Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
forum da bunu yapamazsınız edit butonu sadece yalnış yazılan mesajlar için var.
ama Album falan yaparsanız onda seçenek çok zaten ( özel album,herkese açık ) gibi. :44::44:
hee benim kilom bana fazla geliyo ya ondan demişimdir belki, anladım canımiri kıyım diye tabir etmiştin kendini tatlım oyüzden hiçte iri kıyım görmedim ben ..etli butlu devlet gibi hatun hayalimde vardı ama fotoları bi gördüm anna bizim devlet yıkıldı yerine göl oldu üstüne kuğu düştü![]()
nasıl yani ekleyip sonra silemezmiyiss kendimiz:26:
ne demek, hoşgörü için biz teşekkür ederizteşekkür ederim![]()
ay canım benim inmesin yüreğine, dediğin gibi ennihayetinde günde 15 dk üstünde durcak, ne olacak kiay yüreğime inicekti dandik diceksin sandım iyi hadi..önemli değil hani değiştirim bikaç sene snr çok kötü gelmedi banada bambuydu hemde çok kalın havlu ben istemedim onları nerde kurutucam alt tarafı üzerime 15 dk 20 dk dursun o yüzden kötü gelmediğinden aldım iyi hadi sen kaliteli dediysen doğrudur cnm
hoşgeldin yavruuuuuuÜhüüüüüüüüüüüüüüüüüü benim düğün EYLÜL de olursa ben en sonamı kalıyorum :122::122::122::122::122::122::122:![]()
![]()
askerim gelsede kesınleşse artık Temmuzmu Eylülmü çok merak edıyorum yahu
Selam canlarım bu arada hemen lafa atladım![]()
Selam kızlarrrrr...
Aşkıma sarılmama 8 gün kaldııııııııııııııı![]()
hoşgeldin çağla senin kedicik ne alemde
deryacım ben anca anca toparlıyorum kendimi ne güzel cnm 8 gün sana su gibi akıp geçsin..bende cumartesi gördüm ya aşkımı kendime geldim valla sizde kavuşun çabucak..
oşgeldinnn cancazıımmÜhüüüüüüüüüüüüüüüüüü benim düğün EYLÜL de olursa ben en sonamı kalıyorum :122::122::122::122::122::122::122:![]()
![]()
askerim gelsede kesınleşse artık Temmuzmu Eylülmü çok merak edıyorum yahu
Selam canlarım bu arada hemen lafa atladım![]()
hee benim kilom bana fazla geliyo ya ondan demişimdir belki, anladım canım![]()
Canım her gün 1 tanesi ölüyor cumartesı ve pazar gunu üst üste 2 side öldü![]()
sana da şekeerr :112:mutluluklar herkese
aaa ikinciyi bilmiyodum beennCanım her gün 1 tanesi ölüyor cumartesı ve pazar gunu üst üste 2 side öldü![]()
mutluluklar herkese
Rosamgör beni :2::2: o gün senden pizzanın tarıfını istemiştim ya yazdın ben görmedım yada sen benım yazımı görmedın
aa doğru ya, ablam için demiştim dimi öyle bişeyoşgeldinnn cancazıımm
ablan için demiştin canım sanırım iri kıyım diyeeherkes beklediğim gibi,gözümde canlandırdığım gibi çıktı ama sultan hariçç
![]()
tamam şeker görüşürüz, silmek yok ama ona göre, sipaydi bir kez uyardı çünkükızlar benim mesai bitti mesajımı yazayım patron gelince yazmadan çıkmak zorunda kalıyorum..cümleten iyi akşamlar..buakşam elbisemin fotosunu çekip yarın kısmetse eklerim.hepinizi öpüyorum![]()