek askerim eksikti dayan dedım kendı kendıme az daha sabır cok az kaldı dedım guclu oldum her zaman bu eksıklıgı yasadım 1 yılı gectı artık alıştım aslına bakarsanız ama yınede acıyor yuregım guzel bır gundu sohbetler etdık sureklı gülüştük askerime canla baglantı yaptık telden
Amin cnm inşallah. Bi yandan haberlere çok üzldüm askerimede yakn bır yerde oldu hssetmsler depremı ama elımden sdece dua etmek gelıyorooo çok sevindim güzel geçmesinee
ben de merak ediyordum sen ne yaptın diye :)
Allah muhabbetinizi bozmasın, devam ettirsin inşallah
hoşgeldin caanımcımm sağ salimm kavuşşş inşallahh askerciğinee..günler su gibi gelip geçsiinn..de bakalım 30 dk sonra şafak kaç olucak
Mardin Erdoba Evleri tatlım :126:
Amin cnm inşallah. Bi yandan haberlere çok üzldüm askerimede yakn bır yerde oldu hssetmsler depremı ama elımden sdece dua etmek gelıyor
hb tatlım amin inş TÜM ASKERLERİMİZE sağlıcakla kavuşalım12den sonra şafağmız 46 KAHRAMANMARAŞ
Ben kesme dondurma çok severim aşkım bi kesme yedırmeden dönmeyelim MARAŞTAN diyorum bugün benımkıne
hımm bakalım bakalım nasılmış, merak ettim ben de :)
hadii çok az kalmışş canımmmm yüzmüşsünüz kuyruğundasınız..
Canlarım kayınvalıdemler dugunun EYLÜL gb olmasından yanalar ama kpss sınavım var nolucak ?
Çok birşey demek istemıyorum nıye dersenız okadar cok masraf varki sırf dugun salonu 19 mılyar düşünün ayrıyetden ve erkekler arasındada düğün olucak o tarfın adetleri yanı sıze sadece dugun ıcın gıden parayı soylesem dudagınız uçuklar mobılyalar flan da harıc.
Canlarım kayınvalıdemler dugunun EYLÜL gb olmasından yanalar ama kpss sınavım var nolucak ?
Çok birşey demek istemıyorum nıye dersenız okadar cok masraf varki sırf dugun salonu 19 mılyar düşünün ayrıyetden ve erkekler arasındada düğün olucak o tarfın adetleri yanı sıze sadece dugun ıcın gıden parayı soylesem dudagınız uçuklar mobılyalar flan da harıc.
ayy bu arada az önce annemin gaza getirmesi sonucunda kim milyoner olmak ister'e başvuru yaptım dua edin seçsinler
23 EYLUL cnm. İnş kaznırz bi şansmzı denyelm bakalm. O zaman ta dugun eylulun sonuna kalıyor öyle ıstemıyorum havalar bozuyor .Yemekli olucak cnm kişi başı 19 tl bakalım düşürteblczmi.Umarım seçilirsn.off valla çok zor bu kpss olayları bu sene bizim için nolcak bilmiyorum hayırlısı eylülm kaçında sizin sınav canım,ben 1 hafta sonrasında yapmayı düşünüyorum düğünü,inşallah sıkışmam çok:26:
19milyar sırf düğün salonu mu off off ne kız bu böyle,beyaz sarayda mı yapıonuz düğünübiz onunla hem eşya alırız hem evleniriz valla
ayy bu arada az önce annemin gaza getirmesi sonucunda kim milyoner olmak ister'e başvuru yaptım dua edin seçsinler
kpss den sonra olsun madem canım :26: ayy 19 bin ne kadar pahalı yaabizim burda 1500 kişilik kır düğün salonu 6 bin kızz hemde çokk hoş bi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?