kızlar gaza getirmeyin. nişanlım içerde uyuyor. şimdi bişey yapmim. ayy sapıklaştım gece gece galiba![]()
hahahahha olsun hem 7 yaşında bir kız annesi hem de bir bebişe hamile olarak evlenirsin,değişik bir düğün olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gaza getirmeyin. nişanlım içerde uyuyor. şimdi bişey yapmim. ayy sapıklaştım gece gece galiba![]()
selam kızlarr bende 5 mayısta ınsallah evelneıcem daha hiç bişeye baslamadık nerdenn baslıcağimizi bılemıyoruz :) hepimize hayırlı olsunnn
hahahahha olsun hem 7 yaşında bir kız annesi hem de bir bebişe hamile olarak evlenirsin,değişik bir düğün olur![]()
sağolasın canım. hepimizin inşallah.
kızlar sizde çocuk yapın bol bol. burda birlikte büyütürüz![]()
Sakinnnnnn![]()
aaaaaaa sedoşum ilk gecedenmi![]()
hevese gelıyom tutun beni
![]()
![]()
biz 2 bucuk yıl falan düşünmüyoruz
Oh playstation da alcaksınız demek
oynarsnz zaman öldrrsnz keyıfle
yaa ben çocuk çok yapmak isterim aslında, şöyle 4-5 tane falan, ben çok kalabalık bi ailede büyüdüm, dayılarım teyzelerim amca halalarım vs. benim sayısını bilmediğim kadar kuzenim varve çok sık görüşürüz
hatta dur sayayım ; 37 kuzenim var, 9 tane kuzenlerimin çocukları var; 2 tane yeğenim var; bu arada biz 3 kardeşiz ama anne babamın kardeş sayısı fazla
o yüzden kalabalık ailenin nimetlerini faydalarını çok iyi biliyorum :114:
amma velakiiiinn, yaşım 30, bu yaştan sonra 4 tane doğurup büyütmek gözümde büyüyorr
yoksa 5 yaş daha genç olsam kesin en az 3-4 doğururdum, sen de yap bence çok çocuk![]()
hey maşallah. aliye söylesem düşer şimdi yataktan
valla olursa istiyoruz..ama benim yaşım büyük sizlerden,bir de anlatmıştım ya daha önce hatırlarsanız,yumurtalık kisti ameliyatı oldum..çocuğumuz olacak mı diye meraktayım,inşallah Allah'ım nasip eder...
inşallah olur canım
oo caglacım benımkı cok keyıf alıyor genelde sınırlıyken cok oynuyor
ıkımız beraber crash bandicoot oynarız bız delı gıbı oynuyorduk eskıden kuzenlerle ama sımdı heycanı yok eskısı gıbı
evlendıgımızde gecelerı oynarız ıkımızde kolları alırız elımıze karanlıkta oynarız cok hayalımız var ya bızım böyle tövbe tövbe![]()
evet ıstanbulda duymustum 500 den asga ev yok dıye ama yınede sız yerlılerı oldugunuz ıcın pıyasayı daha ıyı takıp edıyorsunuzduraz kaldı yavruş seninkine de inşallah![]()
![]()
hahha hallolur yaa bişeycik olmaz, biz 2-3 ayda hazırlanıcaz inşallah planımız o yani :114:
ama benim Allah tan çeyizle ilgili çok büyük eksiklerim yok, kalanları da ben o zaman almak istiyorum, nasılsa taksit ödemicem, eşya alışverişi yaparken 2-5 parça kaldı zaten çeyiz olarak, onları da hallederim :114:
canım sıfır istiyor benimki, o kadar para verip alıcaz mümkünse sıfır olsun diyor ama kısmet tabi, tadilat da yapabiliriz
kayınpederim, sıfır olmazsa da 300e evi alsak, 40-50de masraf yapsak olur aslında diyor ama bakalım
canım bakıyoruz bir taraftan, ama şimdiye kadar istediğimiz gibi bir yer çıkmadı karşımıza, bir de baktığımız alan çok dar, ama artık yılbaşında falan tabi daha hararetli ararız ki bahara düğün yapabilelim :114:
:)) ilk haberi havinden alabiliriz galibaa![]()
yaa ben çocuk çok yapmak isterim aslında, şöyle 4-5 tane falan, ben çok kalabalık bi ailede büyüdüm, dayılarım teyzelerim amca halalarım vs. benim sayısını bilmediğim kadar kuzenim varve çok sık görüşürüz
hatta dur sayayım ; 37 kuzenim var, 9 tane kuzenlerimin çocukları var; 2 tane yeğenim var; bu arada biz 3 kardeşiz ama anne babamın kardeş sayısı fazla
amma velakiiiinn, yaşım 30, bu yaştan sonra 4 tane doğurup büyütmek gözümde büyüyorr
yoksa 5 yaş daha genç olsam kesin en az 3-4 doğururdum, sen de yap bence çok çocuk![]()
Hay maşalllaaaaaaaaaaaaaaahyaa ben çocuk çok yapmak isterim aslında, şöyle 4-5 tane falan, ben çok kalabalık bi ailede büyüdüm, dayılarım teyzelerim amca halalarım vs. benim sayısını bilmediğim kadar kuzenim varve çok sık görüşürüz
Evet cnm hatrldm tekrrdan gecms olsn.Tabiki olucak ALLAHIN iznyle.valla olursa istiyoruz..ama benim yaşım büyük sizlerden,bir de anlatmıştım ya daha önce hatırlarsanız,yumurtalık kisti ameliyatı oldum..çocuğumuz olacak mı diye meraktayım,inşallah Allah'ım nasip eder...
oo caglacım benımkı cok keyıf alıyor genelde sınırlıyken cok oynuyor
ıkımız beraber crash bandicoot oynarız bız delı gıbı oynuyorduk eskıden kuzenlerle ama sımdı heycanı yok eskısı gıbı
evlendıgımızde gecelerı oynarız ıkımızde kolları alırız elımıze karanlıkta oynarız cok hayalımız var ya bızım böyle tövbe tövbe![]()
evet ıstanbulda duymustum 500 den asga ev yok dıye ama yınede sız yerlılerı oldugunuz ıcın pıyasayı daha ıyı takıp edıyorsunuzdur
ınsallah canım ıyı bır ev bulursunuz gönlunuze göre artık cok guzel konutlar göruyoruz Tvlerde yılbasında da az kaldı
bı gun bı bakmısız kk gelmıssın kızlar ben bugun ev aldım
ay superr olur![]()
biz de çok severiz birlikte oynamayı şeker. bizdeki hayallerde öyle valla![]()
selaammselam kızlarr bende 5 mayısta ınsallah evelneıcem daha hiç bişeye baslamadık nerdenn baslıcağimizi bılemıyoruz :) hepimize hayırlı olsunnn
oo seni biliyoruz kız, hızlı joebende hemen istiyorum Allah'ım nasip ederse,ilk gece çalışmalara başlayacağız.....![]()
aayy aman dur tamam kapatıyoruz konuyukızlar gaza getirmeyin. nişanlım içerde uyuyor. şimdi bişey yapmim. ayy sapıklaştım gece gece galiba![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/Danseuse03.gifamin cnm bizde daha baslamadık bişeyebizimde 28 nisanda halledicez gasocumm yaparız diyosa yaparız inanıyorum
![]()
hey maşallah. aliye söylesem düşer şimdi yataktan
canım benim inşalla senin kadar tatlı minik minik sedoşların haberleri dolaşacak bu topikte seneyeeeevalla olursa istiyoruz..ama benim yaşım büyük sizlerden,bir de anlatmıştım ya daha önce hatırlarsanız,yumurtalık kisti ameliyatı oldum..çocuğumuz olacak mı diye meraktayım,inşallah Allah'ım nasip eder...
amin canım hayırlısıyla inşallah Rabbim isteyen herkese vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip etsin :114:bizde kalabalığız canım. olsun senin de iki tane olur ne olacak. allah hayırlı evlat nasip etsin