• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Allahım=((( 1o dk önce yne mesaj atdı nısanlm sallanıyoz dıye haberlere baktm 5 . Büyuklgnde yne olmş

3 hafta sürebilir artçılar dediler hem de deprem büyük olduğu için artçıları da büyük olurmuş dediler,Allah korusun...
Kızlar bu arada MNG kargo ve PTT kargo ücretsiz kargo servisiyle yardımları ulaştıracakmış VAN'a..Giymediğiniz kışlık kalın kıyafetleriniz,fazla yorganınız gibi kullanmadığınız ama kullanılabilir durumdaki herşeyi,bebek bezi,içme suyu gibi önemli malzemeleri gönderebilirsiniz...Ben yarın anneme soracağım bize ördüğü ve bizim çok kalın olduğu için giymediğimiz kazaklar hırkalar falan var giyilmemiş,onları da gönderelim diyeceğim...

hadeee hayırlı olsunnn canikomm:9::9:şimdi onu izliodum bende pat pat dökülüo millet yahuu :9:
sağol canım,evet saçma sapan sorularda gidiyorlar ben hepsini bilince de annem gaza getirdi,kız katılsana dedi..ayy Allah korusun şimdi böyle diorum bende gidince en kolay soruda takılırmışım heyecanla:17:

23 EYLUL cnm. İnş kaznırz bi şansmzı denyelm bakalm. O zaman ta dugun eylulun sonuna kalıyor öyle ıstemıyorum havalar bozuyor .Yemekli olucak cnm kişi başı 19 tl bakalım düşürteblczmi.Umarım seçilirsn.

cnm yemeklı olucagından dolayı ve kişi sayısı fazla olucak.
Kpssden sonra yaptrmam cnm balayı bzm ıcn cok önemlı kpss snavm ta eylulun sonunda

tüm dileklerin için inşallah diyorum canım,hem kpss hem seçilmem hem de sizin düğün maliyetini düşürtebilmeniz için:16:

reklamı var sayfada ben bugüne kadar görmemiştim acep bizim sesimizi duyup reklamınımı koydular:9::9::9:

hadi yaa ben hiç görmediimm :26:

sedooşş yarışmaya gidersen haberimiz olsun hee :12:

bu arada yoktum yarım saattir, bugün aslında ütü yapmam gerekiyodu ama önce kuran sonra aşkımla gezmek derken yapamadım tabi bişe, ama en azından abime 2-3 gömlek ütüliyim dedim, kısa kollular artık giyilmiyo malum, ütüledim geldim :55:

3 hafta sürebilir artçılar dediler hem de deprem büyük olduğu için artçıları da büyük olurmuş dediler,Allah korusun...
Kızlar bu arada MNG kargo ve PTT kargo ücretsiz kargo servisiyle yardımları ulaştıracakmış VAN'a..Giymediğiniz kışlık kalın kıyafetleriniz,fazla yorganınız gibi kullanmadığınız ama kullanılabilir durumdaki herşeyi,bebek bezi,içme suyu gibi önemli malzemeleri gönderebilirsiniz...Ben yarın anneme soracağım bize ördüğü ve bizim çok kalın olduğu için giymediğimiz kazaklar hırkalar falan var giyilmemiş,onları da gönderelim diyeceğim...

sağol canım,evet saçma sapan sorularda gidiyorlar ben hepsini bilince de annem gaza getirdi,kız katılsana dedi..ayy Allah korusun şimdi böyle diorum bende gidince en kolay soruda takılırmışım heyecanla:17:

tüm dileklerin için inşallah diyorum canım,hem kpss hem seçilmem hem de sizin düğün maliyetini düşürtebilmeniz için:16:

bende anneme dıyeyım varsa gönderelim cnm çok iyi düşünmüşssün . İnş kısa sürede bu felaketi atlatırız.

hadi yaa ben hiç görmediimm :26:

sedooşş yarışmaya gidersen haberimiz olsun hee :12:

bu arada yoktum yarım saattir, bugün aslında ütü yapmam gerekiyodu ama önce kuran sonra aşkımla gezmek derken yapamadım tabi bişe, ama en azından abime 2-3 gömlek ütüliyim dedim, kısa kollular artık giyilmiyo malum, ütüledim geldim :55:

tamam canım ayıpsın haber vermem mi?
evet farketim yokluğunu kuzum,eline sağlık giysin abin ütülü ütülü...

ya kızlar şöyle yorumlar okuyorum ve sinir oluyorum şu an...
"işte hakettiklerini buldular,deprem kürtleri vurdu" bilmem ne...
bu durumda bile nasıl böyle şeyler düşünebiliyorlar anlamıyorum!!!:47:

Bu arada benım göndercegım kargoları hainlerin giymiyceği ne mağlum:18::18::18:

Son düzenleme:

Canım günlerdir yıllardır ŞEHİT veriyoruz bu tip kusmalar gayet normal!
O geberenlerden pkk'da var tabı bak benım malımla pkk ısınmasın ha bu her kürt için kesinlkle geçerli değil her kürt bir değil bu topraklarda ADAM GB yaşayan kürtlerde mevcue evet deprem kürtleri vurdu derken yanlışlk var genelleme yapılmamalı..

ya benimki de söyledi bu akşam, böyle diyolar diye, yuh dedim ben de ne alakası var, istanbulda deprem olmuyo mu? biraz ağır olacak ama bunu söyleyenin insanlığından da aklından da şüphe ederim!

Canım günlerdir yıllardır ŞEHİT veriyoruz bu tip kusmalar gayet normal!
O geberenlerden pkk'da var tabı bak benım malımla pkk ısınmasın ha bu her kürt için kesinlkle geçerli değil her kürt bir değil bu topraklarda ADAM GB yaşayan kürtlerde mevcue evet deprem kürtleri vurdu derken yanlışlk var genelleme yapılmamalı..

canım yine de normal değil,yazanlar nasıl böyle şeyler yazarlar benim mantığım almıyor,ki yani benim düşün...ben amcamı bir terör olayında bomba patlaması sonucunda kaybetmiş biriyim ve olay gözümün önünde oldu diyebilirim,o anları yaşadım havada uçuşan kolları-bacakları gördüm...

canım yine de normal değil,yazanlar nasıl böyle şeyler yazarlar benim mantığım almıyor,ki yani benim düşün...ben amcamı bir terör olayında bomba patlaması sonucunda kaybetmiş biriyim ve olay gözümün önünde oldu diyebilirim,o anları yaşadım havada uçuşan kolları-bacakları gördüm...

başın sağolsun sedoşum, Rabbim mekanını cennet etsin :70:

terörü kürt-türk meselesine çeviren zihniyetlere acıorum.yapmayın etmeyin ya bir sürü kürt anaları oğulları evlatları bizim türkiyemiz için savaşırken şehit olmadımı?bizlerin içi yanarken bitlisteki erzurumdaki kürt annelerin kardeşlerin içi yanmıyomuu..ben Türküm ve bi Kürtle evlenicem Allahım nasip ederse.bu görüşte olduğum, büyütüldüğüm içinde kendimle ailemle gurur duyuyorum.

medya bile bunu yapıyorsa daha ne denilebilir,az önce habertürk muhabiri ne dedi biliyor musunuz?
"bugün aslında acı bir haber daha geldi,her ne kadar Türkiye'nin doğusundan,Van'dan da gelmiş olsa da üzüldük" dedi yaaaa.....
ve 5-10 dk sonra tepki yağdı özür diledi,öyle söylemek istememiş...

terörü kürt-türk meselesine çeviren zihniyetlere acıorum.yapmayın etmeyin ya bir sürü kürt anaları oğulları evlatları bizim türkiyemiz için savaşırken şehit olmadımı?bizlerin içi yanarken bitlisteki erzurumdaki kürt annelerin kardeşlerin içi yanmıyomuu..ben Türküm ve bi Kürtle evlenicem Allahım nasip ederse.bu görüşte olduğum, büyütüldüğüm içinde kendimle ailemle gurur duyuyorum.
:46::46::46::46::46: :72::72::72::72:

medya bile bunu yapıyorsa daha ne denilebilir,az önce habertürk muhabiri ne dedi biliyor musunuz?
"bugün aslında acı bir haber daha geldi,her ne kadar Türkiye'nin doğusundan,Van'dan da gelmiş olsa da üzüldük" dedi yaaaa.....
ve 5-10 dk sonra tepki yağdı özür diledi,öyle söylemek istememiş...
e yuh hakkaten ya lafa bak, bir özürle düzelecek iş mi ya, koca bir ülkeye hitap ediyorsun sen,
e işte böylesini çalıştırmayacaksın bir daha, bak bakalım o spikerler muhabirler konuştukları kelimeleri bundan sonra nasıl tane tane seçiyorlar :47:
ama nerdeeeeeee :19:

Back
X