2012' de yazın evlenecekler

sedoşuumm rosaam siz nasılsınıızz? ne var ne yok? kaçırdığım bişey var mııı?

evdeydim canım ben hep bugün paşayla dün görüştük o yüsden bugün çıkmadık işleriyle ilgilendi..üzücü haberlere üzüldük burdaydık hep sedoşla..forumda gezinirken mardinde bi otelin methini duydum ona göz atıyorum şimdide.

Allah kabul etsin canım ve sana bir sürüüüü

canım sağolasıınn

ya nedir bu kara bulutlar üzerimizdeki yaa, dağılsın artık
bugün edilen dualarda en çok, en sesli ve en yürekten amin denilen dualar, vatanımız ordumuz ve askerlerimiz için edilen dualardı...
herkes o kadar hassastı ki bu konuda, hoca hanım da sağolsun tekrar tekrar onlar için dua etti, Allah ondan da razı olsun..
hatta kuran okuma esnasında sokaktan yürüyüş yapan insanlar geçti, hepsi bağırıyordu, Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez

anladım canım, burada da birbirimize destek olup bir taraftan kafamızı dağıtalım tabi ki
bu arada ne oteli, adı neymiş? biz de bakalım :)

Kayınvalıdemleri yolcu etdım ve geldım bir tek askerim eksikti dayan dedım kendı kendıme az daha sabır cok az kaldı dedım guclu oldum her zaman bu eksıklıgı yasadım 1 yılı gectı artık alıştım aslına bakarsanız ama yınede acıyor yuregım guzel bır gundu sohbetler etdık sureklı gülüştük askerime canla baglantı yaptık telden

ooo çok sevindim güzel geçmesinee
ben de merak ediyordum sen ne yaptın diye :)
Allah muhabbetinizi bozmasın, devam ettirsin inşallah

hoşgeldin caanımcımm sağ salimm kavuşşş inşallahh askerciğinee..günler su gibi gelip geçsiinn..de bakalım 30 dk sonra şafak kaç olucak

ooo çok sevindim güzel geçmesinee
ben de merak ediyordum sen ne yaptın diye :)
Allah muhabbetinizi bozmasın, devam ettirsin inşallah
Amin cnm inşallah. Bi yandan haberlere çok üzldüm askerimede yakn bır yerde oldu hssetmsler depremı ama elımden sdece dua etmek gelıyor
hoşgeldin caanımcımm sağ salimm kavuşşş inşallahh askerciğinee..günler su gibi gelip geçsiinn..de bakalım 30 dk sonra şafak kaç olucak

hb tatlım amin inş TÜM ASKERLERİMİZE sağlıcakla kavuşalım 12den sonra şafağmız 46 KAHRAMANMARAŞ
Ben kesme dondurma çok severim aşkım bi kesme yedırmeden dönmeyelim MARAŞTAN diyorum bugün benımkıne

Bu arada faceye ekleyen arkdsm lila senmssn sedoş soyledı cnm çok da guzelsın maşallah maşallah

Son düzenleme:

hadii çok az kalmışş canımmmm yüzmüşsünüz kuyruğundasınız..

Canlarım kayınvalıdemler dugunun EYLÜL gb olmasından yanalar ama kpss sınavım var nolucak ?
Çok birşey demek istemıyorum nıye dersenız okadar cok masraf varki sırf dugun salonu 19 mılyar düşünün ayrıyetden ve erkekler arasındada düğün olucak o tarfın adetleri yanı sıze sadece dugun ıcın gıden parayı soylesem dudagınız uçuklar mobılyalar flan da harıc.

kpss den sonra olsun madem canım :26: ayy 19 bin ne kadar pahalı yaa bizim burda 1500 kişilik kır düğün salonu 6 bin kızz hemde çokk hoş bi yer

off valla çok zor bu kpss olayları bu sene bizim için nolcak bilmiyorum hayırlısı eylülm kaçında sizin sınav canım,ben 1 hafta sonrasında yapmayı düşünüyorum düğünü,inşallah sıkışmam çok:26:
19milyar sırf düğün salonu mu off off ne kız bu böyle,beyaz sarayda mı yapıonuz düğünü biz onunla hem eşya alırız hem evleniriz valla

ayy bu arada az önce annemin gaza getirmesi sonucunda kim milyoner olmak ister'e başvuru yaptım dua edin seçsinler

Allahım=((( 1o dk önce yne mesaj atdı nısanlm sallanıyoz dıye haberlere baktm 5 . Büyuklgnde yne olmş

23 EYLUL cnm. İnş kaznırz bi şansmzı denyelm bakalm. O zaman ta dugun eylulun sonuna kalıyor öyle ıstemıyorum havalar bozuyor .Yemekli olucak cnm kişi başı 19 tl bakalım düşürteblczmi.Umarım seçilirsn.
kpss den sonra olsun madem canım :26: ayy 19 bin ne kadar pahalı yaa bizim burda 1500 kişilik kır düğün salonu 6 bin kızz hemde çokk hoş bi yer

cnm yemeklı olucagından dolayı ve kişi sayısı fazla olucak.
Kpssden sonra yaptrmam cnm balayı bzm ıcn cok önemlı kpss snavm ta eylulun sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…