2012' de yazın evlenecekler

sedoşum ben elit semtte oturmuyorum kıızz, cerrahpaşadayım, merkezi yer olduğu için oturulmuş evler 200-250den aşağı değil, sıfırlar da 300den başlıyo en normali
yani etilerde zaten 500e ev yoktur kuşum yaa
bizim aradığımız yer de altunizade, eh biraz kalburüstü sayılır ama zengin semti falan değil aslında, ona rağmen fiyatları bizim buralara göre iyi aslında
yani cerrahpaşa gibi daracık sokakları olan bir yerde 250ye almaktansa altunizade den 300-350 ye almak daha mantıklı işte ama buralar istanbulun merkezi olduğu için lüzumsuz pahalı maalesef :50::50: düşünsene buralar 50-60-70 yıllık binalarla dolu eski yerleşim yeri, daracık sokakları var ama karşı apartmanımızda 1+1 bodrum daire güç bela 180e satıldı, 200den aşağıya satmıyordu adam :53::53:

kız geçen sene kuzenim kartalda sıfır daire aldı hatta bu lüks dedikleri tarzda olanlardan 180'e aldılar hemde 3 oda 1 salon...
bizim bu taraflarda da siteler içinde yeni daireler o civardan başlıyor,lüks site içinde olanlar var bi de ama bayağı bir lüks site öyle böyle değil onlar 350den başlıyor.o nedenle öyle söyledim.
bizde geçen sene yeni aldık bu oturduğumuz evi 7 senelik ev,Emlakkonut Sitesi,bahçesi,güvenliği var,her oda denizi görüyor 135'e aldık ama içi bakımsızdı,yaşlı teyze oturuyormuş çünkü evin içini falan düzelttik işte 160'ı falan buldu. bir de bizim bu taraf Sinanoba yani,şehir merkezine uzak ya belki ondan da olabilir.ama kuzenimde Kartaldan o kadara alınca bende öyle diye düşündüm piyasayı..

yok valla diş fırçası almadım elektrikli de hiç düşünmedim:26:
evimize taşınırken nasipse market alışverişi yaparken alacağız,alışveriş listemde var:9:
aşkucuma söyledim geçen gün market alışveriş listesi yaptım diye,"delisin valla" diyor "şimdiden mi yaptın?" dedi.bende "evet aayyy dayanamıyorum yaptım" dedim...

hahha bende de var bir market listesi, evimiz için yapacağımız ilk market alışverişi listem var, ıncık cıncık her şey var listede, hatta ikiye ayırdım, bir ev yerleştrilirken alınacaklar, bir de balayından dönüşte alınacaklar(bozulabilecekler vs falan var ya)
hatta burdan kızların istediği onlara da gönderdiğim excel in ikinci sayfasında vardı liste, silmemiştim, aldığım yorumlar da çok tatlıydı :1:
ben biraz fazla detaycıyım da :27:
bizim aylık masraf kalemlerimiz(faturalar, harçlıklar,benzin,giyim alışverişi, mutfak masrafları vs.), yıllık toplam ve aylık ort. masraf toplamlarımız vs hepsi excelde tablo halinde durur bende :27:
biraz manyağım o konuda :1::1:

caglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52::52::52:

evet canım senın baya vaktın olacak bu durunun tropıkc aromalı duşş jelı cok guzel ya ondan mutalaka tavısye edıyorum burda satılmıyor malesef ama banyomuza alacam turkıyede allah nasıp ederse.
benım kardesımde kullanıyor cenemı agrıttı dedı ve normal fırca kullanıyor sımdı
bende normal alırım herhalde ben sımdıden tamamlıcam ufak tefeklerı bunlar benım ıcın cok önemlı geldıgımde sadece buyuk esyalara vaktımız olur ancak ayy benım daha lıste yapmam gerekıyor offf hıc bısı hall etmedım daha:50:

duş jelim duru kuzum narlısı dediğinede kesin bakıcam. Normal al sende fırcayı boşver aman. Benim listede daha duruyor yapmadm.

canım ben benimkinin nişan bohçasına koymuştum, ama evimiz için özellikle almadım, ama bilmiyorum elektrikli alır mıyım? kullanabilir miyim ki yaa? bak hiç aklıma gelmemişti :26::26:

bence onlar hıc saglıklı degıl duz alırım ben yaa bılmıyorum kafam karısık kullanmıcamı bılıyorum ama bos kalabalıgıda sevmıyorum alsammı almsaamı dıye dusnuyorum:44:nısanlıma bıde taş setı alıcam philips dusnuyorum ama burdan mı alsam turkıyeden mı alsam karar veremedım acıkcası:44:

sen sor nısanlına hıc kullandımı dıs fırcasını dıye eger memnunsa durumdan sen evınıze de alırsın:12:

hahha bende de var bir market listesi, evimiz için yapacağımız ilk market alışverişi listem var, ıncık cıncık her şey var listede, hatta ikiye ayırdım, bir ev yerleştrilirken alınacaklar, bir de balayından dönüşte alınacaklar(bozulabilecekler vs falan var ya)
hatta burdan kızların istediği onlara da gönderdiğim excel in ikinci sayfasında vardı liste, silmemiştim, aldığım yorumlar da çok tatlıydı :1:
ben biraz fazla detaycıyım da :27:
bizim aylık masraf kalemlerimiz(faturalar, harçlıklar,benzin,giyim alışverişi, mutfak masrafları vs.), yıllık toplam ve aylık ort. masraf toplamlarımız vs hepsi excelde tablo halinde durur bende :27:
biraz manyağım o konuda :1::1:

ama böyle liste yapması,evine birşeyler alması hayalini bile kurması o kadar çok hoşuma gidiyor ki...Allah'ım inşallah onları alacağımız ve kullanacağımız günleri de nasip eder:34:

kızlar ben kaçaaaar. kocişin sabah giyeceklerini hazırlayayım. toplantısı var şık olsun. çok güzel bir takım yaptım ona haberi yok sürpriiiiz. sabah kalkınca görecek. öptüm hepinizi iyi geceler şekerler

yok valla diş fırçası almadım elektrikli de hiç düşünmedim:26:
evimize taşınırken nasipse market alışverişi yaparken alacağız,alışveriş listemde var:9:
aşkucuma söyledim geçen gün market alışveriş listesi yaptım diye,"delisin valla" diyor "şimdiden mi yaptın?" dedi.bende "evet aayyy dayanamıyorum yaptım" dedim...

aynen canım bende bugune kadar hıc dusunmemıstm kafamı karstrdı acıkcası yarın bı carsıya gıdıp bakacam belkı alabılırım yanı.

neee sen o lısteyıde mı yaptın:1::1::1: ayyy maslllah valla ben burda sızlerle konusunca fena gaza gelıyorum:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::1::1::1:

o ne lıstesııı sedoşşş ya bana bıraz tıo verrr:44:

biz çok iyi bağlama çalarız canım. ikimiz de konservatuar okuduk çünkü. thm ve tsm okuduk. o yzden türkülerin de yeri ayrıdır bizde. biz her tür sever çalar söyler oynarız

sanatla da ılgılısınız canım super ya muzık ruhun gıdasdır dıye bosuna demıyorlar:1:

kızlar ben kaçaaaar. kocişin sabah giyeceklerini hazırlayayım. toplantısı var şık olsun. çok güzel bir takım yaptım ona haberi yok sürpriiiiz. sabah kalkınca görecek. öptüm hepinizi iyi geceler şekerler

tamam canım görsmek dılegıle öpuldun ıyı geceler:3:

aynen canım bende bugune kadar hıc dusunmemıstm kafamı karstrdı acıkcası yarın bı carsıya gıdıp bakacam belkı alabılırım yanı.

neee sen o lısteyıde mı yaptın:1::1::1: ayyy maslllah valla ben burda sızlerle konusunca fena gaza gelıyorum:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::1::1::1:

o ne lıstesııı sedoşşş ya bana bıraz tıo verrr:44:

market listesi kız ev için ilk alışveriş listesi yani:9:

Kozmetik-Deterjan
Perwol siyah sihir
Persil Jel deterjan
Çamaşır suyu
Mutfak ve Banyo için temizleyici
Vileda
Temizlik kovası
Cam-Sil
Ev kokusu
Klozet kokusu
Pril
Bulaşık süngeri-fırçası
Bulaşık makinesi deterjanı ve kokusu
Duş Jeli
Şampuan
Sabun
Sıvı sabun
Diş macunu
Diş fırçası
Saç Jölesi
Saç Spreyi
Saç fırçası (fön ve taramak için 2 tane)
El-Yüz Kremi
Aşkıma ve bana deodorant ve parfüm
Kolonya

Mutfak
Un
Nişasta
İrmik
Tuz
Toz Şeker
Pudra Şekeri
Kabartma tozu-Vanilya
Küp Şeker (Esmer)
Sıvı yağ
Zeytinyağı
Tereyağı
Margarin
Yumurta
Kıyma
Tavuk
Kahvaltı ürünleri
Çay-bergamot çayı-meyve,bitki çayları
Türk kahvesi
Nescafe
Kakao
Toz Puding
Süt
Makarna
Pirinç
Bulgur (pilavlık ve kısırlık)
Kırmızı mercimek
Yeşil mercimek
Nohut
Yumurta
Meşrubat
Meyve suyu
Sebze
Meyve

duş jelim duru kuzum narlısı dediğinede kesin bakıcam. Normal al sende fırcayı boşver aman. Benim listede daha duruyor yapmadm.

bende narlısını kafama koydum sımdı kesın ondan da alırım:1:

bende öyle yaparım canım benım ya en ıyısı normal fırca bana daha saglıklıymıs gıbı gelıyor.

İyi düşünmşssn cnm emnmkı cok sevnr ıyı uyklr
bende narlısını kafama koydum sımdı kesın ondan da alırım:1:

bende öyle yaparım canım benım ya en ıyısı normal fırca bana daha saglıklıymıs gıbı gelıyor.

al cnm begenırsın duştan sonra çok yayıyor

market listesi kız ev için ilk alışveriş listesi yani:9:

Kozmetik-Deterjan
Perwol siyah sihir
Persil Jel deterjan
Çamaşır suyu
Mutfak ve Banyo için temizleyici
Vileda
Temizlik kovası
Cam-Sil
Ev kokusu
Klozet kokusu
Pril
Bulaşık süngeri-fırçası
Bulaşık makinesi deterjanı ve kokusu
Duş Jeli
Şampuan
Sabun
Sıvı sabun
Diş macunu
Diş fırçası
Saç Jölesi
Saç Spreyi
Saç fırçası (fön ve taramak için 2 tane)
El-Yüz Kremi
Aşkıma ve bana deodorant ve parfüm
Kolonya

Mutfak
Un
Nişasta
İrmik
Tuz
Toz Şeker
Pudra Şekeri
Kabartma tozu-Vanilya
Küp Şeker (Esmer)
Sıvı yağ
Zeytinyağı
Tereyağı
Margarin
Yumurta
Kıyma
Tavuk
Kahvaltı ürünleri
Çay-bergamot çayı-meyve,bitki çayları
Türk kahvesi
Nescafe
Kakao
Toz Puding
Süt
Makarna
Pirinç
Bulgur (pilavlık ve kısırlık)
Kırmızı mercimek
Yeşil mercimek
Nohut
Yumurta
Meşrubat
Meyve suyu
Sebze
Meyve

ohaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yaaaaaaaaaa ben bunları hıc dusunmemıstım

bugune kadar hep bzımkıler bu alısverısı yaptılar ben ne yapacam yaa bunları hangı ara alıcam nereye koycam dugunden sonra alısverısımısı yaparız herhalde mutfak ıcın tabı öburunu ben hall ederım benım bı saatımı almaz ama ben bu lısteden kopye cekerek bı lıste daha yazarım ayy sedosum canım benım coktsk ederım :71::71:

az para degıl gasolınım yarım tırılyon nerdeyse eger o parayı gözden cıkardıysanız bekleyın ve en guzelını alın nasılsa daha vaktınız cok:nazar:

bıraz da buyuk olsun ev kucuk evde bunalır ınsan yaaa, sen ıyısını alırsın kesın buna suphem yok zatende kucuk ev cok bunaltıyor benı :44:
sağol canım inşallah, bizim ev küçük kutu gibi, nişanlımın evi ise kocaman, bizim ev kadar salonu var nerdeyse :9::9:
o yüzden ikimizde büyük ev istiyoruz inş., şöyle ferah ferah :8:

bi planımız yok aslında nişanlım 1 sene snr istiyo ama ben 2 diyorum daha fazla başbaşa kalmak istiyorum :23::23::23:
hımmm anladıımm, 1,5 sene yapın ortasını bulun :9:

kız geçen sene kuzenim kartalda sıfır daire aldı hatta bu lüks dedikleri tarzda olanlardan 180'e aldılar hemde 3 oda 1 salon...
bizim bu taraflarda da siteler içinde yeni daireler o civardan başlıyor,lüks site içinde olanlar var bi de ama bayağı bir lüks site öyle böyle değil onlar 350den başlıyor.o nedenle öyle söyledim.
bizde geçen sene yeni aldık bu oturduğumuz evi 7 senelik ev,Emlakkonut Sitesi,bahçesi,güvenliği var,her oda denizi görüyor 135'e aldık ama içi bakımsızdı,yaşlı teyze oturuyormuş çünkü evin içini falan düzelttik işte 160'ı falan buldu. bir de bizim bu taraf Sinanoba yani,şehir merkezine uzak ya belki ondan da olabilir.ama kuzenimde Kartaldan o kadara alınca bende öyle diye düşündüm piyasayı..
yok doğru söylüyorsun canım, mesela beylikdüzü güzel yer, hele migrosun oralar, kuzenime ev baktık biz, 140-150 ye çok güzel kocaman evler var
ama senin dediğin de işte mesela Kartal, oooo :10: hani beylikdüzü gibi biraz uzak kalıyo ya
benim demek istediğim fiyat her zaman lüks semt olmasıyla doğru orantılı olarak artmıyor, hani onu söylemeye çalışmıştım :24:
işte her yerde değişiyo fiyatlar canım yaa :26:
herkes kesesine göre biryerler arıyo işte :114:

bence onlar hıc saglıklı degıl duz alırım ben yaa bılmıyorum kafam karısık kullanmıcamı bılıyorum ama bos kalabalıgıda sevmıyorum alsammı almsaamı dıye dusnuyorum:44:nısanlıma bıde taş setı alıcam philips dusnuyorum ama burdan mı alsam turkıyeden mı alsam karar veremedım acıkcası:44:

sen sor nısanlına hıc kullandımı dıs fırcasını dıye eger memnunsa durumdan sen evınıze de alırsın:12:
ben normal diş fırçası almıştım, oral-b galiba, ama kullanmamıştır heralde, öyle bohça eşyaları düğüne kadar pek kullanılmıyo galiba, benimkiler de kapalı duruyorlar ya, o da kullanmamıltır heralde
ama ben elektrikliyle yapamam heralde ya, kendime de ona aldığım gibi oral-b alırım bi tane yeter, bildiğim gibi fırçalarım dişimi :9:

bu arada ben traş makinası almıştım 2 sene önce doğum günüydü, kayınvalidem o zaman kullanmasına izin vermemiş, kız ne güzel bişey almış sana demiş koymuş çeyizine benimkinin :9:

görüşürüz canım, iyi geceler :3:

ama böyle liste yapması,evine birşeyler alması hayalini bile kurması o kadar çok hoşuma gidiyor ki...Allah'ım inşallah onları alacağımız ve kullanacağımız günleri de nasip eder:34:
dimi yaaa, bayılıyorum ben, excel kullanmak bende hastalıktır bir de, aklıma bişey gelir gelmez açarım bi excel yazar çizer kaydederim hemen belgelerime :9::9:

Back
X