2012' de yazın evlenecekler

kuzenimde bütün salonunu beyaz yaptı şimdi çok pişman benden söylemesi o nedenle ben koltuklarımı başka renk istiyorum sadece yemek odası kısmını beyaz istiyorum...kocası eline meyvesuyu kola alıp koltuğa geçince sırf onu izliyorum dökmesin diye diyor bi de hep kılları dökülüyor beyaz koltuklara diyor:9::9:

Beyaz iyi hoşta işte dediğin gibi temizliği zor canım bende çok seviyorum ama sadece yatak odamı beyaz yapcam galibaa

ne yazdın msjda tekrar göndersene canım bende bugun terlık aldım ıcı tüğülu olan:12:

güle güle kullan güselim annemde bugün bana bimden bunları almış çok beğendim,çok şirinler...gasocum mor hastası olarak bence bime bir uğra ama işte teflonlar canım mehtap üretmiş bim için markası chef's

$1_kucuk_1326272_tencere.webp$1_kucuk_56183755_tava.webp

kuzenimde bütün salonunu beyaz yaptı şimdi çok pişman benden söylemesi o nedenle ben koltuklarımı başka renk istiyorum sadece yemek odası kısmını beyaz istiyorum...kocası eline meyvesuyu kola alıp koltuğa geçince sırf onu izliyorum dökmesin diye diyor bi de hep kılları dökülüyor beyaz koltuklara diyor:9::9:
Çok zor olur cnm beyaz ama şıklığınıda hiç bişeye değişemem.Haklı valla kuzenin yani.
ben beyazın şıklığını çok beğeniyorum ama canım benim ben salonda oturma odasında falan uğraşamam beyazla yaa
o yüzden yatak odam beyaz olabilir belki

ben bir de mobilyada ceviz severim(ama çok koyu olmayan), bir de bambu-lake severim, ay severim işte bir sürü şey ne bileyim :1::1:

Oh sen sevıyonda sevıyon:32::32: Yatak odamı ve salonumu beyaz düşünüyorum ama işte bana buyuk zorluk kuzucum.

$elisa105ytk.webp

yatak odamı modern bişeyler istiyorum ama bu renk olmuycak cunku her ton uyku seti-nevresim takımı yakışmaz kızlar

AMİN. Sözüm pkk yandaşlarına asla değil tabiki onları ALLAH bildiği gb yapsın

aynen canım ya sımdı kurtler hıc yardım etmıyor dıyor kızılay felan dıye cok konusuyorlar sosyal aglarda halen sacmalıyorlar ama emınım cok gunahsız ınsan var o enkazda ınsallah kurtulurlar:nazar:

gazocuuum 5ve 15 inci resimlere bayıldımm:16::16:
farklı fikirlerede açığım teşekkürler tatlım:24:

güle güle kullan güselim annemde bugün bana bimden bunları almış çok beğendim,çok şirinler...gasocum mor hastası olarak bence bime bir uğra ama işte teflonlar canım mehtap üretmiş bim için markası chef's

Eki Görüntüle 278623 Eki Görüntüle 278624
çok cici görünüyor, güle güle kullan şekerim, tatlı afiyetli yemekler yap inşallah sıcacık mutfağında :56:

iyi geçelerrrr bayanlarr:3:
oo 0212 im gelmiş, hoşgelmiş :3:

aynen canım ya sımdı kurtler hıc yardım etmıyor dıyor kızılay felan dıye cok konusuyorlar sosyal aglarda halen sacmalıyorlar ama emınım cok gunahsız ınsan var o enkazda ınsallah kurtulurlar:nazar:

Evet cnm günahsız ınsanlara hc bır sözm yok ALLAH yardmclrı olsn

Back
X