- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
bubacuumm yemek odası mı demiştin yavru? yatak mı yoksa? ona göre ekliyelim bikaç tane![]()
yemek odası canım
3 güne karar vermem lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bubacuumm yemek odası mı demiştin yavru? yatak mı yoksa? ona göre ekliyelim bikaç tane![]()
kuzenimde bütün salonunu beyaz yaptı şimdi çok pişman benden söylemesi o nedenle ben koltuklarımı başka renk istiyorum sadece yemek odası kısmını beyaz istiyorum...kocası eline meyvesuyu kola alıp koltuğa geçince sırf onu izliyorum dökmesin diye diyor bi de hep kılları dökülüyor beyaz koltuklara diyor![]()
anladım canım, iyi yapmışsın
evet mesaj geri geldi zaten kutusu dolmuş dedi kk :)
hiç şekercim nolsun, bildiğin gibi :112:
ne yazdın msjda tekrar göndersene canım bende bugun terlık aldım ıcı tüğülu olan![]()
Çok zor olur cnm beyaz ama şıklığınıda hiç bişeye değişemem.Haklı valla kuzenin yani.kuzenimde bütün salonunu beyaz yaptı şimdi çok pişman benden söylemesi o nedenle ben koltuklarımı başka renk istiyorum sadece yemek odası kısmını beyaz istiyorum...kocası eline meyvesuyu kola alıp koltuğa geçince sırf onu izliyorum dökmesin diye diyor bi de hep kılları dökülüyor beyaz koltuklara diyor![]()
ben beyazın şıklığını çok beğeniyorum ama canım benim ben salonda oturma odasında falan uğraşamam beyazla yaa
o yüzden yatak odam beyaz olabilir belki
ben bir de mobilyada ceviz severim(ama çok koyu olmayan), bir de bambu-lake severim, ay severim işte bir sürü şey ne bileyim![]()
güle güle kullan güselim annemde bugün bana bimden bunları almış çok beğendim,çok şirinler...gasocum mor hastası olarak bence bime bir uğra ama işte teflonlar canım mehtap üretmiş bim için markası chef's
Eki Görüntüle 278623 Eki Görüntüle 278624
ne yazdın msjda tekrar göndersene canım bende bugun terlık aldım ıcı tüğülu olan![]()
AMİN. Sözüm pkk yandaşlarına asla değil tabiki onları ALLAH bildiği gb yapsın
çok cici görünüyor, güle güle kullan şekerim, tatlı afiyetli yemekler yap inşallah sıcacık mutfağındagüle güle kullan güselim annemde bugün bana bimden bunları almış çok beğendim,çok şirinler...gasocum mor hastası olarak bence bime bir uğra ama işte teflonlar canım mehtap üretmiş bim için markası chef's
Eki Görüntüle 278623 Eki Görüntüle 278624
oo 0212 im gelmiş, hoşgelmişiyi geçelerrrr bayanlarr![]()
aynen canım ya sımdı kurtler hıc yardım etmıyor dıyor kızılay felan dıye cok konusuyorlar sosyal aglarda halen sacmalıyorlar ama emınım cok gunahsız ınsan var o enkazda ınsallah kurtulurlar![]()