• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

hımm tamam canım, bekliyoruz o zaman :112:

ya kilon orantılı dağılıyosa problem yoktur aslında, bir de senin iyi hissetmen önemli, öyleyse eğer yine sorun yok :112:

benim boy 1.70 kilo şuanda 63-64, ama 1-1,5 sene öncesine kadar 57-58dim maksimum,
ama işte birden kilo aldım 1,5 sene önce, 64-65 oldum, ramazandan önce 61e inmiştim, bayramda tekrar 64 e çıktım,
hastalıktan pek dikkat edememiştim son 15-20 gündür, ama inicem tekrar 60-61 e inşallaaahhh, 60-61de kalmayı hedefliyorum bakalımm :32::32::32:
tamam tatlım:34:
ya orantılıydı aslında da, tek problem göğüslerim:26:
ne kadar kilo versem de, büyük oldukları için verdiğim kilo belli olmuo:43:
ben de hep maksimum 45-55 arası gidip geldim, son birkaç senedeir rekorumu kırıyorum. 65 e kadar çıktım ve şimdi 57ye düştüm. hedefim 54 ama olmuyor artık, durdu:26:

Browni yapmaya gidiyorum kızlarrr akşam çaya gelinnn :68::118::125:
güle güle canım, kolay gelsin:3:

Kızlarrrrr sonunda resmini buldum dün özdilekten aldım bakın bakalım begenecekmisiniz

$B28284564-1.webp

Kızlar ben varya yıllarca kilo almak için seferber oldum kilo ne kadar sorunsa zayıflıkta o denli sorun..!1.67 boyum 45-47 arası kilomdu 24 yaşındayım.bu zamana kadar hiçç 49 u bile görmemiştim.iğneler,haplar,polenler,pekmezler ne günlerdi ya forma giriş sebebim buydu kilo almak için öneriler ararken bu siteyi buldum.bu siteden araştırdım yorumları okudum derken buldum bi ilaç kullandım.ve şuan şükürler olsunki 53-54 arasıyım bi 3-4 kilo daha almak istiyorum bol bol spor yapıorum bakalım :15::15:

Kızlar ben varya yıllarca kilo almak için seferber oldum kilo ne kadar sorunsa zayıflıkta o denli sorun..!1.67 boyum 45-47 arası kilomdu 24 yaşındayım.bu zamana kadar hiçç 49 u bile görmemiştim.iğneler,haplar,polenler,pekmezler ne günlerdi ya forma giriş sebebim buydu kilo almak için öneriler ararken bu siteyi buldum.bu siteden araştırdım yorumları okudum derken buldum bi ilaç kullandım.ve şuan şükürler olsunki 53-54 arasıyım bi 3-4 kilo daha almak istiyorum bol bol spor yapıorum bakalım :15::15:

Aynen sana katılıyorum rosacım bende suan 1.68 falanımdır ve 50 kg ama birkac kilo daha alsam daha iyi olucak gibi sen ne kullanıyorsun ilac ben prakten içtim cok iyi geldi bana

herkesin derdi başka işte yaa, ama senin gibilere biz, bizim gibilere de sen imreniyorsundur kesin, hep öyle olur ya bu işler:1:

yaa ben şimdi tv de ne varsa boş boş onu izliyorum, ot gibi oldum da, ama aşkitom gelince evimizde bütün maçları izlicez onla, spor hayatıma tekrardan dönüş yapıcam o zaman:1:
kocişimle herşey başka bi güzel ya huuu:69::23:
aaah ah keşke benimki de sporu sevsee :50:

Kızlarrrrr sonunda resmini buldum dün özdilekten aldım bakın bakalım begenecekmisiniz

Eki Görüntüle 278528
vaay çok şıkmış niyuumm :46:
saraylara yaraşır bir deseni var, güle gül güzel gecelerde kullan inş. :9:

Aynen sana katılıyorum rosacım bende suan 1.68 falanımdır ve 50 kg ama birkac kilo daha alsam daha iyi olucak gibi sen ne kullanıyorsun ilac ben prakten içtim cok iyi geldi bana
Eneee al işte bitane daha:26: :1:
daha ne istiosun kızım, doğurunca kilo alırsın zaten boşver:34:

ille sevdiği bi spor bişi vardır yaa, hiç mi sevmio?
yaa ben de benimkine diyorum beni maça götür, şimdiye kadar olmaz küfür ediolar fln diodu ama şimdi baya bi kırdım inadını. Askerden gelince bursaspor formalarımız giyip maça gitcez birlikte kuzumla:69::46::46:

vaay çok şıkmış niyuumm :46:
saraylara yaraşır bir deseni var, güle gül güzel gecelerde kullan inş. :9:

tşk ederim gasocumm :)))

Eneee al işte bitane daha:26: :1:
daha ne istiosun kızım, doğurunca kilo alırsın zaten boşver:34:

Ben napayım şekerim benimkisi biraz etli butlu istiyo:9::9::9:

şimdi sizleri gözümde canlandırıp konuşabilirim,öncesinde tahmin etmeye çalışıyordum:9:
bi tek pınarcımın dış mekan nişan resimlerini görmüştüm onu biliyordum:32:

ben peki sizin tahmin ettiğiniz gibi mi çıktım?:9::9:

Sedoshh b, sen, göremedim ama yaaa face ekle beni görüsekkk:16::16:

Lavantacım çok hoş tek taşın benimkisine çok benzio hatta sanırım aynı gülerek tak:21::21:

aa öylemi cnm sende eklesene annem hiç beğenmedi gösterişssiz şimdi arkadaşım geldi annemle karşılaşmışlar arkadaşıma demişki hiç beğenmedim elbisesini demiş üüzldüm yaa

gasolincim bende seni böyle hayal etmedim aslında arkadaşım gelince yazamadım ..enine boyuna falan sanıyordum ama zayıfsın cnm elbisen güzelmiş yani çok zarif..

Kızlar ben kaçıyorum, Yarın görüşürüz inşallah, kendinize iyi bakın canlarım, öpüldünüz:54::10:

canımm sağolasıınn :70:
yaaa yarın eklee, nişanda da ekleee, bak ben senin bi lafını iki etmedim ona göreee :1:

tamam canm benim buakşam arkadşım gelicek onun için giyicem o zman ona çektiririm fotrafda eklerim ama buakşam gelmesse giymem annem zaten beğenmemişken gözüne gözüne sokmak istemem:43:

canım hayırlı olsunn önceliklee de sen beeğendiysen sorun yapma canım yaa ok kafana takıyorsun bence,arada kalman zor durum ama kötü yorumlara karşılık ben çok beğendim,beğenerek aldım de geç ki daha mobilyasıydı eviydi derken çok fikir ayrılığına düüşülecek belli ki,bu kadar takarsan yıpranırsın bazı şeyleri duyma..

hayırlı olsun canımmmm:nazar:

ağdadan geldim kızlarr yanıyorum:1:hazır gitmişken kaşlarımı da aldırdım oh miss oldummm
siz ne yapıyorsunuzz bakiimmmm???

saol cnm benim inşallah hayırlı olur..

bende takmamaya çalışıyorum ama çok etkilenirim ve çevrediklerin yorumlarına çok önem veririm.o yüzden bu stres napalım böyle olsun varsın kısmetim o elbisymiş o içime sindi aşkım sevsin yeter

sıhhatler olsun diyeyim cnm ağda için:1:

canımm sağolasıınn :70:
yaaa yarın eklee, nişanda da ekleee, bak ben senin bi lafını iki etmedim ona göreee :1:

tamam canm benim buakşam arkadşım gelicek onun için giyicem o zman ona çektiririm fotrafda eklerim ama buakşam gelmesse giymem annem zaten beğenmemişken gözüne gözüne sokmak istemem:43:

Canım ben yüzügünü cok begendim eminim elbisede güzeldir arkadaslarında dediği gibi sen begendiysen sorun yok anneler bazen cok fazla hükmediyolar sen takılma böyle seylere şimdiden kendini üzmeye degmez sacın makyajınla prenses gibi olursun sen eminim:16::16::16:

Back
X