2012' de yazın evlenecekler

Havin 2012 yaz gelinlerinin ilk bebek sezonunu açıcak ozaman :1: hayırlısı bakalım inş o haberleride alıcaz birlikte mutlulugumuzu paylaşıcaz:52:

sağolasın canım. hepimizin inşallah.

kızlar sizde çocuk yapın bol bol. burda birlikte büyütürüz:46:

yaa ben çocuk çok yapmak isterim aslında, şöyle 4-5 tane falan, ben çok kalabalık bi ailede büyüdüm, dayılarım teyzelerim amca halalarım vs. benim sayısını bilmediğim kadar kuzenim var :1::1: ve çok sık görüşürüz :32:
hatta dur sayayım ; 37 kuzenim var, 9 tane kuzenlerimin çocukları var; 2 tane yeğenim var; bu arada biz 3 kardeşiz ama anne babamın kardeş sayısı fazla :1::1:
o yüzden kalabalık ailenin nimetlerini faydalarını çok iyi biliyorum :114:

amma velakiiiinn, yaşım 30, bu yaştan sonra 4 tane doğurup büyütmek gözümde büyüyorr :53::53::53:
yoksa 5 yaş daha genç olsam kesin en az 3-4 doğururdum, sen de yap bence çok çocuk :70:

aaaaaaa sedoşum ilk gecedenmi :1: :1: hevese gelıyom tutun beni :8: :8:
biz 2 bucuk yıl falan düşünmüyoruz

valla olursa istiyoruz..ama benim yaşım büyük sizlerden,bir de anlatmıştım ya daha önce hatırlarsanız,yumurtalık kisti ameliyatı oldum..çocuğumuz olacak mı diye meraktayım,inşallah Allah'ım nasip eder...

Oh playstation da alcaksınız demek:1:
oynarsnz zaman öldrrsnz keyıfle

oo caglacım benımkı cok keyıf alıyor genelde sınırlıyken cok oynuyor

ıkımız beraber crash bandicoot oynarız bız delı gıbı oynuyorduk eskıden kuzenlerle ama sımdı heycanı yok eskısı gıbı

evlendıgımızde gecelerı oynarız ıkımızde kolları alırız elımıze karanlıkta oynarız cok hayalımız var ya bızım böyle tövbe tövbe:1::1:

yaa ben çocuk çok yapmak isterim aslında, şöyle 4-5 tane falan, ben çok kalabalık bi ailede büyüdüm, dayılarım teyzelerim amca halalarım vs. benim sayısını bilmediğim kadar kuzenim var :1::1: ve çok sık görüşürüz :32:
hatta dur sayayım ; 37 kuzenim var, 9 tane kuzenlerimin çocukları var; 2 tane yeğenim var; bu arada biz 3 kardeşiz ama anne babamın kardeş sayısı fazla :1::1:

amma velakiiiinn, yaşım 30, bu yaştan sonra 4 tane doğurup büyütmek gözümde büyüyorr :53::53::53:
yoksa 5 yaş daha genç olsam kesin en az 3-4 doğururdum, sen de yap bence çok çocuk :70:

bizde kalabalığız canım. olsun senin de iki tane olur ne olacak. allah hayırlı evlat nasip etsin

ıkımız beraber crash bandicoot oynarız bız delı gıbı oynuyorduk eskıden kuzenlerle ama sımdı heycanı yok eskısı gıbı

evlendıgımızde gecelerı oynarız ıkımızde kolları alırız elımıze karanlıkta oynarız cok hayalımız var ya bızım böyle tövbe tövbe:1::1:

biz de çok severiz birlikte oynamayı şeker. bizdeki hayallerde öyle valla:55:

az kaldı yavruş seninkine de inşallah :10::10: :72:

hahha hallolur yaa bişeycik olmaz, biz 2-3 ayda hazırlanıcaz inşallah planımız o yani :114:
ama benim Allah tan çeyizle ilgili çok büyük eksiklerim yok, kalanları da ben o zaman almak istiyorum, nasılsa taksit ödemicem, eşya alışverişi yaparken 2-5 parça kaldı zaten çeyiz olarak, onları da hallederim :114:

canım sıfır istiyor benimki, o kadar para verip alıcaz mümkünse sıfır olsun diyor ama kısmet tabi, tadilat da yapabiliriz
kayınpederim, sıfır olmazsa da 300e evi alsak, 40-50de masraf yapsak olur aslında diyor ama bakalım
canım bakıyoruz bir taraftan, ama şimdiye kadar istediğimiz gibi bir yer çıkmadı karşımıza, bir de baktığımız alan çok dar, ama artık yılbaşında falan tabi daha hararetli ararız ki bahara düğün yapabilelim :114:

:)) ilk haberi havinden alabiliriz galibaa :52::52:
evet ıstanbulda duymustum 500 den asga ev yok dıye ama yınede sız yerlılerı oldugunuz ıcın pıyasayı daha ıyı takıp edıyorsunuzdur
ınsallah canım ıyı bır ev bulursunuz gönlunuze göre artık cok guzel konutlar göruyoruz Tvlerde yılbasında da az kaldı:1:

bı gun bı bakmısız kk gelmıssın kızlar ben bugun ev aldım :52::52:
ay superr olur:1:

walla bende istiyodum 3 çocuk ama şimdi 26 yaşındayım ewlenince 27 olcam 2014 gibi düşünüyorum bebişi o zamanda 29 olcam sanırım 2 bebişte kalırız biz hayırlısı tabi Allah bilir merakla bekliyorum bende:55:

Hay maşalllaaaaaaaaaaaaaaah:nazar::nazar::nazar::1::1::1: 2 tane yaparsn ozaman kuzu
valla olursa istiyoruz..ama benim yaşım büyük sizlerden,bir de anlatmıştım ya daha önce hatırlarsanız,yumurtalık kisti ameliyatı oldum..çocuğumuz olacak mı diye meraktayım,inşallah Allah'ım nasip eder...
Evet cnm hatrldm tekrrdan gecms olsn.Tabiki olucak ALLAHIN iznyle.

sizi çılgınlar sizi :1::21:

evet ıstanbulda duymustum 500 den asga ev yok dıye ama yınede sız yerlılerı oldugunuz ıcın pıyasayı daha ıyı takıp edıyorsunuzdur
ınsallah canım ıyı bır ev bulursunuz gönlunuze göre artık cok guzel konutlar göruyoruz Tvlerde yılbasında da az kaldı:1:

bı gun bı bakmısız kk gelmıssın kızlar ben bugun ev aldım :52::52:
ay superr olur:1:

500 mü etiler de bebek te oturursan öyledir de...yani 135-150 arasına da çok güsel evler bulabiliyorsun...180 e de sıfırlar başlıyor ama tabi normal semtlerde elit kesimde değil :9:

biz de çok severiz birlikte oynamayı şeker. bizdeki hayallerde öyle valla:55:

evet bızımde cok hayllerımız var canım ıkımızde kıtap okumayı cok sevıyoruz hergun yatmadan okıcaz en az on bes dk yanı bu tur yapacaklarımızı sımdıden konusuyoruz cok heycanlı seyler bunlar yaa.

selam kızlarr bende 5 mayısta ınsallah evelneıcem daha hiç bişeye baslamadık nerdenn baslıcağimizi bılemıyoruz :) hepimize hayırlı olsunnn
selaamm :3: sana da hayırlı oslun şeker, bu arada 5 Mayıs ı ikilediikkk :32: lilacığımın da 5 mayıstı galiba :32:

bende hemen istiyorum Allah'ım nasip ederse,ilk gece çalışmalara başlayacağız.....:52::emir_bebek::emir_bebek:
oo seni biliyoruz kız, hızlı joe :10::10: :23::23:

kızlar gaza getirmeyin. nişanlım içerde uyuyor. şimdi bişey yapmim. ayy sapıklaştım gece gece galiba:52::17:
aayy aman dur tamam kapatıyoruz konuyu :9::9::9:

amin cnm bizde daha baslamadık bişeye :9: bizimde 28 nisanda halledicez gasocumm yaparız diyosa yaparız inanıyorum:32::32:
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/Danseuse03.gif
yavrum benim, hallederiz tabi, Rabbim yuva kurana yardım eder :54::54:

hey maşallah. aliye söylesem düşer şimdi yataktan
:60::60::60::60:

canım benim inşalla senin kadar tatlı minik minik sedoşların haberleri dolaşacak bu topikte seneyeeee :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bizde kalabalığız canım. olsun senin de iki tane olur ne olacak. allah hayırlı evlat nasip etsin
amin canım hayırlısıyla inşallah Rabbim isteyen herkese vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip etsin :114:

Back
X