• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

bu arada gıdık tüy oranı arttıkça fiyatta artıyor kaz tüyü yorganda :114:

ne kadar ki canım fiyatları? geçenlerde koçtaşta kampanyası vardı othello kaz tüyü yorgan yastığın, ama almadım ya:26:
genel olarak şöyle canım;
Bianca Kaz Tüyü Yorgan 155x215 Cm=343 TL yerine 232.90 TL
Bianca Kaz Tüyü Yorgan 195x215 Cm=406 TL yerine 276,90 TL
Duogıallo Kaz Tüyü Yorgan 155x215 Cm=424,55 TL yerine 287,90 TL
Duogıallo Kaz Tüyü Yorgan 195x215 Cm=508,38 TL yerine=346,90 TL

ay gasolincim ne çok biliyorsun gıdık tüyü falan ilk kez senden duyuyorum..eminim senin çeyiz süperdir ya herşeyi en ince ayrıntısına kadar biliyorsun ama rica etsem elbiseni şimdi tekrar hemen paylaşırmısın ..çok merak ediyorummm ne olurrr

ya burada kaz tüyü yorganlarla ilgili çok olumlu yorumlar da okudum olumsuz yorumlar da, o yüzden bilmiyorum elyaf mı alsam bir tane daha yoksa 1 tane de kaz tüyü olsun deyip bundan mı alsam, aaayyy bilmiyoruumm :84::84::84::84:

ben de othello kampanyaları gördüğümde bakıyorum ama henüz almadım :50:
kaz tüyü mü baktıkların?

hahha öyle oluyodur tabi, yok beni pek süzme fırsatları olmamıştı, benim süzülme durumlarım yeni henüz :9::9::9:

canım koçtaşta kamoanyada olana ben bakmıştık, ama onda gıdık tüyü %15 ti sadece, o yüzden emin olamamıştım

gerçi ben taz tüyü alıp almamaya da karar verebilmiş değilim ya :26::26:
heheh:1: o ilk süzüşler bi başkadır zaten:1: neyse geçmiş olsun canım:1:
ben de öyle tahmin etmiştim zaten, ucuz geldi bana, detay vermiodu reklamda ama kesin sırt tüyüdür bu demiştim, çünkü othellonun gıdık tüyü ağırlıklı olanları baya pahalı:26:
yaa ben de karar veremedim kaz tüyü alıp almamaya, sen ne alacaksın eğer kaz tüyü almazsan tatlım?

:70::70::70:

Ayyyyyyyyyyyyyyyy süperrr yaaaaa :52::52::52::52::52:
:69::52::52:
Pınarcım, benim nişanlığım seninkine çok benziyor, benimki narçiçeği rengi, bide önünde biraz taş işlemesi var:69:

ay gasolincim ne çok biliyorsun gıdık tüyü falan ilk kez senden duyuyorum..eminim senin çeyiz süperdir ya herşeyi en ince ayrıntısına kadar biliyorsun ama rica etsem elbiseni şimdi tekrar hemen paylaşırmısın ..çok merak ediyorummm ne olurrr

:) ben herşeyle ilgili araştırmayı severim canım ya, çok okurum, elimdeki imkanlar doğrultusunda tabi olabilecek en güzel şeyleri de almak istiyorum gücümün yettiğince yeni evim, yeni yuvam için :114:

zaten bayılırım araştırayım herşeyin özelliklerini farklı sitelerden inceliyim yorumlarını okuyim falan, tam benlik yani bu çeyiz işleri :1::1:

bu arada 2 dk sonra koyuyorum, kaybolmaaaa

Son düzenleme:
heheh:1: o ilk süzüşler bi başkadır zaten:1: neyse geçmiş olsun canım:1:
ben de öyle tahmin etmiştim zaten, ucuz geldi bana, detay vermiodu reklamda ama kesin sırt tüyüdür bu demiştim, çünkü othellonun gıdık tüyü ağırlıklı olanları baya pahalı:26:
yaa ben de karar veremedim kaz tüyü alıp almamaya, sen ne alacaksın eğer kaz tüyü almazsan tatlım?

:69::52::52:
Pınarcım, benim nişanlığım seninkine çok benziyor, benimki narçiçeği rengi, bide önünde biraz taş işlemesi var:69:

canım yün ve elyaf var ama bir tane daha çift kişilik ve misafir içinde de tek kişilik alıcam bi tane,
canım yine elyaf alırım eğer kaz tüyü almazsam :114:

genel olarak şöyle canım;
Bianca Kaz Tüyü Yorgan 155x215 Cm=343 TL yerine 232.90 TL
Bianca Kaz Tüyü Yorgan 195x215 Cm=406 TL yerine 276,90 TL
Duogıallo Kaz Tüyü Yorgan 155x215 Cm=424,55 TL yerine 287,90 TL
Duogıallo Kaz Tüyü Yorgan 195x215 Cm=508,38 TL yerine=346,90 TL
hımmm pahalıymış cidden canım:26:

:) ben herşeyle ilgili araştırmayı severim canım ya, çok okurum, elimdeki imkanlar doğrultusunda tabi olabilecek en güzel şeyleri de almak istiyorum gücümün yettiğince yeni evim, yeni yuvam için :114:

zaten bayılırım araştırayım herşeyin özelliklerini farklı sitelerden inceliyim yorumlarını okuyim falan, tam benlik yani bu çeyiz işleri :1::1:

bu arada 2 dk sonra koyuyorum, kaybolmaaaa
ben de ben de:3:
tarifin bana çok benzio gasocum:1: aşkım da çok biliyorum die gıcık olur bazen, çok bilmiş der bana:1::60:

bekliyorum gasolincim bende burada telefonumun kötü çekim kalitesine rağmen tektaşımı ekliyorum

Eklentiler

• $Görüntü1921.webp
    $Görüntü1921.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $Görüntü1923.webp
    $Görüntü1923.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $Görüntü1924.webp
    $Görüntü1924.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 31
lavantaaamm bu da senin için :1::1: sonum olucaksınız kız :9:

Son düzenleme:
gasolinecim hani çıkmıssın resimm ekledinde ben mi görmedim bi msjı editlemissin ama

canım yün ve elyaf var ama bir tane daha çift kişilik ve misafir içinde de tek kişilik alıcam bi tane,
canım yine elyaf alırım eğer kaz tüyü almazsam :114:
ben de bitane de olsa kaz tüyü alcam galiba, ama emin değilim. Yün var, elyaf var, bitane de kaz olsun:1: ama benim bi kaz tüyü montum vardı, çok güzel ama resmen tüyleri dökülüyordu, yorgan da öyle olursa die korkuyorum:26:

hımmm pahalıymış cidden canım:26:

ben de ben de:3:
tarifin bana çok benzio gasocum:1: aşkım da çok biliyorum die gıcık olur bazen, çok bilmiş der bana:1::60:
hahha aynen yaa, bazen der ki sen kızsın nerden biliyosun bunları diyo :1:
ben de sen beni hala tanıyamadın mı diyorum :1:
atölyesinde falan makinalarla çalışırken yardım ediyorum onai çok eğleniyoruz, bayılıyo çok mutlu oluyo
bir de ben futboldan falan iyi anlarım, bilirim, haber programlarını çok seyrederim, geöen gün kayınpederimle kahvaltı ederken 10 yıl 20 yıl öncesinin futbolcularını falan konuşuyoruz transferlerini falan, kim hangi takıma gitmiş ne yapmış ne etmiş, acayip acayip bana bakıyodu, kendisi hiç anlamaz futboldan :1::1:

bekliyorum gasolincim bende burada telefonumun kötü çekim kalitesine rağmen tektaşımı ekliyorum
ay çok kibaaarr, güle güle tak kuşuumm :70:

gasolinecim cnm elbisen çok güzelmiş buakşam üşenmez bende giyersem çekicem fotolarını eklerim yarın yada taa nişanda =) seni gördüğümede sevindim

gasolinecim hani çıkmıssın resimm ekledinde ben mi görmedim bi msjı editlemissin ama
Lavantacım tektaşını güle güle kullan canım, sen bu geçtiğimiz haftasonu mu gidecektin istanbula? o zaman mı aldın tektaşını?

GASOOOOOO! bu sen misin yaa, ben seni hiç böyle hayal etmemiştim hee,:1: nedense böle daha enine boyuna bişi gibi canlanmıştın gözümde, walla tığ gibi manken gibi bi hatunsun maşallah:nazar::nazar:

hahha aynen yaa, bazen der ki sen kızsın nerden biliyosun bunları diyo :1:
ben de sen beni hala tanıyamadın mı diyorum :1:
atölyesinde falan makinalarla çalışırken yardım ediyorum onai çok eğleniyoruz, bayılıyo çok mutlu oluyo
bir de ben futboldan falan iyi anlarım, bilirim, haber programlarını çok seyrederim, geöen gün kayınpederimle kahvaltı ederken 10 yıl 20 yıl öncesinin futbolcularını falan konuşuyoruz transferlerini falan, kim hangi takıma gitmiş ne yapmış ne etmiş, acayip acayip bana bakıyodu, kendisi hiç anlamaz futboldan :1::1:

ay çok kibaaarr, güle güle tak kuşuumm :70:
aHAhahaha:60: kız biz senle çok benziyoruz heee:60: yani huy olaraK:1: ama ben futbolu bırakalı bi 10 yıl oldu, şimdi arada maç sonuçlarına bakarım, ama eskisi gibi takip edemiyorum, soğudum yani:44:

Back
X