Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin nerelerdersin kz?
selam kızlar ben geldım ne yapıyorsunuz gasolıne sen bana msj mı gönderdın özelden ?
Kızlar oturma odasını mor-mürdüm renklerindemi alsak yoksa kırmızı-siyahmı bende buna bi karar veremedim gitdi bakıyorum mor da çok hoş duruyor
canım valla ancak dun moralım cok bozuktu 3 sehıt haberınden vede depremden dolayı bugunde dısardaydım aksamı arkdsmla ettık
eve geldım beyaz tvde prgrm vardı depremle ılgılı ona baktım sonra hoooop buraya gırdımne yapıyorsunuz ıkı gundur yokum neler konusuldu merak etmıyor degılım
![]()
merhabalar canım...selam kızlar ben geldım ne yapıyorsunuz gasolıne sen bana msj mı gönderdın özelden ?
oturma odasını kırmızı-beyaz-siyah düşünüyorum,evet mor-mürdüm benimde aklımda var ama belki salonun koltuklarını öyle alırız,yemek odası takımı beyaz olacak beyaz-mor-mürdüm güsel olabilir diye düşünmekteyim..Kızlar oturma odasını mor-mürdüm renklerindemi alsak yoksa kırmızı-siyahmı bende buna bi karar veremedim gitdi bakıyorum mor da çok hoş duruyor
göndermeye çalıştım yavruş, nerdesin sen kııızzz![]()
Kızlar oturma odasını mor-mürdüm renklerindemi alsak yoksa kırmızı-siyahmı bende buna bi karar veremedim gitdi bakıyorum mor da çok hoş duruyor
merhabalar canım...
oturma odasını kırmızı-beyaz-siyah düşünüyorum,evet mor-mürdüm benimde aklımda var ama belki salonun koltuklarını öyle alırız,yemek odası takımı beyaz olacak beyaz-mor-mürdüm güsel olabilir diye düşünmekteyim..
anladım canım, iyi yapmışsınbenım klasörum dolmus gelmedı msj hepsını sıldım sımdı
valla canım hıc moralım yoktu dun bugunde butun gun carsıdaydım arkdsla bulustuk ancak gırebıldım
sen ne yapıyorsun![]()
Anladım cnm ... RABBİM yardımcıları olsun masum olan kesimin..
ASKERLERİMİZE de çok yandı yüreğim.
ALLAH sabır versin.
ben mor hastasıyımdır, ama mobilyada da kırmızı siyahı severim, ben karar veremedim :26:
anladım cnm salonu mürdüm yapabılırsın ben salonu beyaz düşünüyorum ama temizliği çile ... Fakat hoşuma gidiyor ya. Ben de mürdüm takıntısı nedir bole anlamış değilim![]()
merhabalar canım...
oturma odasını kırmızı-beyaz-siyah düşünüyorum,evet mor-mürdüm benimde aklımda var ama belki salonun koltuklarını öyle alırız,yemek odası takımı beyaz olacak beyaz-mor-mürdüm güsel olabilir diye düşünmekteyim..
Kırmızı siyahta oturma odasına çok hoş oluyr cnm bende karar veremedm gtdi yatak odasınıda herkes beyaz diyor evet sevıyorum aslında beyazı ama salnmda beyaz olucak salonu sade beyaz değilde siyah beyaz düşünüyorum aslında
amın canım.. ınsallah enkazda olan ınsanlar kısa zamanda saglıklı bı sekılde kurtulur
Kırmızı siyahta oturma odasına çok hoş oluyr cnm bende karar veremedm gtdi yatak odasınıda herkes beyaz diyor evet sevıyorum aslında beyazı ama salnmda beyaz olucak salonu sade beyaz değilde siyah beyaz düşünüyorum aslında