• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Kızlar oturma odasını mor-mürdüm renklerindemi alsak yoksa kırmızı-siyahmı bende buna bi karar veremedim gitdi bakıyorum mor da çok hoş duruyor

Hoşgeldin nerelerdersin kz?

canım valla ancak dun moralım cok bozuktu 3 sehıt haberınden vede depremden dolayı bugunde dısardaydım aksamı arkdsmla ettık

eve geldım beyaz tvde prgrm vardı depremle ılgılı ona baktım sonra hoooop buraya gırdım:61: ne yapıyorsunuz ıkı gundur yokum neler konusuldu merak etmıyor degılım:61:

canım valla ancak dun moralım cok bozuktu 3 sehıt haberınden vede depremden dolayı bugunde dısardaydım aksamı arkdsmla ettık

eve geldım beyaz tvde prgrm vardı depremle ılgılı ona baktım sonra hoooop buraya gırdım:61: ne yapıyorsunuz ıkı gundur yokum neler konusuldu merak etmıyor degılım:61:

Anladım cnm ... RABBİM yardımcıları olsun masum olan kesimin..
ASKERLERİMİZE de çok yandı yüreğim.
ALLAH sabır versin.

selam kızlar ben geldım ne yapıyorsunuz gasolıne sen bana msj mı gönderdın özelden ?
merhabalar canım...
Kızlar oturma odasını mor-mürdüm renklerindemi alsak yoksa kırmızı-siyahmı bende buna bi karar veremedim gitdi bakıyorum mor da çok hoş duruyor
oturma odasını kırmızı-beyaz-siyah düşünüyorum,evet mor-mürdüm benimde aklımda var ama belki salonun koltuklarını öyle alırız,yemek odası takımı beyaz olacak beyaz-mor-mürdüm güsel olabilir diye düşünmekteyim..

ben mor hastasıyımdır, ama mobilyada da kırmızı siyahı severim, ben karar veremedim :26:

merhabalar canım...

oturma odasını kırmızı-beyaz-siyah düşünüyorum,evet mor-mürdüm benimde aklımda var ama belki salonun koltuklarını öyle alırız,yemek odası takımı beyaz olacak beyaz-mor-mürdüm güsel olabilir diye düşünmekteyim..

anladım cnm salonu mürdüm yapabılırsın ben salonu beyaz düşünüyorum ama temizliği çile ... Fakat hoşuma gidiyor ya. Ben de mürdüm takıntısı nedir bole anlamış değilim:1:

benım klasörum dolmus gelmedı msj hepsını sıldım sımdı

valla canım hıc moralım yoktu dun bugunde butun gun carsıdaydım arkdsla bulustuk ancak gırebıldım

sen ne yapıyorsun:61:
anladım canım, iyi yapmışsın
evet mesaj geri geldi zaten kutusu dolmuş dedi kk :)

hiç şekercim nolsun, bildiğin gibi :112:

bubacuumm yemek odası mı demiştin yavru? yatak mı yoksa? ona göre ekliyelim bikaç tane :24:

ben mor hastasıyımdır, ama mobilyada da kırmızı siyahı severim, ben karar veremedim :26:

Kırmızı siyahta oturma odasına çok hoş oluyr cnm bende karar veremedm gtdi yatak odasınıda herkes beyaz diyor evet sevıyorum aslında beyazı ama salnmda beyaz olucak salonu sade beyaz değilde siyah beyaz düşünüyorum aslında

anladım cnm salonu mürdüm yapabılırsın ben salonu beyaz düşünüyorum ama temizliği çile ... Fakat hoşuma gidiyor ya. Ben de mürdüm takıntısı nedir bole anlamış değilim:1:

kuzenimde bütün salonunu beyaz yaptı şimdi çok pişman benden söylemesi o nedenle ben koltuklarımı başka renk istiyorum sadece yemek odası kısmını beyaz istiyorum...kocası eline meyvesuyu kola alıp koltuğa geçince sırf onu izliyorum dökmesin diye diyor bi de hep kılları dökülüyor beyaz koltuklara diyor:9::9:

merhabalar canım...

selam canım benım burası kaynamıs kım ne yazdı yetısemıyorum:1:

Kırmızı siyahta oturma odasına çok hoş oluyr cnm bende karar veremedm gtdi yatak odasınıda herkes beyaz diyor evet sevıyorum aslında beyazı ama salnmda beyaz olucak salonu sade beyaz değilde siyah beyaz düşünüyorum aslında

ben beyazın şıklığını çok beğeniyorum ama canım benim ben salonda oturma odasında falan uğraşamam beyazla yaa
o yüzden yatak odam beyaz olabilir belki

ben bir de mobilyada ceviz severim(ama çok koyu olmayan), bir de bambu-lake severim, ay severim işte bir sürü şey ne bileyim :1::1:

canım siyah mobilya çok zor yaa,tozunu silsen bile 2 dk sonra yine toz oluyor üstü...sanki aylardır silmemiş gibi uyuz oluyorum bizim tv sehpası siyah-beyazda sinir basıyor bana:9::9:

Back
X