• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

en iyisi herkese huzurlu geceler..

doğrusun gülüm...
iyi geceler canlar...öpüyorum hepinizi,iyi uykulaaar...

evet yavrular, hepinize sağlıklı bir gece diliyorum çünkü artık görüyoruz ki bu en önemlisi :(
ve huzurlu bir uyku, ki bunu yapmak zor... :(
lütfen dua etmeyi unutmayalım ülkemiz ve insanlarımız, askerlerimiz için.. :72:

kızlaaar yardımınıza ihtiyacımvar:16::16:
çarşamba günü kaynanamlarrla boya alcas..
marshall marka olcak salon ve ytk odası için renk tavsiyesi verirmisiniz:6::6::6:
marshallın renklerine baktım da şimdi bayıldım yaaa:69:valla ben kendi evimden de yakınlarımın evinden de bıktım hep klasik şeyler yapılıyor,şampanya rengi vırt zırt. belki çoğu mobilya için uygun renk ama ben düşünmüyorum değişik olsun istiyorum. mobilya konusunda herhangi bir seçim yapmadım ama yatak odasında kesinlikle kırmızı kullanıcam eğer ev sahibi problem yapmazsa. salon için ıslak kum,yatak odası için elma şekeri,oturma odası için erguvannı beğendim ben:nazar:
kendi adıma çeyiz namına herşey tamam canım, aşkucumda buzdolabı ve bulaşık makinemizi aldı ama başka bişey yok şimdilik...bakalım askerden gelsin de hayırlısıyla şimdilik tek istediğim o..düğün tarihide o gelince kesinleşir ve yer tutulur nasipse,ama şimdilik 15 Temmuz diye düşünüyoruz...
canım bir gün sonra yapsanız benim d. günüme denk geliyo:1: bu arada 20 temmuzda ramazan başlıyor kuzumm balayı falan da olacak bunu da dikkate alın bence
kızlarr ekim qelinlerine baktınısmı çokk hoşlar yaa:nazar::nazar::nazar::nazar:
linki yok mu ya arayasım yok hiç ama merka da ettim:1:
ay bakamicam, çok varmış :50:

evet rosacım, kurana gittim bugün :)
ay bi süzüldüm bi süzüldüümmm :51:
bu arada kuranın okutulduğu ev kayınvalidemler değil de, annesinin gelini ile birlikte yaşadığı dudulludaki evine gittik, kuran ordaydı
bu arada kayınvalidem ve ailesi yani benimki de dahil olmak üzere oradaki ahali tarafından bilinir, saygınlar ve çok sevilip hürmet gösteriyolar
o yüzden beni ekstra merak ediyolarmış :1:
herkeste de bir iltifat bir iltifat aman kıyamet gibi :9: benimki diyoki, sen şimdi bir hafta yere inmezsin :9::9::9:
eve dönerken arabada kayınvalidemle annem arkada oturuyolardı, şimdi de okuyalım akşam da okuyalım yoksa nazar değicek kzıma valla deyip durdu kayınvalidem, okuyup üflediler falan, gece yatarken de okuyacaklarmış :1::1::1:
Allah kabul etsin sana da kocaman birr:nazar:
Canlarım kayınvalıdemler dugunun EYLÜL gb olmasından yanalar ama kpss sınavım var nolucak ?
Çok birşey demek istemıyorum nıye dersenız okadar cok masraf varki sırf dugun salonu 19 mılyar düşünün ayrıyetden ve erkekler arasındada düğün olucak o tarfın adetleri yanı sıze sadece dugun ıcın gıden parayı soylesem dudagınız uçuklar mobılyalar flan da harıc.
ohaaa desem ayıp kaçar mı:1:

ya kızlar şöyle yorumlar okuyorum ve sinir oluyorum şu an...
"işte hakettiklerini buldular,deprem kürtleri vurdu" bilmem ne...
bu durumda bile nasıl böyle şeyler düşünebiliyorlar anlamıyorum!!!:47:

canım yine de normal değil,yazanlar nasıl böyle şeyler yazarlar benim mantığım almıyor,ki yani benim düşün...ben amcamı bir terör olayında bomba patlaması sonucunda kaybetmiş biriyim ve olay gözümün önünde oldu diyebilirim,o anları yaşadım havada uçuşan kolları-bacakları gördüm...

Allah rahmet eylesin canım yaa:72:Buarada şimdiden yarışma için bol şans:26:

hainler dağda kuzum,orada görev yapan bir asker çocuğunun ya da bir öğretmenin giyip giymeyeceğini de bilmiyorsun ki:19:

canım yine de normal değil,yazanlar nasıl böyle şeyler yazarlar benim mantığım almıyor,ki yani benim düşün...ben amcamı bir terör olayında bomba patlaması sonucunda kaybetmiş biriyim ve olay gözümün önünde oldu diyebilirim,o anları yaşadım havada uçuşan kolları-bacakları gördüm...

Öle tatlım ama işte ya pkk benım verdıklermle ısınırsa dıyede kafada bı soru işaretı ıster ıstemez doguyor.Fakat ben o ağdiler yuzunden diğer insanlık dilimini düşünmemzlk yapmam belkide benim gönderdklermle masum insanlar ısıncak .
Başınız saolsun cnm bu konu uzerınde ınsanların ck fazla konusmaması gerkıyor Deprem bugün Van'da olr yarın ALLAH korusun batıda burasını ALLAH bilir.

terörü kürt-türk meselesine çeviren zihniyetlere acıorum.yapmayın etmeyin ya bir sürü kürt anaları oğulları evlatları bizim türkiyemiz için savaşırken şehit olmadımı?bizlerin içi yanarken bitlisteki erzurumdaki kürt annelerin kardeşlerin içi yanmıyomuu..ben Türküm ve bi Kürtle evlenicem Allahım nasip ederse.bu görüşte olduğum, büyütüldüğüm içinde kendimle ailemle gurur duyuyorum.

Kesinlkle cnm genelleme yapılmaması lazım her KÜRT vatan haini değilki bu hassas noktayı çok çok iyi düşünmek söylemek gerekıyor ve laf agızdan bir kez cıkıyor.... ALLAH VATAN hainlerini bildiği gb yapsın !

Gasom sedoşum rosam hepnz gtmşnz :18:
Askerim aradı teldeydım kusura bakmayın sonrada elektrkler kesıldı bırden zinda gb oldu çok korktum iyi uykular hepnze :70:

günaydın kızlar..

istanbul ziyaretim bitti geldim...ilk olarak size yazayım dedim..moralim çok bozuk

istanbula gittim aşkım karşıladı beni snr kayınvalidemlerle kapalı çarşıda buluştuk..onlar öylesine 2 tane tek kolye beğenmişler (bişeye benzemiyorlar)onları denedim ama aşkımla beğenmedik yani almadık diek alyanslara geçtik alyanslarımızı aldık kıyafetimi aldık yatak örtüm bornoz takımım gecelik takımım hep alındı dünde en son olarak ayakkabı ve çanta aldık..foto çekmedim neyse dün 10 gibi evde oldum.annem aaa bukadarmı geldin dedi bi elbisem ve ayakkabılarımı aldım getirdim diğerleri bohça ile gelicek ..snr hoşgeldin falan dedi hoşbeş ettik kıyafetimi giydim ve beğenmediler yüzüğümü beğenmediler neden gösterişli bişey almamışım moralim bozuldu kızlar..aslında sizlere foto çekcektim aklımdaydı ama moral olarak öyle kötü oldum ki inanın hiç hevesim kalmadı..

aşkımda evlenme teklifi etti onuda anlatayım..üsküdara geçtik kız kulesinin karşında sarılıştık :16:snr restoranda gittik yemeğimizi yedik..aşkım bana bni ne kadar çok seviyorsun dedi bende açtım kollarımı bu kadar yapıyorum o sırada aldı yüğünü açtı kutusunu benimle evlenirmisin dedi bende evlenirirm aşkım dedim:16::16:snr yüzüğü taktı ikimizde hafif kalktık öptüm ben onu:16::16::16:öyle güzel vakit geçirdik.:38:

eve gelince rüyaa fısss..görümcemde 3 yaşındaki kızını almış kızı durmaz ben geç kaldım şunu alalım bunu alalım çabuk olalım çok sinirlerimi bozdu aslında ama karışmadılar ne beğendiysem onlar alındı kapalı çarşı çeşit çok ama bizim burda daha güzel modeller var valla..biyere giriyorsun alyans yok biyere giriyorsun kelepçe yok kolye yok
ama çok içime oturdu ailem beğenmedi aldıklarımı yüzüğü elbise kimbilir diğerlerini görseler ne derler:14:

istanbulda değildim canım bikaç sene önce yaklaşık 5 sene orda ikamat ediyordum ama memlekete döndük..şimdi istanbula gelin olucam kısmetse alışveriş için geldim

istanbulda değildim canım bikaç sene önce yaklaşık 5 sene orda ikamat ediyordum ama memlekete döndük..şimdi istanbula gelin olucam kısmetse alışveriş için geldim

hımm anladım canım hayırlı olsun bi ara konuştuğun kişi mi benim kına zamanımda kararsızlıklar yaşıyordun ? :34:

hatırlamıyorum o kadar kişi ile görüştüm ki hangisiydi ki unuttum..bu arada aldığım hiç bişeyi beğenmicek bizimkinler çok taktım kafaya saten gecelik takımını falan sade zarif bişey aldım yatak örtüsünü filan çok pişman oldum spedy ben kullanıcam evet ama çok etkilendim tepkilerinden bi tektaş ve elbiseye zorla güzel dediklerine göre diğerlerini beğenmicekler ve kafama kakıcaklar..

hatırlamıyorum o kadar kişi ile görüştüm ki hangisiydi ki unuttum..bu arada aldığım hiç bişeyi beğenmicek bizimkinler çok taktım kafaya saten gecelik takımını falan sade zarif bişey aldım yatak örtüsünü filan çok pişman oldum spedy ben kullanıcam evet ama çok etkilendim tepkilerinden bi tektaş ve elbiseye zorla güzel dediklerine göre diğerlerini beğenmicekler ve kafama kakıcaklar..

canım ailenden birisini daha yanına alsaydın keşke en azından fikir verirlerdi :1: bide aynen yani sen beğenmişsin kime ne ? sen kullanacaksınb sonuçta :17:

ay bakamicam, çok varmış :50:

evet rosacım, kurana gittim bugün :)
ay bi süzüldüm bi süzüldüümmm :51:
bu arada kuranın okutulduğu ev kayınvalidemler değil de, annesinin gelini ile birlikte yaşadığı dudulludaki evine gittik, kuran ordaydı
bu arada kayınvalidem ve ailesi yani benimki de dahil olmak üzere oradaki ahali tarafından bilinir, saygınlar ve çok sevilip hürmet gösteriyolar
o yüzden beni ekstra merak ediyolarmış :1:
herkeste de bir iltifat bir iltifat aman kıyamet gibi :9: benimki diyoki, sen şimdi bir hafta yere inmezsin :9::9::9:
eve dönerken arabada kayınvalidemle annem arkada oturuyolardı, şimdi de okuyalım akşam da okuyalım yoksa nazar değicek kzıma valla deyip durdu kayınvalidem, okuyup üflediler falan, gece yatarken de okuyacaklarmış :1::1::1:

Çok sevindimm cnm sorunsuz atLatmışsın...nazar değmesinnnn geLinimizeeee :nazar::nazar:

Bu arada faceye ekleyen arkdsm lila senmssn sedoş soyledı cnm çok da guzelsın maşallah maşallah :nazar::nazar::1:

Evet ben ekLedim canımm tşk ederimmm snde öLesin vaLLa çirkin geLinimiz yok hiçç seçiLmiş mübarekk :nazar::1:

ayy bu arada az önce annemin gaza getirmesi sonucunda kim milyoner olmak ister'e başvuru yaptım dua edin seçsinler:9::9:

İnşş seçiLirsin canımmm şimdiden başarıLarrr (:

günaydın kızlar..

istanbul ziyaretim bitti geldim...ilk olarak size yazayım dedim..moralim çok bozuk

istanbula gittim aşkım karşıladı beni snr kayınvalidemlerle kapalı çarşıda buluştuk..onlar öylesine 2 tane tek kolye beğenmişler (bişeye benzemiyorlar)onları denedim ama aşkımla beğenmedik yani almadık diek alyanslara geçtik alyanslarımızı aldık kıyafetimi aldık yatak örtüm bornoz takımım gecelik takımım hep alındı dünde en son olarak ayakkabı ve çanta aldık..foto çekmedim neyse dün 10 gibi evde oldum.annem aaa bukadarmı geldin dedi bi elbisem ve ayakkabılarımı aldım getirdim diğerleri bohça ile gelicek ..snr hoşgeldin falan dedi hoşbeş ettik kıyafetimi giydim ve beğenmediler yüzüğümü beğenmediler neden gösterişli bişey almamışım moralim bozuldu kızlar..aslında sizlere foto çekcektim aklımdaydı ama moral olarak öyle kötü oldum ki inanın hiç hevesim kalmadı..

aşkımda evlenme teklifi etti onuda anlatayım..üsküdara geçtik kız kulesinin karşında sarılıştık :16:snr restoranda gittik yemeğimizi yedik..aşkım bana bni ne kadar çok seviyorsun dedi bende açtım kollarımı bu kadar yapıyorum o sırada aldı yüğünü açtı kutusunu benimle evlenirmisin dedi bende evlenirirm aşkım dedim:16::16:snr yüzüğü taktı ikimizde hafif kalktık öptüm ben onu:16::16::16:öyle güzel vakit geçirdik.:38:

eve gelince rüyaa fısss..görümcemde 3 yaşındaki kızını almış kızı durmaz ben geç kaldım şunu alalım bunu alalım çabuk olalım çok sinirlerimi bozdu aslında ama karışmadılar ne beğendiysem onlar alındı kapalı çarşı çeşit çok ama bizim burda daha güzel modeller var valla..biyere giriyorsun alyans yok biyere giriyorsun kelepçe yok kolye yok
ama çok içime oturdu ailem beğenmedi aldıklarımı yüzüğü elbise kimbilir diğerlerini görseler ne derler:14:

Canımm benimm kafana takmamaya çaLış sizinkiLerin söyLedikLerini...senin içine sindiyse probLem yok...herkesin zevkLeri özeLLiKLe de büyükLerin ki aynı değiL...bu zamanLarda her kafadan bi ses cıkıcaktır emin oL...sakın kendini üzme , kimseyi kırma , kafana takma...ÖnemLi oLan snn mutLuLugun , aşkınLa huzurLu oLman...eLbiseydi , ayakkabıydı , bohçaydı fLn bunLar boşş geLicek nişandan snra bak emin oL...Sadece mutLuLuğunu düşün..Bırak büyükLer konuşsun , onLar da biricik kızLarını veriyoLar bu kdrcık nazLarı oLsun (:

içim rahat etmiyor lilacım..şimdi benim saten gecelik çok çok sade danteli yok sadece yaka kısmında zarif bi dantel gitmiş o kadar geri kalan kısmı kumaş kesinlikle beğenmicekler..ve en önemlisi yatak örtümüde beğenmicekler nasıl pişman oldum hani bişey alınıyor ben kendimde beğendim kimse zorla aldırmadı ama pişmanım işte keşke burdan aldırsaydım ama vakit yok burda herşey sorun ya hiç mutlu olmadım

içim rahat etmiyor lilacım..şimdi benim saten gecelik çok çok sade danteli yok sadece yaka kısmında zarif bi dantel gitmiş o kadar geri kalan kısmı kumaş kesinlikle beğenmicekler..ve en önemlisi yatak örtümüde beğenmicekler nasıl pişman oldum hani bişey alınıyor ben kendimde beğendim kimse zorla aldırmadı ama pişmanım işte keşke burdan aldırsaydım ama vakit yok burda herşey sorun ya hiç mutlu olmadım

Bu kdr takma bence canım benimm..iLeride kendine güLüceksin bunLar için mi kendimi üzdüm diye..şimdi nişanına odakLan ne kdr mutLu oLcaksınız ne güzeL eğLenceksiniz ohh =)

inanki odaklamanıyorum o zman daha dert saçımı beğenmicekler kelepçemi beğenmicekler onu bunu beğenmicekler takmamak istiyorujm ama beğenilsin istiyorum birde çok hassasım ya boğazlarımda ağrıyor hani dokunsalar ağlıcak gibiyim takmak istemiyorum ama elimde değil işte keşke yatak örtümü bari burdan alsaydım ama olan oldu artık bakalım bohça gelsinde beğenmezlerse o zman ağlarım:9::9:şimdiden stres yaptım kendime

Kızlarrrr kendimi sizden cok uzaklasmıs hissttim bugün yaa neler kacırmısım ben:43:Birbirinizi görmüşünüz faceler alınmıs önümde suan okumam gereken 27 sayfa var ve ay sonu birsürü iş var aralarda girip okuyorum ve fırsat buldukcada yazıcam beni unutmayın ona göreee bende face adreslerinizi isterim ona göre :49:

inanki odaklamanıyorum o zman daha dert saçımı beğenmicekler kelepçemi beğenmicekler onu bunu beğenmicekler takmamak istiyorujm ama beğenilsin istiyorum birde çok hassasım ya boğazlarımda ağrıyor hani dokunsalar ağlıcak gibiyim takmak istemiyorum ama elimde değil işte keşke yatak örtümü bari burdan alsaydım ama olan oldu artık bakalım bohça gelsinde beğenmezlerse o zman ağlarım:9::9:şimdiden stres yaptım kendime

Oyyy canımm benimm yaaa stresten yapıosun bunLarı herseye takıosun..Şimdi konuşuyorum böyLe ama ben de o günLeri atLattım die.bana da dıolardı takma yapma etme...oLmuodu ama şimdi nası güzeL hatırLıorum nişanımı dıorum kı keşke o kdr stres yapmasaydım kendime..ama geçicekk geçicekkk çooook da güzeL oLucaksınn herkes de begenıcekkk :16:

Back
X